Piatok, 17. Februára 2017, 12:08
ja mam teraz asi po 4 rokoch prvykrat telefon dlhsie ako 12 mesiacov, a 6s+ uz vyzera ako keby ho krava pozula, co je ale asi prvykrat, inak telefony po mne koncili celkom v OK stave. Ale na tento som nejak nebral ohlad. Kedysi som este na 6+ mal ten leather case, ktory je inak celkom fajn, len je hrozne hruby, na malom iphone by som ho asi aj potreboval aby mi telefon neutekal z ruky ale Plus je idealna velkost pre mna bez puzdra.
A na 6+ som mal puzdro aj koli tomu, ze som mal zlaty, a tam tie anteny vyzerali fakt ultrahrozne, na space gray to bolo o cosi lepsie.
na sedmicku neplanujem nic obuvat ani lepit.
Tesim sa celkom na ten dual lens, zvykol som poslednu dobu dost casto pouzivat iphone ako scanner, hlavne blockov a faktur na sluzobkach, alebo celkovo dokumentov, snazim sa viest si paper-less office a zbavovat sa vsetkych papierov co najskor, (odporucam microsoftiu Office Lens appku), a som zvedavy ci bude pouzitelne v takomto pripade ta dvojita sosovka, obcas ked v rychlosti neskontrolujem poriadne ako som to odfotil by sa zisla kopia obrazka s dlhsim ohniskom.