... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
RKa74 napísal:ja ti neviem ale ked som nemal este icloud zaplateny pred ja neviem asi 7 rokmi, tak sa mi zda ze uz ani vtedy mi to nedokazalo dat zalohu telefonu na tych 5GB. takze pochybujem ze teraz ti to tam dostane.. odporucam 3€ mesacne zaplatit a mas 200GB a mas vystarane na velmi dlhu dobu.. ja to tak mam roky uz, a nemam problem, akurat teraz uz pomaly zacina byt, kedze 12 Pro max toci troska brutalnejsie videa jak 7+, a o fotkach v raw ani nehovorim, kde jedna ma 20-25MB.. takze sa to nalozi rychlejsie..Okej toto celé rozbeham, ale ten iCloud akosi nie. Stále píše nedostatok miesta. A to mám takmer Vsetko vypnuté. Žiadny mail kontakty sms. Nič objemne tam určite nie je. Skúsim ešte čosi pokukat ale akosi mi to nejde do hlavy.
nejakymarko napísal:isiel som ti pisat ze sak uz o takomto case by mali mat vsetky vsade, alebo aspon na objednavku do 1-2 dni, otvorim oranz, a vsetky su nedostupneNemáte náhodou niekto nejaké inside info, kedy by mohli v mať v orindži naskladnené Joža Pročka?