... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
PristineShip
Kraj: Trenčiansky

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Streda, 28. Júna 2017, 14:28

mpower, co sa ti petersamer nakodoval do accountu?

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Streda, 28. Júna 2017, 15:24

Neviem kto je Peter Samer.. Ale som aktuálne pripojený cez Apple devices, tak je nemožné aby sa do toho niekto nakodoval :)

mexican
Auto: modré géčko

Streda, 28. Júna 2017, 15:37

//MPower napísal:
Neviem kto je Peter Samer..
To nevieš preto, lebo on je členom VIP klubu a ty nie si.
V tom klube sa im nedávno (ale zatial iba v laboratórnych podmienkach) podarilo cez diagnostiku na Tesle spustiť vynútenú regeneráciu DPF.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

//MPower

Streda, 28. Júna 2017, 15:43

:D Aj bolo v laboratórnej správe uvedené pri akej teplote sa začal regenerovať?

PristineShip

Streda, 28. Júna 2017, 15:48

myslim ze on regeneroval nejake castice ked mu lekar podal rektalny teplomer aby si zmeral teplotu a on ho doniesol naspat s poznamkou, ze mal nejaku kyslu prichut

PristineShip

Streda, 28. Júna 2017, 16:35

ale aby sme sa aspon vratili k teme (aj ked tema macbookov = jablicko takze to bol kruto on-topic),
dnes som si osahal tak dokladnejsie hodziny tamtung gear s2 classic a teda kym ich v sobotu zabalim do vianocneho papiera s prsnatymi elfkami a santa clausom, lebo iny nemam, a darujem tatkovi, tak ich asi skusim sparovat s iphonom lebo sice apple watch su fajn, ale toto je iny level. vyzera to ako hodinky, spracovanie vyborne, aj ked ta otocna luneta som cakal ze sa bude trosku lahsie krutit, ale je to mega. Mal som asi 2 hodiny kedysi LG Watch R asi 3-4 roky dozadu a hned som ich vratil lebo mi skoro ruku upiekli, a odvtety snivam o funkcnych okruhlych smart hodinkach. Obom rodicom som kedysi dal Gear Fit a mame teraz k vianociam ten gear fit 2 a ten tizen na tych hodinkach je fakt celkom odladeny.

Chcel som povodne kupit gear s3, lebo uz sa daju kupit za lepsie peniaze, 300-320 evri, a gear s2 v obchodoch si furt drzia cenu 210+ a bal som sa, ze s2 budu prilis male na poradnu paprcu, takze som takmer z amazonu kupeu s3 ked som na ebayi nasiel s2 classic 3G model za 155 evri - vraj rozbaleny - ale len krabica, secky folie zasealovane na hodinkach, nabijacke aj remienkoch a kokotinkach, vystaveny kus v nejakom rakuskom kamennom shope, hodnotenia mali 1000+ a 99,9%, tak reku risknem to.
no a za 155 ecka su to mudre hodziny jak hovado, velice lubezne, a hoci s3 maju byt vaksie, tak tie s2 na obrazku vyzeraju ovela mensie ako realne su, v skutocnosti su to take akurat pre chlapa. 3g model ma trosku serie aj trosku tesi, lebo ma to lepsiu baterku ale su aj hrubsie a vraj na ne nepasuju vsetky kozene remienky 20mm, takze treba bud uzsie kupovat alebo ich tam napasovat nejako.

//MPower

Streda, 28. Júna 2017, 17:33

No a ako to teraz bude zo zárukou? Lebo pokial nebude tak lepší deal by bol za 210 u nás nie? Inak aj mne sa tie S2/S3 páčia tiež keď som ich ohmatkaval, ten systém ties mi prišiel rýchli a snáď ma Fuxxo teraz neukamenuje, ale lepší dojem som mal ako s Apple Watch, na nich si stále neviem zvyknúť na to nepekne chaotické menu a na kockatý LCD..

Inak rad by som možno načal tému produktov MS Surface, ako sa vam páčia? Za mna konečne od niekoho precízne navrhnuté a vyrobené stroje ktoré bez hanby sa môžu minimálne rovnať tým od Apple. Hlavne Surface Laptop a Surface Book. Len škoda že nemajú v ponuke 15 verzie s 4 core i7 a výkonnou GPU.

PS, ešte by som pripomenul stream služby ktoré si nedávno načal. Za 1€ som si predplatil na 3 mesiace Spotify (výborný kauf za mna) na skúšku a musím povedať že je o dosť lepšie použiteľné od Apple Music. Neviem či to bude tým že majú k nám bližšie dátové centra alebo lepšie kódovanie od Apple Music ale to Spotify hraje nonstop bez prerušenia aj keď cestujem mimo mesta v lesoch kde je mizerný signál aj to len 3G a to mám nastavenú vysokú kvalitu, a prečerpaný FUP a idem teda na spomalených 768Kbit/s. (Pozor štandardne spomaľujú na 128Kbit/s preto si overte vaš paušál) Zato Apple Music mi pri tejto rýchlosti aj na plnom LTE každých pár sekúnd loaduje.. Nečakal som že tak dobre aj s tak nahovno signálom/rýchlosťou to bude fungovať, preto ak niekto váha odporúčam jednoznačne Spotify ktoré sa dá používať aj ako free.
Naposledy upravil/-a //MPower v Streda, 28. Júna 2017, 17:52, upravené celkom 2 krát.

Lipo69
Kraj: Žilinský

Streda, 28. Júna 2017, 17:40

ja som sa smart hodinkam vyhybal vzdy kvoli tome ze napr za 5 rokov uz budu zastarale, pomale atd
je ten strach na mieste ?
ja som fanusik hodiniek ale ked si ich dam na ruku po siedmych rokoch musim mat z nich dobry pocit ako prvy krat ....a myslim ze u smart watch to asi nepojde, kludne ma opravte ak sa mylim
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

//MPower

Streda, 28. Júna 2017, 17:57

Lipo, ak chces hodinky na život, kúp si TagHeuer alebo dačo podobne podľa financií , síce brutálne zainvestujes ale budeš mat prave strojcekove hodinky! Ktoré aj o 10 rokov pôjdu ako nové a s radosťou si ich dáš na ruku, to už každé smart watch budú po smrti po takej dobe :)

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Streda, 28. Júna 2017, 18:01

mexican napísal:
Však ale totok je no brainer mať USB kľúče naformátované na nejaký portabilný systém. Však to ani linuxový geekovia snáď nespravia aby si USB kľúče formátovali na nejaké XFS, JFS, Ext3, ReiserFS a podobné filesystémy.
Schválne skús nejaký USB kľúč naformátovať na jablčný FS, nakopíruj naň hudbu a daj si ho prehrať cez ajdrajv. A potom vypisuj a vyrevuj na fórach, že aký je ajdrajv kokotina, lebo nevie prehrať hudbu z USB-čka naformátovaného na najdokonalejšom zariadení na svete.
sak ale vidis ze mpower to ma naformatovane na ntfs :-D co macos (neviem ako linux, verim ze urcite potrebuje driver tiez) nevie zapisovat, len citat a ostatne zariadenia ako auta, televizory atd, nemam tiez sajnu..

//MPower napísal:
Fuxxo jediný kto mi tu príde mimo si ty môj :D Si totálne zaujatý a nedá sa s tebou tým pádom baviť na úrovni.. Ja na rozdiel od teba mám aj jedno aj druhé a viem to zrovnávať. A áno keď dám do MacOS flash disk tak ten sprostý picus síce vie zneho čítať dáta ale nevie ich tam zapisovať, bez programu navyše to čo je akože? Wtf? A aj samotný Apple sa netají že MacOS čím ďalej približujú iOS, cim ďalej viac vychytávok s iOS doňho dávajú a snažia sa prepojiť cely systém až mám pocit že o 10 rokov tu bude len jeden systém na všetko. A takto sa to snaží spraviť aj MS s Windows, otvor oči, menej čítaj masáž o Apple len a potom sa somnou môžeš baviť. Aj Pristine tu napísal niečo k veci, ale ty len svoje subjektívne dojmi ktoré sú úplne o ničom :) Gratulujem máš pravdu :thumbup: Už sa ani nečudujem že prečo ľudí čo majú iPhony nazivaju ovce..
zaujaty som, ale to co si tu vyplodil je uplne odveci :-D to ze si mal jeden mekbuk na par mesiacov v zivote a ktovie jaku verziu, a ides tu tvrdit ze stabilny unix-based system je viac ako ios? ano pridavaju sluzby z telefonu, ako siri alebo bar s notifikaciami, ale to neznamena ze za 5 rokov budem mat len velke ikonky a nic ine :-D sak to je na hlavu, stale to musi byt profesionalny system pre kvantum profikov ktory tie pocitace pouzivaju, takze v zivote to nebude tak jak tvrdis. s tym zapisovanim na ntfs, to bude asi tym ze citanie je ovela jednoduchsie doriesit jak zapis. kazdopadne funguje aj zapisovanie len to nema apple dostatocne otestovane a narozdiel od windowsu take nieco nechcu asi pustit online:
http://osxdaily.com/2013/10/02/enable-n ... -mac-os-x/
ale hlavne ze ty ides mne hovorit aby som menej cital masaz o apple? :-D co ma len nastudovane papierove veci a testy z internetu a tam to konci :-D ja narozdiel od teba si ledva spravim cas na to aby som si kukol 2-3 krat za rok keynote, inak uz proste nestiham taketo veci studovat. na druhej strane mam kamosov co riesia viac veci aj s windowsovymi pocitacmi a presli pred par rokmi na mek, a picuju od rana do vecera ked maju nieco robit na tom, alebo nedajboze preinstalovat windows niekomu z rodiny atd. ale tak ja som ovca no, co uz narobime.. ale take tvrdenie ze macos je viac ios ako pocitacovy os si odpusti lebo robis zo seba *** ktory nevie o com rozprava. nezabudaj ze osx tu bol dekady pred ios.. a odkedy ho pouzivam tu poslednu dekadu tak som s nim nemal skoro ziadne problemy, co sa o windowse povedat neda.

//MPower napísal:
No a ako to teraz bude zo zárukou? Lebo pokial nebude tak lepší deal by bol za 210 u nás nie? Inak aj mne sa tie S2/S3 páčia tiež keď som ich ohmatkaval, ten systém ties mi prišiel rýchli a snáď ma Fuxxo teraz neukamenuje, ale lepší dojem som mal ako s Apple Watch, na nich si stále neviem zvyknúť na to nepekne chaotické menu a na kockatý LCD..

Inak rad by som možno načal tému produktov MS Surface, ako sa vam páčia? Za mna konečne od niekoho precízne navrhnuté a vyrobené stroje ktoré bez hanby sa môžu minimálne rovnať tým od Apple. Hlavne Surface Laptop a Surface Book. Len škoda že nemajú v ponuke 15 verzie s 4 core i7 a výkonnou GPU.
preco by som ta ukamenoval, sak si kup co ti lepsie sedi, a zrovna tie hodzinky su jeden z mala produktov samsungu ktore nebezia na androide alebo windowse :-D inak nevyzeraju vobec zle.. ja apple watch nemusim napriklad vobec, hlavne su na moju ruku velmi male, a na moje prsty aj ten displej je priliz maly, preferujem klasicke hodinky ale xxl.. suhlasim s lipom.. aj ked az take drahe niesu aby sa nedali kupovat kazde dva roky novy model.. uz teraz si kupujem pomaly kazdy rok nove :-D co stoja viac jak apple watch alebo podobne.
a dalsia vec, surface laptopy a tablety som neriesil ale studio sa mi paci.. hlavne sa mi paci napad. keby take nieco priniesol apple tak by som si to od nich kupil. dizajnovo pokial sa pozera clovek s predu tak to vyzera fantasticky, toto sa im celkom podarilo... akurat som zvedavy kedy pridu ludia a zacnu picovat ze kolko vela penazi to stoji, ze za polovicu si vedia vyskladat trikrat rychlejsi pocitac :-D potom uz ten imac 5K nevyzera taky drahy..
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

PristineShip

Streda, 28. Júna 2017, 18:07

zaruka je full 2 roky, rovnako ako ked si u nas kupis nieco tak to plati 2 roky odo dna kupy tak aj toto sm normalne kupil od obchodnika, akurat on to mal vystavene na policke a ludia si to ohmatkavali, ale zaruka plati od dnes 2 roky plus ten obchod ma 1 mesiac return bez udania dovodu, je to celkom cajk.

menu na apple watch som pouzil asi tak 3x lebo ho nepotrebujem, to co potrebujem mam na quick draw alebo priamo complication v ciferniku, napr. ovladanie Hue svetiel doma.

kto u nas servisuje surface produkty? je to vobec u nas uz oficialne dostupne alebo len grey import?
na to ze je to len 13,5" ponuka toho dost, aj ked tie nvidie mohli uz upgradnut na 10xx, ale nemal som to v ruke ten book, a ze maju aj laptop som ani nevedel, skoda, ze to vyzera byt chudobnejsi pribuzny s horsim displejom.

mame v praci par surface 3 aj 4 tabletov, mal som to raz so sebou na sluzobke a picoval som, lebo ja k praci potrebujem funkcne panty a moznost polohovat si displej ako ja chcem. ovela praktickejsi ako tablet na day to day job je pre mna notebook s 360 pantami.

PristineShip

Streda, 28. Júna 2017, 18:26

neviem preco ocakavate od smarwatch, ze to bude time piece, co zdedi vnuk vasho vnuka. na to si kupte nejake perpetual kalendare od rolexu.
smartwatch je popici vec, ale treba vediet co od toho cakat, kazdy kto si to kupi caka ze sa otvori cifernik vyskoci umela ruka a vydrnka mu cicinku.
instaluju tam picoviny hry, kokotie hlavy, hraju sa tetris ale sak pici hodinky nie su gameboy.
Ja stravim minimalne 8 hodin do tyzdna na prijebanych meetingoch a moc si prelistovat postu, whatsapp, smsku bez toho aby som bol blatantne ignorantsky a kukal do mobilu ked vedla mna sedi chuj, ktory to neznasa a zaroven mi ten chuj podpisuje vyplatu :) je na nezaplatenie..doslova
pozriet si predpoved pocasia, alebo zdrzanie na ceste domov jednym pohladom pripadne max 2 swipami cez displej je tiez fajn,
odpovedat preddefinovanou smskou ked nemozem prijat hovor, takisto super.

mam taky jemny horology fetish takze mam v zbierke aj nieco, ako hovori empauer...strojcekove, aj ked teda zrovna guten tag hujerky za etalon kvality nepovazujem, skor etalon marketingu, ale naozaj zriedka si na ruku daam nieco co bolo drahsie ako 500 EUR, lebo ked otlciem nejake citizeny a Seiko a Tissot tak ma to az tak neboli, a su to hodinky na daily nosenie, a napriek tomu ze som fanusik smart watch tak uz aj apple watch najlacnejsie 42mm hlinikove za 4 stovky som si dlho rozmyslal, vlastne som ich kupil az tesne pred tym akoz acali predavat verziu 2 a tie za ktore som dal 400 po 2 mesiacoch stali 300 ;). Ked si zaratam, ze mam 2 original nylon remienky - za ktore sa da kupit 4-5 naozaj kvalitnych top grain leather remienkov alebo 12 genuine leather remienkov, zo 5 fejk amazonovych nylonovych remienkov tak som do tych hodiniek dal az bolestivo vela penazi, a ak by sa ukazalo, ze tie samsungy funguje s iphonom ako tak akceptovatelne tak dnes vecer budem asi velmi nasrany :),
lebo momentalne asi tak 3 vecery do mesiaca travim tym, ze odolavam rozsirovaniu kolekcie Seiko 5, ktoru som "objavil" tento rok a som z tych lacnych automatov maximalne nadseny

7 rokov by som asi od smart watch necakal, ta baterka predsa len ak by sa nedajboze nosili denne a nabijali kazdy druhy - treti dne, asi zmrvila po case, ale je scestne pozerat sa na smartwatch takto, treba sa na to pozerat ako na telefon - tiez ho asi 7 rokov nechces mat rovnaky a cakat od neho ze ti postekli lave vajco rovnako po 7 rokoch ako ked ho po kupeni vybalis z krabice.

mexican

Streda, 28. Júna 2017, 18:38

Z tých MS Surface by som si vedel predstaviť mať doma Surface Studio. Mne sa to celkom lúbá.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
Obrázok

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Streda, 28. Júna 2017, 18:45

tak uz mi nepis teda, ked budes nasrany. :-D :-D

a take smartwatch by som stal aj soru keby robili to co pises :-D ale suhlasim presne, mne by to aj vadilo asi keby tie smartwatch mali 5+ rokov, urcite by sa spomalili a baterka do kosa.. takze je to taky spotrebak.

ja tiez rozmyslam ze si doprajem dalsie invicty dpc, aj ked este tie co mam sa este ani neohriali poriadne.. :-D

mexican: robis nejaku grafiku? ci len sa ti to luba? :-)
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

mexican

Streda, 28. Júna 2017, 18:59

Fuxxo napísal:
tak uz mi nepis teda, ked budes nasrany. :-D :-D

a take smartwatch by som stal aj soru keby robili to co pises :-D ale suhlasim presne, mne by to aj vadilo asi keby tie smartwatch mali 5+ rokov, urcite by sa spomalili a baterka do kosa.. takze je to taky spotrebak.

ja tiez rozmyslam ze si doprajem dalsie invicty dpc, aj ked este tie co mam sa este ani neohriali poriadne.. :-D

mexican: robis nejaku grafiku? ci len sa ti to luba? :-)
Ja sa len zvyknem dosť jepkat s fotkami a kedysi som strašne chcel mať Wacom Cintiq ale nakoniec som zistil že mi stačí Intuos.
Ale ten Surface Stuido sa mi fakt lúbá.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 256 neregistrovaných