... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
runder napísal:Ešte ste sa nevyjadrili poriadne k novým macom. Pristine mlčí tak asi je niečo zle, zvažujem aj ja že si vezmem jeden, nejaké referencie?
Lipo69 napísal:Ja ti nevim karle ale na spodnej liste v PC mam celkom dost ikoniek programov ktore pouzivam. Co je vlastne smola ze win7 nemoze mat listy na kazdej obrazovke len tej hlavnejaj na pracovnej ploche mate chlapci ikony ku vsetkemu co mate na pc ?
Maco napísal:Si tam daj ktore chces a ktore potrebujes. Ostatne si mozes dat do nejake foldra a pacnut to na dalsiu plochu.Mat milion ikoniek co nepouzivas na ploche.
fritolko napísal:Myslíš niejako takto? To môžeš aj na androideSi tam daj ktore chces a ktore potrebujes. Ostatne si mozes dat do nejake foldra a pacnut to na dalsiu plochu.
Maco napísal:Nemyslel som presne tu obrazovku ale ano aj to je rusive ale je to dost neintuitivne, ked chces ist spat musis hladat, ked chces ist na posledne appky tak musis robit nieco ine. Ale ako vravim je to o zvyku ale ja by som si na to nezvykol, je to dost chaoticke pre mna a som plne spokojny s tym co mam.
PS: ked je ta jednoduchost v tom ze hodili menu hned na obrazovku bez tlacidla tak to je fakt jednoduchost![]()
![]()
![]()
Mat milion ikoniek co nepouzivas na ploche.
pistacik11 napísal:Ja ti nevim karle ale naco tam mas 2 krat hodiny a ktomu budik ?? taktiez stale pouzivas pocasie ? namiesto tych hodiniek s budikom by som radsej pacol 4 ikony :)Myslíš niejako takto? To môžeš aj na androide