PKuncik napísal:Řešíte droid a existuje jedna značka s čistým droidem a velmi oceňovaným prostředím a to je OxygenOS a s tím se spojuje mobil One+. Špička mezi android mobily a už jsem za ty roky měl generaci 5, 6 a mám 7T PRO a není nic co vytknout. Takže se dá najít, dá. Jen nevím, kolik to na SVK stojí.
1+ uz prave od sedmicky ide do kytek, ja som mal 7t, radost mi vydrzala asi mesiac. Ten cisty android je hudba minulosti, je tu uz precustomizovane viac ako samsung, feature upgrade co kedysi mali prakticky day+7 po pixeloch skoncilo tiez asi niekde pri 1+5, oprav ma ak sa mylim, lebo 1+ detailne nesledujem, ale este stale nema android 11 ani 1+8, nieto starsie generacie. Este stale na webe maju len developer preview program, a ked uz raz nepredbehnes ani len samsung, ktory je notoricky pol roka pozadu od google releasu, tak potom uz je to jedno, lebo uz si v kategorii upgradov spolu s moto/lenovo, LG a zvyskom. nehovoriac o "cine", ktora ma casto tie nove androidy vonku ako prva.
cize o par tyzdnov tu mame android 12, a one plus este bude mat stale 10.
key advantage gone.
spolu s cenou, ktora uz je absolutne nekonkurencieschopna. lebo moze ta sice vnutorne tesit, ze telefon ma rovnaku IP68 alebo whatever ochranu proti vode ako certifikovane telefony, ale oneplus len nechcelo minut 30 eur za certifikat za kazdy kus, ale znamena to aj to, ze ak sa ti telefon podari utopit ked hoci len 10 minut zmokne, tak nevyreklamujes nic. telefon nema IP rating a hotovo.
Oneplus u nas stoji tolko co u vas, ak ho kupujes v alze, o nieco lacnejsie ak cez oficilany oneplus web, alebo priekupnikov. ale uz pri 7ckach isli cenou dost vysoko, pri 8 to uz ujebali uplne.
jediny, kto ma ako tak cisty android, a neratame pixel a mrtve android one, kde tusim za posledny rok nepribudlo vobec nic, je moto g. a to je asi tak vsetko.