... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal:To nevieš preto, lebo on je členom VIP klubu a ty nie si.Neviem kto je Peter Samer..
mexican napísal:sak ale vidis ze mpower to ma naformatovane na ntfsVšak ale totok je no brainer mať USB kľúče naformátované na nejaký portabilný systém. Však to ani linuxový geekovia snáď nespravia aby si USB kľúče formátovali na nejaké XFS, JFS, Ext3, ReiserFS a podobné filesystémy.
Schválne skús nejaký USB kľúč naformátovať na jablčný FS, nakopíruj naň hudbu a daj si ho prehrať cez ajdrajv. A potom vypisuj a vyrevuj na fórach, že aký je ajdrajv kokotina, lebo nevie prehrať hudbu z USB-čka naformátovaného na najdokonalejšom zariadení na svete.
//MPower napísal:zaujaty som, ale to co si tu vyplodil je uplne odveciFuxxo jediný kto mi tu príde mimo si ty môjSi totálne zaujatý a nedá sa s tebou tým pádom baviť na úrovni.. Ja na rozdiel od teba mám aj jedno aj druhé a viem to zrovnávať. A áno keď dám do MacOS flash disk tak ten sprostý picus síce vie zneho čítať dáta ale nevie ich tam zapisovať, bez programu navyše to čo je akože? Wtf? A aj samotný Apple sa netají že MacOS čím ďalej približujú iOS, cim ďalej viac vychytávok s iOS doňho dávajú a snažia sa prepojiť cely systém až mám pocit že o 10 rokov tu bude len jeden systém na všetko. A takto sa to snaží spraviť aj MS s Windows, otvor oči, menej čítaj masáž o Apple len a potom sa somnou môžeš baviť. Aj Pristine tu napísal niečo k veci, ale ty len svoje subjektívne dojmi ktoré sú úplne o ničom :) Gratulujem máš pravdu
Už sa ani nečudujem že prečo ľudí čo majú iPhony nazivaju ovce..
//MPower napísal:preco by som ta ukamenoval, sak si kup co ti lepsie sedi, a zrovna tie hodzinky su jeden z mala produktov samsungu ktore nebezia na androide alebo windowseNo a ako to teraz bude zo zárukou? Lebo pokial nebude tak lepší deal by bol za 210 u nás nie? Inak aj mne sa tie S2/S3 páčia tiež keď som ich ohmatkaval, ten systém ties mi prišiel rýchli a snáď ma Fuxxo teraz neukamenuje, ale lepší dojem som mal ako s Apple Watch, na nich si stále neviem zvyknúť na to nepekne chaotické menu a na kockatý LCD..
Inak rad by som možno načal tému produktov MS Surface, ako sa vam páčia? Za mna konečne od niekoho precízne navrhnuté a vyrobené stroje ktoré bez hanby sa môžu minimálne rovnať tým od Apple. Hlavne Surface Laptop a Surface Book. Len škoda že nemajú v ponuke 15 verzie s 4 core i7 a výkonnou GPU.
Fuxxo napísal:Ja sa len zvyknem dosť jepkat s fotkami a kedysi som strašne chcel mať Wacom Cintiq ale nakoniec som zistil že mi stačí Intuos.tak uz mi nepis teda, ked budes nasrany.![]()
![]()
a take smartwatch by som stal aj soru keby robili to co pisesale suhlasim presne, mne by to aj vadilo asi keby tie smartwatch mali 5+ rokov, urcite by sa spomalili a baterka do kosa.. takze je to taky spotrebak.
ja tiez rozmyslam ze si doprajem dalsie invicty dpc, aj ked este tie co mam sa este ani neohriali poriadne..![]()
mexican: robis nejaku grafiku? ci len sa ti to luba? :-)