... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:stazuju sa na X Pro, nie na 13tku AMD ktoru som chcel ja. Alebo mi teda ukaz recenziu Matebooku 13 kde sa stazuju na thermals. S AMDckom, nie 8/10gen inelom i7, kde to je o inomsurely you jest.
tie thermals su prva vec, na ktoru kazdy picuje v prvej minute kazdeho jutub videa a v prvom odseku kazdej recenzie.
pablohablo napísal:Sleduju kurvy a zaraba cash roznymi mna obchadzajucimi metodami ktorých existencia prinasa ludstvu uplne hovno, obstate. V podstate to nahradilo FB, ktory sa zda ze žije ale zomrel cca. 2 roky do zadu. Ktory biznis dnes nieje na IG skodi sam sebe.. Kde su tie zlate case, ked si mal web a kto chce podte. Dnes musis davat min. jednu storku denne. Budem sa opakovat, prijebana doba, skokotene socko siete.Instagram ma nejak obisiel, co sa tam akoze robi ? Som myslel ze sa tam len sleduju kurvy a tak, ako na reddite.
pablohablo napísal:Mladsi uz nebudem a chuj byt neprestanem, co ti poviem.Zabudol som, ked sa cokolvek pojebe s macom je to vzdy vina uzivatela alebo prislusenstva,