Pondelok, 25. Novembra 2013, 19:19
alebo nazov pre skalnych clenov klubu "za<>ujte si na svojho bavora!"
tema pre tych, co nie su natvrdli, BMW pre nch nie je modla a hlavne uz jazdili dlhodobo aj na niecom inom!
zapicujte co maju ine automobilky riesene lepsie (respektujte rok vyroby)
ja by som zacal s par postrehmi z E46 face a E61 LCI
E46:
- snad najtupsi palubak aky som kedy videl, okrem toho, ze ako spotrebu ukazuje totalne hovadiny sa strane zle nastavuje cas a celkovo si myslim, ze toto je vec, za ktoru sa v roku 200x (rozumej do 2005) moze BMW naozaj hanbit! (teraz ale nehovorim o palubaku, co je vo velkej navi)
- osvetlenie noh namiesto svetla...what the fuck is this? na keru mariu osvetluju pedale ked po vystupeni slapnes do zasrane hlbokej mlaky???
- nema TRIPLING!!? boha sak to ma aj fabia a polo
- nekonecne vrzganie okien, z toho moze cloveka, co dal za novu 3er snad aj jebnut, ostuda strasna
- absencia dvojzonovej klimy - no comment
- 20d 110kW pri 1500rpm uplne mrtve - typova situacia, idem si cez mesto 60kmh + tempomat na 4ke...na svetlach skoci oranzova, zvyknuty z inych aut, ze staci trosku pritlacit plyn a idem...<>, nejdem...musim brzdit alebo rychlo podradit aby sa to rozbehlo!
- tempomat na tlacitkach na to som tiez riadne nadaval, hlavne to, ze je to na pravu ruku
- odkladacie priestory, odkladacie priestory, odkladacie priestory..aaaa este som zabudol odkladacie priestory
- autolock fail, zvyknuty na autolock z inych aut som si ho aktivoval, ale ked sa chces dostat z auta, tak musis tahat klucku na 2x jak taky.... nedajboze sa na tom aute vydrbat, au
- prazdna laktovka...? to co je? nemozem si do nej nic dat
- zakladne radio je sracka
E60/E61
- vrzganie v interieri + zase to pukanie okien!!!
- system el. otvarania piatych dveri u E61- to musel vymyslet fakt daky jebo, sak to je brutalne labilne, poddymenzovane, slabunke...staci sa trosku priucit u bratov v Stuttgarte ako sa to ma robit...
- kable do piatych dveri u E61 - no comment
- termostaty, ktore odchadzaju po 3rokoch a fakt, ze chybu DPF ukaze az ked je uz velmi zle (to je celkovo chyba BMW, nie len E60/E61)
- ODKLADACIE PRIESTORY!!! k tomu pridam este, ze v kufri chyba SIETKA a organizatory (stale sa nepoucili)
- zakladne radio o daco lepsie, ale za tie prachy fakt nic moc zvuk (riesenie - pridat vyskove repro)
- zase E61 a zatekanie do anteny DO - shame on you BMW! shame on you!!
- dazdovy senzor je proti E46 uplne hovno
EDIT: a cenu za najvacsi BMW fail vyhrava........ MOKRA RUKA V OKNE!!!!!!!!!!!!! aby som si vzdy zavrel okno predtym ako chcem umyt celne sklo to kde smeeeee???? v praveku? /EDIT
samozrejme, ze som na kopec veci zabudol a samozrejme, ze moje BMW maju (a mali) aj velmi vela pozitiv, preto som pri BMW aj ostal, ale o nich tato tema nebude :)
tak co, co vas na svojom BMW serie a najdete to napriklad aj u kamosa v octavke social paket? :))
Naposledy upravil/-a
PeqpeK v Pondelok, 25. Novembra 2013, 19:44, upravené celkom 2 krát.