... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Killo napísal:inak este by som stel vediet na keru pycu kopirujes cislo z webu do telefonovacej apky?Wtf vam dvom zas saharsky piesok do pici navialo?sak sa normalne dotahujeme s pablom, netreba to brat k srdcu
A epl hejter som aj ja stale, akurat radsej hejtovat a vlastnit epl, ktory ponuka aky taky standart, nez vlastnit drbnute dellko a plakat
Abyssko napísal:Stále? To né. Mě to funguje i na android founu. Takže stále určitě ne.Len ja kokot na androide stale kopirujem
Abyssko napísal:Len ja kokot na androide stale kopirujem
Fuxxo napísal:Ja napriklad musim kedze nie vsade sa uvadzaju cisla s predvolbou +421inak este by som stel vediet na keru pycu kopirujes cislo z webu do telefonovacej apky?ked priamo cez safari si vies zavolat, ked na to cislo tuknes, tak ti vyskoci asi tak trilion moznosti co s tym cislom mozes robit, vratane "call" alebo imessage, whatsapp, atd. navyse, sa to da spravit aj z meku a priamo z neho aj volat, cez handoff
#vyladenysystem #beginner
Fuxxo napísal:boha, dobreinak este by som stel vediet na keru pycu kopirujes cislo z webu do telefonovacej apky?ked priamo cez safari si vies zavolat, ked na to cislo tuknes, tak ti vyskoci asi tak trilion moznosti co s tym cislom mozes robit, vratane "call" alebo imessage, whatsapp, atd. navyse, sa to da spravit aj z meku a priamo z neho aj volat, cez handoff
#vyladenysystem #beginner