... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Killo napísal:ale stale su to synteticke testy, telefon s mensou bateriou ale s dobrym signalom sa vybije o dost pomalsie nez telefon s vacsou baterkou ale horsim signalom. Kvalita signalu spravi dost velky rozdiel v realnej vydrzi
Fuxxo napísal:To si si ešte nevšimol, že keď si niekde na chate alebo v miestach s horším signálom baterka ide pekne do pečka?tak toto som fakt netusil :-O :-O to je dobra haluz
//MPower napísal:Seriozne sa ides zase zakopat este hlbsie na tomto fore? aby som nebol len zly, tak Ti velkoryso objasnim dovody:Inak hento prečo ma stále Samsung iný chipset u nás a v USA som nepochopil.. Príde mi to zbytočne dezinformovanie zákazníka.. Proste predávať pod rovnakým názvom rôzny HW mi nepríde dobré riešenie.
pistacik11 napísal:na jablcku ma tak napikacu baterku ze to horsie uz byt nemoze , snazi sa to nevnimatTo si si ešte nevšimol, že keď si niekde na chate alebo v miestach s horším signálom baterka ide pekne do pečka?
pistacik11 napísal:nie lebo sak ja nechodievam nikam kde je horsi signalTo si si ešte nevšimol, že keď si niekde na chate alebo v miestach s horším signálom baterka ide pekne do pečka?
Killo napísal:hej, vydrzi mi len dva dni, takze to aj tak musim nabijatna jablcku ma tak napikacu baterku ze to horsie uz byt nemoze , snazi sa to nevnimat
to je inak sranda ked ma nejaky vyrobca zle optimalizovane modemy/anteny (ano hovorim o svojom skrachovanom HTC), si na 4G niekde v pivnici, ides si refreshnut feed na instagrame a doslova citis ako ti telefon ide vzblknut v ruke, modem tomu podkuri riadne
Killo napísal:No a preco zmienka o tom, ze sa tu zase zahrabavas kydanim na dezinformacie, ale pritom hovno vies:
http://www.techtimes.com/articles/18322 ... tivity.htm
http://bgr.com/2017/11/14/iphone-x-spee ... -vs-intel/
EPL robi TO ISTE, ibaze sa o tom SKORO NEHOVORI narozdiel od Samsungu (teda minimalne uvazujem ze ak by sa o tom co i len sepkalo, tak ty ako najsamvacsi Epl guru a druha inkarnacia Pistu Jobsa by si o tom iste vedel).