Kraken napísal:- Bočné vedenie Mpaketových a M3 sedadiel je robené pre fakt širokých ľudí
blbost.. M3 sedadla v pohode drzia aj stihlych.. nemam problem, krasne licuju.. a Mpaketove su este pre stihnejsich

tam ked som sedel, tak fakt som citil oporu na bokoch a citil som sa, ako keby som do toho tak mierne zapadol.. :) neviem si predstavit, ako by drzali zavalitych jedincov :) pre takych su asi tie seriove klasicke rovne sedadla.. ale je fakt, ze Mkove su tazke jak hajzel..
inak neviem co niektory mate za auta, ako tak citam o e36, ale 90percent toho sa u mojho auta nevyskytuje, a to nemam nejaky top stav..
-vrzganie interieru ??? aj bez rozpery vsetko tiche, odhlucnene perfektrne a len sepot motora, ktory nebolo ani pocut ked sa vytocil, a tiche vozenie(kym sa nemenil vyfuk),
-duta laktovka ? naco, ked pod nou je 30cm tunel na odkladanie a xy popolnikov alebo priehradok.. nepoviem u e39, ale u e36 naco, sak to nieje nejake luxusne vozitko

pod klimovym panelom/bc je policka celkom prakticka, a ked tak priehradka alebo vo dverach je dost miesta.. neviem co v tom aute chcete mat po ruke vsetko naraz.. ked tak existuje aj kufor, alebo si hodte 1,5l flasu, co sa nezmesti do policky, za sedadlo.. odkladacie su aj v laktovke vzadu + na 2 pohare(iba fl), samo sebou je zazrak, ze laktovvku vzadu som tam necakal..

a navyse su to 20 rocne vraky, takze netreba byt narocny na stare plasty a podobne..
ale zase aby sa nepovedalo..
-hrdzavie to na pockanie
-ostrekovace nepouzivam, nepotrebujem mat rozmazany sajrat na okne, a ani mi to nevadi, kedze vidim pred seba aj cez muchu.. ked tak umyjem na pumpe a nemam tam potom kresby od stieracov.. ale ked som pouzil, tak vlna cez bocne skla jak sople
-zapinanie vetrania po otoceni kluca..
-zahmlievanie svetiel
-plech za zadnymi sedadlami
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
, cize nemozem v tom poriadne voziit seno
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
.. jedine sklapatelne ho nemali, a tie nepasuju ako plug"n"play, cize treba prerabat a rezat ak niekto chce..
-hento miesto na rezervu budis, ale ten kolik co odtial trci, a ani za boha neviem naco hentak dlhy, ked nejde vybrat potom koleso, kedze zadne platno treba pridrziavat aby nejeblo naspat..
-fenomen zvany rucna brzda.. netreba komentar ani
isto sa da este vela veci vytknut, ale nenapadnu ma.. ale aj tak mi tie "vady" absolutne nevadia, a som spokojny

jazdit to jazdi dobre, a bufetit bufetim inde