... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
TT-SIMIK napísal:Deezer si neuvažoval?Fajnsmekry....otazka.....ak platene tak apple music alebo spotify? Pre a proti? Cital som na gugli nejake typy,ale skorej ma to zaujma uzivatelsky.....
Dik za nazory👍
boborjelotor napísal:nemas nahodou ten iphone firemny a nemas tam aktivovany profil, ktory to blokuje, alebo nemas privatny profil nastaveny? pozri v restrikciach, ci to nemas nahodou vypnute.
si propojeny na wifi?
skus sa odhlasit z icloud uctu a znovu prihlasit.
boborjelotor napísal:jo, presne tak to funguje, aj time machine aj icloud zalohy na i-devices..RKa74 podla akej logiky si vypocital, ze ked ti teraz zozral backup 5gb tak 200gb zozeres zachvilu? ty nemas ziadnu kontrolu nad tym backupom, nevies mu povedat, ze rob mi daily incremental a udrzuj ich 5 dni, a kazdy tyzden fullbackup a drz ho 3 mesiace... a tym padom kazdy tyzden pribudne jeden fullbackup a aj s deduplikaciou sa ti nazbiera 50gb z piatich zachvilu. apple drzi backup 180 dni od posledneho syncu, kedysi mali aj v podmienkach, ze udrziavaju 3 posledne backupy, to v roku 2020 zmizlo, ono to znamenalo aj to, ze aj ked tvoja velkost zalohy je 4,99gb, oni drzali 3 posledne zalohy, im to samozrejme nezralo 3x4,99, ak si teda behom 3 zaloh uplne nezmenil data, ktore zalohujes, ale vacsina ludi mala deltu v desiatkach MB maximalne - pribudli/ubudli nejake fotky, emaily.
ty si kazdopadne nevies snapshotovat ani nijako backup ovplyvnit, mas 100gb v telefone, ktore zalohujes, tak zalohujes, mas limit 200gb...tak ked bude mat tvoja velkost zalohy 199gb, tak zalohujes. vzdy vidis len jeden backup, aj ked ich oni realne mozu mat snapshotnutych 10.
fotky si odzalohuj do googla, tie ktore tam nahras do 1. jula ci juna v ich kompresii vysokej sa nebudu do toho datumu ani cerpat z tvojho default 15gb limitu, az novonahrane po tom datume zacnu, takze ak mas niekde 40gb fotiek, jebni to do guglu a nebude to stat ani cent ani kb volneho miesta z limitu, ktory je zdarma.
boborjelotor napísal:tak hociaky zakladny 1-license ucet vie u vacsin sluzieb byt prihlaseny na 3-5 zariadeniach, ale pocuvat mozes len na jednom. takze ak ste zdielali zakladny, nie family ucet, tak ste nemohli pocuvat naraz obaja.