... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dogg88 napísal:suboba balo W126
W140 je generacne s e38
michaltt napísal:
Aj ked je to mozno premyslenejsie auto, ale vzhladom na vzhlad toho auta (interier/exterier) radsej strpim neduhy v e46tke. Ved ked sa pozriem do w203 tak ma napne.
Dogg88 napísal:sudobe bolo W126
W140 je generacne s e38
W126 - 1979-1993
e32 - 1986-1994
ViktorDDD napísal:zopár e38 z posledných rokov výroby to malo
že W126ka je iná trieda to som nepochopil, W126 je predchodca W140, takže rovnaká trieda ako 7er od BMW
bruno75 napísal:- zle nastavena citlivost: automatickeho zapinania svetiel, dazdoveho senzora, asistenta dialkovych svetiel - svetla sa zapinaju aj ked je na oblohe 1 mracik, stierace bud stieraju furt alebo mam cele sklo mokre, vzdy to spusti asi 5 s potom , ako by som to potreboval, asistent dialkovych zapina dialkove neskoro a vypina ich aj ked idem okolo reflexnej znacky...
lovec31 napísal:a na mojej e46 ma sere slaba ale velmi slaba hudba...v posranej fabke to hra lepsie...a tie kocky v oknachani nevravim...raz ide okno pekne raz mu treba pomoct..a to uz tam su nove kocky...
PetoK napísal:Ja mam Logic7 a tiez nemam ten pocit
ViktorDDD napísal:zopár e38 z posledných rokov výroby to malo
že W126ka je iná trieda to som nepochopil, W126 je predchodca W140, takže rovnaká trieda ako 7er od BMW
bruno75 napísal:Citlivost aut. zapinania svetiel sa da nastavit cez diag, mozno aj dialkove, no taku feature som nemal u auta, tak neviem.- zle nastavena citlivost: automatickeho zapinania svetiel, dazdoveho senzora, asistenta dialkovych svetiel - svetla sa zapinaju aj ked je na oblohe 1 mracik, stierace bud stieraju furt alebo mam cele sklo mokre, vzdy to spusti asi 5 s potom , ako by som to potreboval, asistent dialkovych zapina dialkove neskoro a vypina ich aj ked idem okolo reflexnej znacky...
E60 + E90 a vsetky "Bangloviny"
- chybajuci ukazatel teploty chladiacej kvapaliny