... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
PristineShip
Kraj: Trenčiansky

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Piatok, 24. Februára 2017, 08:08

pribeh nekonci,
vcera samozrejme ziadny kurier neprisiel,
dnes prisla smska "dnes vam bude dorucena zasielka z Telekomu..."
za minutu druha sms "dnes vam bude dorucena zasielka z Telekomu, ak nebudete na uvedenej adrese volajte kurierovi."
ani som si nevsimol, ze cisla zasielok su rozne, volam kurierovi, ze budem na inej adrese a on mi hovori "kartou sa platit neda, pripravte si prosim 2x129 EUR"
"preco dvakrat?"
"no ved na obe zasielky"....

tak ti kokoti mi poslali aj tu povodnu objednavku z minuleho pondelka, ktora udajne uz neexistovala, aj tu novu, co urobili v stredu.
Som velmi zvedavy co by robili, keby som obe zasielky prevzal a podpisal identicke zmluvy 2x.
Toto je fakt kokotizmus :)

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Piatok, 24. Februára 2017, 08:36

inak, dnes alebo v pondelok mi príde z orange iphone 7 jet black 256 GB, medzitým som si už ale kúpil, takže ak by niekto mal záujem, ani ho nebudem rozbaľovať, píšte SS

maxim
Kraj: Bratislavský

Piatok, 24. Februára 2017, 11:17

undy, si ho bral cez orange akoze na pausal? alebo jak? mne tiez teraz niekedy sa ma naskytnut moznost vyberu, len som este ani nepozeral, ze sedmicka, co by ma vysla

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Piatok, 24. Februára 2017, 11:27

na paušál

PristineShip

Piatok, 24. Februára 2017, 14:26

kurvier dosou, a zjavne si niekto uvedomiu vof telekome, ze to dojebau, lebo len jeden balicek mi ponukou ;)

ale poviem vam, boch ochranuj ludi s jet black, lebo aj obycajny black vyzera hrozne upatlany uz po 5 minutach. Na space gray to nebolo vidno, ale na black vidno okamzite odtlacky prstov, a to som si bol cerstvo umyt ruky lebo krabica z dodavky bola tak zadrbana, ze som ich mal cierne.

ale ma to cierne aj power a volume tlacitka, to som si nikdy nevsimol, je to kchuul.

voMacK
Auto: G31 540i

Sobota, 25. Februára 2017, 11:51

Ja mam tiez obyc 7ku black a spini sa to jak bratislavsksa kurva. Ta jet black musi byt peklo.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

PristineShip

Sobota, 25. Februára 2017, 12:53

zachujavene je to este viac ako iphone 3g, a ten sa zo vsetkych iphonov svinil najviac.
Vcera som sa rozhodol, ze si zas kupim leather case, potom som hodinu mondorfiroval nad farbou. Chcel som hnedy, ten ale najviac ukazuje mapy po case, to uz mam overene pred 2 rokmi pri prvom Plusku na 6tke. Na cerveny sice asi nemam hipstergule aby som ho nosil bezne, ale ked som si vyguglil fotky ludi, co ukazuju ako strasne vyzera po par mesiacoch, tak som ostal uz len pri tmavomodrom alebo ciernom. A ten modry po case aj tak uplne scerna akurat nevyzera pekne taky flakaty, tak som si objednal cierny.
Nebudem ho nosit stale, ale do prace asi hej.
Neviem ci je to zas tou novou generaciu hlinika alebo je to tym ciernym lakovanim, ale na dotyk je to uplne ine ako bol space gray na 6s, viac sa mi smyka v ruke. A v kombinacii s tym ako je to zadrbane, pojde nan zas kozka.

inak to si len ja zle pamatam, alebo sa s ios10 zmenil system aktivacie noveho telefonu a bez SIMky sa neaktivuje.
to ma vcera dost naprudilo, lebo ja nemozem prehodit svoj primarny telefon skor ako si na novom aktivujem autentifikatory, ibankingove appky atd. Nemal som pri sebe svoj android, ktory zvacsa nenosim bezne cez pracovne dni pri sebe, jedina druha simka, ktoru som mal bola v starom ipade, ktora ani nebola uz aktivna.
Cize neaktivna sim karta v pohode staci na aktivaciu zariadenia, tak naco dopice to tam je potrebne. Myslel som si, ze aktivacia cez itunes pojde teda bez simky, a bacov natrasak.
Ale ked uz som sa teda donutil nabootovat itunes tak som si aspon lahsie fotky preniesol.

ale musim skonstatovat ze ten pevny homebutton je nakokot. Skusal som vsetky tri nastavenia citlivosti, ale zatial uspesnost len asi tak 60%, furt otvaram Siri nechtiac, a bol by som ju aj vypol, ale pouzivam Siri na ovladanie svetiel v byte.
Pri zadavani otlackov prstov sa mega zahrieva ten motorcek pod buttonom, pri zadavani tretieho prsta uz bol problem aj na tu sekundu udrzat prst na telefone, takze predpokladam, ze kebyb niekto velmi chcel, tak to za 10 minut odjebe. Dufam ze na dalsom iphone uz button nebude vobec.

Necakal som od i7 nic, ale dostal som este menej :). Stereo repro necitim vobec na kvalite zvuku, ani to, ze to pouziva horny reproduktor. zda sa mi ale ze ma rychlejsi gps fix, porovnaval som to s 6s a citelne rychlejsie chyti signal aj doma.
A neviem ci je to tou vodotesnostou ale konektor nabijacky sa malinko tazsie zasuva aj vybera. Mozno sa to len casom trosku vybeha.

Comu ale nerozumiem vobec uplne najviac, can't even, je preoc sa ten displej zasiera uz len puhym pohladom nan. Ked si vedla polozim lacny 200 eurovy android tak nan mozem polozit cerstvo uvarenu klobasu a nebude tak zajebany ako iphone.

rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Sobota, 25. Februára 2017, 16:24

Ale no... trocha menej emocii je to len telefon :D do tyzdna si zvyknes na home button, ja ked teraz chytim zenin alebo svoj ipad, tak mi to uz pride take zvlastne to hardwarove tlacidlo
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Sobota, 25. Februára 2017, 16:45

Fakt to nejak prežívaš pristine :mrgreen: Presne preto som si zobral jetblack, lebo je jedno už aký máš, aj tak sa doškrabe. Mal som 5,5s,6 plus, každý jeden keď pri mne končil skončil úplne dorýpaný a to sa k telefónu nesprávam nijak zle. Preto som si zobral ten najkrajší lebo som bol s tým zmierený že pôjde do priesvitného obalu, v ktorom bude vyzerať najkrajšie a bude to také ako ostatné :mrgreen: Čo sa týka otlačku prsta, tam vidím veľký progress. Nemal som síce 6s, ale oproti 6 je to nebo a zem. Čo sa týka sterea, ak mi prvý krát zazvonil mobil mal som pocit že aj susedia to počuli :mrgreen:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

PristineShip

Sobota, 25. Februára 2017, 17:57

ja som velmi emotivny clovek, takze ma vie nasrat, ze pevny homebutton na telefone za 1/4 ceny - lenovo moto g4+ funguje lepsie aj bez force touch,
a ze ten isty lowcost telefon ma lepsiu povrchovu upravu displeja. .
nutnost vlozit hoc i mrtvu SIM kartu dnu aby sa telefon aktivoval je tiez na zaplakanie prijebane.
len preto, ze preferujem iphone ako primarny telefon teraz nevidim dovod ignorovat jeho nedostatky

zollo
Auto: E60 535d
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 25. Februára 2017, 18:13

ako tu citam, tak niektori z Vas si fakt potrpia na tie najaktualnejsie kusku mobilov, to akoze fakt ste ochotny vysolit za mobil 700+ eciek ? dakujem :-)

PristineShip

Sobota, 25. Februára 2017, 18:23

ano zme ochotny, nemas zaco

voMacK
Auto: G31 540i

Sobota, 25. Februára 2017, 19:45

zollo napísal:
ako tu citam, tak niektori z Vas si fakt potrpia na tie najaktualnejsie kusku mobilov, to akoze fakt ste ochotny vysolit za mobil 700+ eciek ? dakujem :-)

Mna ten moj stal tusim 620e bez dane. Budem ho asi pouzivat tri roky. To jest cca 17eciek mesacne za pouzivanie niecoho, co mam v rukach prakticky neustale a pouzivam to na pracu io i zabavu.. To je podla mna celkom v pohode deal, nie? :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Sobota, 25. Februára 2017, 20:35

voMacK napísal:
Mna ten moj stal tusim 620e bez dane. Budem ho asi pouzivat tri roky. To jest cca 17eciek mesacne za pouzivanie niecoho, co mam v rukach prakticky neustale a pouzivam to na pracu io i zabavu.. To je podla mna celkom v pohode deal, nie? :)
Vomack je to ešte menej, pretože aj po tých 3 rokoch ho predáš, iphony si celkom cenu držia :thumbup: Takže môžeš kľudne každé 2 roky meniť, základom je vstupný kapitál na nákup prvého.
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

zollo
Auto: E60 535d
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 25. Februára 2017, 21:07

voMacK napísal:
urcite ano! ja som si zas celkom osvojil nazor, ze "nedam za to vela lóve, ked to aj tak rozbijem" no na druhej strane, napriek tomu, ze pracujem vo vyrobe (prach, spina, olejove ruky, atd) mi tie telony vydrzia celkom dlho... mozno je cas na upgrade mojho i5s - dobrovolne prijimam verejnu potupu, ze som trosku pozadu :-)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 217 neregistrovaných