... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Streda, 3. Februára 2021, 13:17

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 05:21, upravené celkom 5 krát.

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Streda, 3. Februára 2021, 13:22

tak to jej potom staci aj 4gb ram, to je cajk, moze sulikovat aj na mobile.
nastavovat natvrdo min/max cpu je super riesenie, elegantne.

pablohablo

Streda, 3. Februára 2021, 13:29

a nainstaloval Bobor AMD Chipset Driver ?

boborjelotor

Streda, 3. Februára 2021, 13:56

windows si ho nainstaluval sam. verzie bober nekontroluval, do soboty notbuk v rukach mat nebude, potom sa s tym bude hrat.

pablohablo

Streda, 3. Februára 2021, 16:10

AMD Chipset Driver installer tam okrem ineho pridava Ryzen powerplan pre tieto cpu serie, Choom.

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 4. Februára 2021, 12:43

to su jake fajnove user friendly veci toto :-O pomaly aby si bol atomovy technik aby ti vobec notas fical jak ma :-D
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

pablohablo

Štvrtok, 4. Februára 2021, 13:01

Provokujes zas Fuxxo ? Dnes som konecne prisiel na to, ze ma na confcalloch pocut napicu pretoze macbook nezvlada aby som mal receiver od mysky, klavesnice a headsetu naraz v USB hube. Akonahle pripojim headset cez usb-c na usb-a redukciu napriamo problemy su fuc. Clap Clap Clap, well done dopíči. Ked hub pichnem do USB-C na PC secko je v poradku. #allFor2porty #hejter

starynovy

Štvrtok, 4. Februára 2021, 13:31

Tak nikto mu nekazal odtial vyjebat ASUS utility a potom skumat co to vlastne odjebalo.. Cize nie, nemusis byt atomovy fyzik na obsluhu windows PC, ale mohol by si.. lebo ten dumbing down vsetkeho uz zachadza pridaleko. :D

boborjelotor

Štvrtok, 4. Februára 2021, 13:50

alezecmikokajtyuz
odjebat 5 hociakych acer/asus/lenovo utilit, ktore vdaka prehistorickemu windows modul installeru nejde robit ani paralelne lebo sak preco by si system, ktory ma 30gb v lite verzii nevedel spravit snapshoty vo vsetkych svojich 1000 databazach a kokotinach a registroch a ak najde konflikt tak to revertol a povedal ok, z tych 5 odjebem 3, a tieto dve odjeb rucne... nie.
za ten cas, kym odjebes picoviny typu mcafee tak nabootujes z usb a nakotis cisty windows. tak ci tak to out of the box nebude vyupdatovane, a to ani ked kupis nogbuk co vcera vysiel z linky, lebo sak golden image co tam jebu je od poslednej fazy qa minimalne 3 mesiace stary.
ked otvoris magbuk, tak jedine co ja musim urobit 1st thing first je odjebat akcelaraciu mysacieho kokota a a zmenit australske scrollovanie (co musis urobit aj na windowse). fuckin A. a budu tam jebat furt tie bloatwary a kokotiny a budu a budu a ked to tam nechces, tak si kokot.
nie, nic sa neodjebalo, okrem toho, ze by default dopice ten notebook kuruje jak kokot a ani vendor to nevie inak ojebat, tak to musi zatahovat na rucnu.
to iste som dnes riesil na trikrat ogrcanom dell vostro s pojebanou i5 8250u, co by dopice nemusela s tymi styrmi jadrami hulakat v plnej palebnej sile ked boha otvorim browser. a to tam su vsetky dell picoviny ake k tomu idu, ja ten notebook nepouzivam pokial absolutne nemusim len ked sa potrebujem prijebat do domeny u zakaznika, ultrabook dopice s 30wh baterkou, baterka je tam fungel nova od novembra, pouzival som tu haraburdu 3x odvtedy, 2,5 hodiny na baterku. welcome back to year 2000. ULTRABOOK dopice, 2,5 hodiny. Ked zapojim do toho zemiak bude to napajat dlhsie.
ale jasne
#mamnapicuusbhub #nevedelsomzebudemmatlen2portyajtaksomsitokupil je lepsie picovanie ako ked cakas od systemu, ktory je inak relativne popici v tom ako funguje na 100000 variaciach hardveru a windows 10 mam ovela radsej ako macos, ale cakat od neho, ze by dopice bohovej nestartoval vetraky na plny kokot, zo 100rpm na 6000 kazde tri sekundy, tak user je kokot.
ach, kde to zas som, zas som sa stratil a opustil.

starynovy

Štvrtok, 4. Februára 2021, 14:00

Vsak ale ja nic proti, akurat som vyjebal vsetko bloatware z HPcka ale nastastie to s riadenim CPU nic nemalo.. To len na margo podjebov, ze by to malo byt vyrobene pre absolutneho kokota aby to bolo spravne. Nope. Co mi pripomina, ze som vcera zapasil s instagramom a faith in humanity permanently lost. To je cele vyrobene pre slintajucich kokotkov co su cele dni na mobile, nic tam nevies najst, nastavit prejebat, ze by si to robil ako clovek na desktope, nie.. plna funkcionalita iba mobil. Takze ak je toto bajne simplicity at all costs tak ja chcem aj protipol kde to budes upravovat v assembleri. Skurvena doba, skurveni internetovi freeloaderi. Ma 550 sledovacov a ti pise ci mu nedas zadara hento, ze ta zapropaguje. CHOD DO ROBOTY TY PICA POJEBANA.

boborjelotor

Štvrtok, 4. Februára 2021, 14:37

staci, ze ta propaguje Abyssko.

starynovy

Štvrtok, 4. Februára 2021, 14:55

Akosi lempluje v poslednej dobe..

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 4. Februára 2021, 15:19

instagram ma tak unfriendly user experience, ze mi nejde do hlavy ako sa to mohlo tak masovo rozsirit. Tiez som nieco hladal, na pc nespravis ani kokot, chromee to je uplne. Ale zas mozme si za to sami, travit cas na "socialnej sieti" kde highlight su prijebane tiktokove tanecky primitivnych prijebanych ludi. Jeb to tam aj s watermarkom, rovnaky rakovinovy content najebat na kazdu soc. siet, virtualny priestor v pici, vykradnuty zahadnymi osobami.

bober ale este ze si ma tu mesiace dozadu jebal za Huawei lapatopy, konkretne ten co som mal vybraty mal s tym obstaroznym AMD dobre termals, a Huawei tam ironicky dava uplne cisty Windows - cize nie len ze nemas ziadny bloat od Chujaveju (okrem 1 appky, kt. je driver manager a zabezpecuje zrkadlenie telefonu), tak este aj Win10 edicia je ta, co nema ani len tie hry CandyCrush pojebane predinstalovane.
Vidim zase, ze ziadny acer asus nebrat, lebo to je u nich furt o tom istom
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Štvrtok, 4. Februára 2021, 15:21

surely you jest.
tie thermals su prva vec, na ktoru kazdy picuje v prvej minute kazdeho jutub videa a v prvom odseku kazdej recenzie.

pablohablo

Štvrtok, 4. Februára 2021, 15:52

Zabudol som, ked sa cokolvek pojebe s macom je to vzdy vina uzivatela alebo prislusenstva, pisanie o tom je hejtovanie. Ked sa nieco pojebe na PC tak je to vzdy ten skurveny windows :D #alliswell
Instagram ma nejak obisiel, co sa tam akoze robi ? Som myslel ze sa tam len sleduju kurvy a tak, ako na reddite.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných