... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:toz pravda, ibaze s tymto ma problem kazdy jeden vyrobca, nie len Epl. Epl to ako jediny zmenil, ze pouzil rovnako vykonny ale menej zravy CPU (resp. architekturu). Proste fyzika nepusti, ak chces lahky a prenosny ultrabook 4kg medeneho plechu a 12cm ventilatory tam nedas.Ze su to pasivne chladene zariadenia s Pd par W? Tam staci kus medeneho plechu bez rozmyslu ktory rozhodi teplo kdesi..vsade.. a nejako to bude fungovat. Tak asi preto. Ale ked 1cm2 vypeka 40W ktore chces pri nejakom rozumnom delta t odstranit, to uz chce aspon trochu rozmyslat.
Killo napísal:ja uz som mu to napisal raz, asi mozes hadzat hrach na stenu donemotytoz pravda, ibaze s tymto ma problem kazdy jeden vyrobca, nie len Epl. Epl to ako jediny zmenil, ze pouzil rovnako vykonny ale menej zravy CPU (resp. architekturu). Proste fyzika nepusti, ak chces lahky a prenosny ultrabook 4kg medeneho plechu a 12cm ventilatory tam nedas.
Ak ti je malo, stale si mozes kupit Dell XPS 13, kde si i5 drzi pri dlhodobej zatazi vyssi vykon nez i7
pablohablo napísal:to teda ano, ty mas jediny spravny nazor na to co jak ma byt, co funguje a co nie. congrats, mal by si ist do parlamentu, tam takeho presne potrebuju teraz :-O secko by bolo #sorted na pockanieAsi v tom, ze niesom fanboy nicoho, zapicujem do cohokolvek, vychvalim a kupim cokolvek, uplne jedno aky brand. #unp0pularOpinion
Killo napísal:ach ty hejterasi som jebnuty, alebo som nedorastol na Epl Ekosystem.
Ale, ak si v prehliadaci skopirujem telefonne cislo, ako to prilepim do Klavesnice v Hovoroch?
EDIT nevermind, zistil som. V Hovoroch nefunguje podrzanie pre pastnutie, ale iba tuknutie. Intuitivnost my ass
Killo napísal:daj si facku a olajkuj 10 recenzii M1 na jutube, subscribni sa na 5 fanboi kanalovja mozem! robim to dlhodobo a konzistentne, tak si snad zasluzim nejake istoty