starynovy napísal:Sanšunk nefandi ale ma dobastleny cinsky andriod.. Ty co si si dal zase.

Celkom by ma zaujimali tie displaye na cinske mobily. Lebo co som v minulosti kupil cinske lcd na opravu tak to stalo za chuja. Uplne zjavne to nebol diel spĺňajúci rovnake parametre a ako bonus to za pol roka zdochlo uplne. Takze ci sa vobec da kupit original cinsky lcd v rovnakej kvalite a nebude to fejkova kktina.
chujavej ti rad preda OEM displej, za 400 ecka.
viac ako kvality displeja by som sa bal toho ako bude na p30pro fungovat ne-reproduktor, kedze funguje podla mna relativne napicu uz out of the box. skusal to aj samsung uz aj ine ciny, za tie 2 ci 3 tyzdne co som mal p30 pro to bol - hned po neustale sa zasvecujucom fingerprint kolecku, ktore sa nedalo vypnut, takze ked si mal na posteli telefon tak ta v noci budilo zelene svetlo vzdy ked si otocil hlavu a telefon to zdetekoval ako pohyb, ten pojebany rezonator pod sklom. pokial som dal telefon 1cm dalej od idealnej polohy na uchu tak som hovno pocul, a cele to bolo jak ked kostry jebu na streche, plechove, dute, fujtajbl zvuk. ja viem, ze dnes uz nikto netelefonuju a vsetci si len posielaju fotky cicin, ceckov a emoji, ale od telefonu hlavne ocakavam, ze bude vediet telefonovat. no a ked to OEM mali napicu, tak neviem ci nejaky cinsky diel, inej hrubky, bude vobec schopny preanasat ten zvuk, kedze to nema reproduktor, len spodny loudspeaker.