Lipo69 napísal:
Tim Cock povedal, ze asi kazdy ma uz doma nejake pneumatiky z predosleho auta, tak ku Apple Car standartne pneumatiky nepribalia, ale bude mozne si ich dokupit samostatne. #pokroknezastavis
starynovy napísal:Smiesne ako radsej spravili novy procesor ktory menej huli, nez sa naucit thermal design. Think different... I guess?! Otazne je, ci na nom nechali aspon tu parodiu na chladic co bola v 2020 Air. To pokusenie usetrit 5c na hliniku x miliony kusov je urcite silne.. Tak aby to nedopadlo rovnako.
tuto si dovolim oponovat. Pohnutky podla mna vobec neboli thermals (aj ked intelovy Air s heatsinkom, kt. nebol prepojeny s vetrakom tomu nasvedcoval - to bol fakt asi len beta test ako by sa taky system spraval, bohuzial beta test ktory platili uzivatelia za plnu sumu). Problem bol ta spotreba. Ak chces u Intelu vykon, dostanes ho pri vysokych taktoch, za velkeho odpadoveho tepla. A neni problem tam prilepit velky, tazky heatsink a 2 fany, akurat narazis na problem koncepcie - ma to byt ultraportable subnotebook / ultrabook, tak to nemoze mat 2kg a 3cm hrubku. A jak ti zere procesor a das tam este pazrave fany, asi aj na baterku ukracujes. Takze v konecnom dosledku na Intel platforme mas paskvil, ktory bud nema ziadny vykon a je relativne znesitelne hlucny a vrely, alebo dostanes vykon, ale je to pazrave, hlucne a zerave. A na baterku to tak ci tak nevydrzi (ak sa bavime o Macbookovej praci, teda strih videa a nejake fotosopy).
Mna dostalo toto video, som pochopil ake sproste koncepty su vyrobcovia schopni vyrabat :
https://www.youtube.com/watch?v=c1u5PAUxGhwTypek rozobral CHuawei Matebook X Pro. i7 masina, 14" edge-to-edge displej, len teda nejako to vykonom zaostava, respektive po chvili throttluje. No a ked som videl rozobrane, pochopil som - natiahnuty displej ma malo miesta na riadiacu elektroniku, ktora neni vo veku displeja, ale je v tele ntb, za klbom. Vyskakovacia kamerka detto. Dalej heatsink tiez nie je priamo ofukovany vetrakom narazovo, ale iba parazitne, takze cele chladenie je maximalne neucinne. Korektny dizajn by mal byt tak ako to tam na konci poskladal - heatsink zakonceny rebrovanim, ktore je priamo ofukovane prudom vzduchu z vetraku (tak ako to maju herne notebooky). Je ironicke, ze prave Intel prisiel s kategoriou Ultrabooky, pricom ma procesory maximalne nevhodne do tejto koncepcie.
Terajsie McBook Pro 13 M1 sice ma vetrak, ale podla videi co sledujem sa zapina az fakt pri dlhotrvajucom loade (~ 5-10min), aby zachoval rovnaky vykon. A teraz setrili akurat na tom, ze usporiadanie / telo tejto 13tky je rovnake, ako 13 Pro intelovej - v tomto sa nepretrhli. Tak je moznost, ze nadchadzajuca Pro 14tka bude mat prepracovany dizajn aj co sa vnutra tyka, a mozno z toho dostanu este o nieco viac.
Intel s terajsim 10nm sa moze dotahovat vykonom, ale zatial urcite nie spotrebov. A to je ten selling point pre M1 prave.
Btw tie Intelove reklamne benchmarky, kde cherrypickuju scenare, ktore sa im hodia, to je uz mega zufalstvo. To porovnanie 10tich hier, z ktorych 5 nejde na macu spustit, to chce velky level kreativity
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)