... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Štvrtok, 4. Februára 2021, 16:06

boborjelotor napísal:
surely you jest.
tie thermals su prva vec, na ktoru kazdy picuje v prvej minute kazdeho jutub videa a v prvom odseku kazdej recenzie.
stazuju sa na X Pro, nie na 13tku AMD ktoru som chcel ja. Alebo mi teda ukaz recenziu Matebooku 13 kde sa stazuju na thermals. S AMDckom, nie 8/10gen inelom i7, kde to je o inom

Ale uz to je asi jedno, zaciatkom roka predstavili vynovene modely s 11gen Intel cpu. Na to dostali ban na pouzitie Intel cpu, tak sa teraz spekuluje, ze to vydaju s AMD. Co by samo o sebe bolo fajn, len moc neverim ze to stihnu do rozumneho casu zapracovat a distribuovat. Fakt len ten mogbuk

pablo na insta sa hlavne honi ego. Skoro ako na bmwklube, len uplne inac
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 4. Februára 2021, 16:26

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 05:20, upravené celkom 5 krát.

starynovy

Štvrtok, 4. Februára 2021, 16:28

pablohablo napísal:
Instagram ma nejak obisiel, co sa tam akoze robi ? Som myslel ze sa tam len sleduju kurvy a tak, ako na reddite.
Sleduju kurvy a zaraba cash roznymi mna obchadzajucimi metodami ktorých existencia prinasa ludstvu uplne hovno, obstate. V podstate to nahradilo FB, ktory sa zda ze žije ale zomrel cca. 2 roky do zadu. Ktory biznis dnes nieje na IG skodi sam sebe.. Kde su tie zlate case, ked si mal web a kto chce podte. Dnes musis davat min. jednu storku denne. Budem sa opakovat, prijebana doba, skokotene socko siete.

Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 4. Februára 2021, 20:49

pablohablo napísal:
Zabudol som, ked sa cokolvek pojebe s macom je to vzdy vina uzivatela alebo prislusenstva,
Mladsi uz nebudem a chuj byt neprestanem, co ti poviem.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 4. Februára 2021, 21:06

something something na jebanie s Macom treba prislusenstvo, got it ;)

pablohablo

Štvrtok, 4. Februára 2021, 21:40

pozrel som si dokument, Fake Fame, uz rozumiem Instagramu.

boborjelotor

Štvrtok, 4. Februára 2021, 23:23

Killo

Piatok, 5. Februára 2021, 18:10

https://www.xda-developers.com/google-c ... r-malware/

ak niekto pouzival The Great Suspender chrome addon, tak Google to dnes blokol skrz malware. Tak ma pol roka niekto trackoval, popici. A teraz ked sa mi refreshnu tie stovky hibernovanych stranok, RAMky mi vyskocia z okna
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Piatok, 5. Februára 2021, 19:21

ja som mal vcera ci kedy taku uz dlho potrebnu reset hodinku.
som len tak preklikol do spam foldra v gmaili, ze ho vysypem, a padli mi oci na subject "I know mamradcecky is your password"
to by ma nevyrusilo, na registracie kaje taje pouzivam vyslovne len throw-away accounty, na vsetko dolezite mam 2fa, uz vacsinou len dlhe a generovane hesla, ale konkretne toto heslo som pouzil len na jednej torrent sajte, 10 rokov dozadu. zdielam ten ucet medzi kamosmi, takze je tam take primitivne heslo. co ma zarazilo je to, ze aj napriek tomu, ze login k tomu heslo je uplny random gmail, tak mi prisiel tento wannabe ransom spam na moj sukromny, primarny email. z toho ma trochu oblial pot, ze ako si to pici sparovali. tak som pomenil hned paranoidne secko a vsade... a potom som si cez https://haveibeenpwned.com/ nasiel, ze som take iste heslo pouzil aj na jeblom sktorrente, ktory bol hacknuty, ale pouzil som svoju primarnu adresu, bohviepreco. no ale aspon mam krasne nove vonave hesla.

pablohablo

Piatok, 5. Februára 2021, 20:08

no ved nieco podobne robi aj gugl chrom, v security ti presne napise kere ulozene accounts boli compromised.
https://security.googleblog.com/2020/10/new-password-protections-and-more-in.html?m=1

Killo

Piatok, 5. Februára 2021, 21:04

:D :D fajnovo, treba raz za cas pomenit hesla pod stresom :D
bobor uz balil kufre, si myslel, ze ho skompromitovali jak ja naposledy tym clankom o jednom hypermarkete :D

co ma ale vie vzdy dostat je, preco kurva nejake sluzby/softver stale v dnesnej dobe pouzivaju ukladanie hesiel v plaintexte. Pricom snad kazda primitivna databaza uz ponuka nativne hashovanie. Lebo moc sa mi nechce verit, ze by nejaki tajtrlici co hackuju sktorrenty decryptovali hashe...

boborjelotor

Piatok, 5. Februára 2021, 21:10

ako by som to..bol som tento tyzden na mettingu ohladom "secure password storing with access to production databases"
meeting minutes k tomu niekto poslal do yammeru...co neviem akym zazrakom este preziva ten trapny pokus o socialnu siet v podnikovom prostredi.
a normalne kazd piatok z yammeru chodia maily typy "check out this week's summary" a ako prve je tam "new core switch deployed, admin pw is ....
takze asi tak dnes este niekto uklada hesla do plaintextu. kazda firma ma niekde nejaky mrte kryptuvany pw safe, ale niktomu sa nechce furt hladat tu 20 znakovu passphrasu, takze hesla si posielaju cez maily a chaty a ukladaju v textakoch.

starynovy

Piatok, 5. Februára 2021, 21:10

Ked ti kurierska spolocnost posle vyuctovanie v exceli typu bunka A1 Meno A2 cena a dole suma.. tak comu sa divis. :D

pablohablo

Piatok, 5. Februára 2021, 22:43

kua ale daco ako core switch by si teda zasluzilo AAA, jedine ze je to core switch z Wishu

boborjelotor

Sobota, 6. Februára 2021, 09:36

https://www.samsung.com/sk/smartphones/ ... fold2/buy/
fold2 za 1200... nech mi ten sovietsky h4x04 zablokuje ucty, lebo svrbi ma to velice

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 221 neregistrovaných