To vyzerá na restore.
K Samsungu S10+, nedá sa uprieť technologicky pokrok samsungu ako sa im podarilo “vyrezať” dieru do displeja pre kameru. Nepochybujem že ten displej je aktuálna špička a najlepsi na svete čo sa týka zobrazenia. Chválim Samsung za to že prestali používať presaturované farby ale reálne. Rovnako ich chválim za zachovanie cien a ešte ktomu dávajú bezdrôtové slúchadla zdarma. Dúfam že budú cenovo časom agresívny aby padali predaje iPhonov aj naďalej. Lebo aby už dnes bol nový android lacnejší ako iPhone a ponúkal v základe 2x lepšie parametre (ale už aj funkcie) je už trocha veľa. (2 násobná pamäť, cca 3 násobná ram, lepšie a viac fotakov atd..) to všetko sa odráža na výrobnej cene a okrem toho dokáže byt ešte lacnejší a dať ti kvalitne slúchadla k tomu :). Jedinú výhodu iPhonov je dnes iOS a podpora. Pokial tohto ročne iPhony na to poriadne nešlapnu bude to problém. Ale Samsung je stále predražený lebo :
nový Xiaomi Mi9 sa bude v USA predávať okolo 500USD a HW je to dosť našlahaný fon :) Za tu cenu nechápem ako taký telefón môžu ponúkať, veď keď zoberiem výrobne náklady, vývoj, distribúciu, daňe atd to snáď ten telefón predávajú s 20$ ziskom

Inak prostredie Androidu sa mi na tejto značke páči najviac, nedávno som mal v ruke ich nejaký (do 500€) fon a bol som prekvapený ako veľmi svižne to ide (rovnako ako iPhone) a že to vyzerá celkom čisto a nie je to zasrate milión nastaveniami a appkami čo nemám rad. Jedine čo mi na tom vadí je že to je čínske a android :) btw. páči sa mi ta verzia kde majú priehľadné zadné sklo :)