... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dendo napísal:Prispejem troskou do mlyna, aj ked neviem co by som nejak vycital ale tak dajme tomu aspon volaco.
E30 - ak treba nedajboze odmontovat/ menit olejovu vanu, treba pridvihovat motor
No ale nejak neviem co viac by som napisallebo vsetky drobnosti ktore by mi vadili su sposobene len tym ze to auto ma 25 rokov.
PetoK napísal:Hosi,dalsia zbytocna tema o nicom... riesite uplne blbosti a malickosti...a poviem len tolko,a urcite mi da kazdy mechanik za pravdu,, ze bmw ma este velmi dobre a premyslene veci...este ze nemate nejakych francuzov,japoncov a pod.ale kludne aj inych nemcov... napr.opel, to by ste este len mali nervy...pocnuc neskutocni debilnymi konstrukciami motora,biednou a poruchovou elektroinstalaciou,zlozitymi nepremyslenymi servisnymi postupmi,nutnostou rozoberat casto vela veci kvoli zlemu pristupu k niektorym veciam,velmi drahe diely a konciac niekedy velmi dlhou dodacou dobou na niektore specialne diely... budte radi ze BMW je najlepsia a najhodnotnejsia znacka aut na svete...
jozko2828 napísal:premyslene auto podla mna oprotiinym znackam....
PeqpeK napísal:by ma zaujimalo, ze v com konkretne :)
garantujem ti, ze po mesiaci s w203 by si inak hovoril :)
F!z:k napísal:- docela dost mi chyba softclose na dverach, ktory sudoba w140 mala
...