Sobota, 25. Februára 2017, 12:53
zachujavene je to este viac ako iphone 3g, a ten sa zo vsetkych iphonov svinil najviac.
Vcera som sa rozhodol, ze si zas kupim leather case, potom som hodinu mondorfiroval nad farbou. Chcel som hnedy, ten ale najviac ukazuje mapy po case, to uz mam overene pred 2 rokmi pri prvom Plusku na 6tke. Na cerveny sice asi nemam hipstergule aby som ho nosil bezne, ale ked som si vyguglil fotky ludi, co ukazuju ako strasne vyzera po par mesiacoch, tak som ostal uz len pri tmavomodrom alebo ciernom. A ten modry po case aj tak uplne scerna akurat nevyzera pekne taky flakaty, tak som si objednal cierny.
Nebudem ho nosit stale, ale do prace asi hej.
Neviem ci je to zas tou novou generaciu hlinika alebo je to tym ciernym lakovanim, ale na dotyk je to uplne ine ako bol space gray na 6s, viac sa mi smyka v ruke. A v kombinacii s tym ako je to zadrbane, pojde nan zas kozka.
inak to si len ja zle pamatam, alebo sa s ios10 zmenil system aktivacie noveho telefonu a bez SIMky sa neaktivuje.
to ma vcera dost naprudilo, lebo ja nemozem prehodit svoj primarny telefon skor ako si na novom aktivujem autentifikatory, ibankingove appky atd. Nemal som pri sebe svoj android, ktory zvacsa nenosim bezne cez pracovne dni pri sebe, jedina druha simka, ktoru som mal bola v starom ipade, ktora ani nebola uz aktivna.
Cize neaktivna sim karta v pohode staci na aktivaciu zariadenia, tak naco dopice to tam je potrebne. Myslel som si, ze aktivacia cez itunes pojde teda bez simky, a bacov natrasak.
Ale ked uz som sa teda donutil nabootovat itunes tak som si aspon lahsie fotky preniesol.
ale musim skonstatovat ze ten pevny homebutton je nakokot. Skusal som vsetky tri nastavenia citlivosti, ale zatial uspesnost len asi tak 60%, furt otvaram Siri nechtiac, a bol by som ju aj vypol, ale pouzivam Siri na ovladanie svetiel v byte.
Pri zadavani otlackov prstov sa mega zahrieva ten motorcek pod buttonom, pri zadavani tretieho prsta uz bol problem aj na tu sekundu udrzat prst na telefone, takze predpokladam, ze kebyb niekto velmi chcel, tak to za 10 minut odjebe. Dufam ze na dalsom iphone uz button nebude vobec.
Necakal som od i7 nic, ale dostal som este menej :). Stereo repro necitim vobec na kvalite zvuku, ani to, ze to pouziva horny reproduktor. zda sa mi ale ze ma rychlejsi gps fix, porovnaval som to s 6s a citelne rychlejsie chyti signal aj doma.
A neviem ci je to tou vodotesnostou ale konektor nabijacky sa malinko tazsie zasuva aj vybera. Mozno sa to len casom trosku vybeha.
Comu ale nerozumiem vobec uplne najviac, can't even, je preoc sa ten displej zasiera uz len puhym pohladom nan. Ked si vedla polozim lacny 200 eurovy android tak nan mozem polozit cerstvo uvarenu klobasu a nebude tak zajebany ako iphone.