... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Bateriu mi ukazuje, ze ma 90% z max kapacity.
voMacK napísal:To ti ukazuje len kondíciu batérie cca, tým len vieme že baterku máš ok a problém bude v SW. Už minule som ti ale písal že vhodným nastavením a vypínaním rôznych nezmyslov vieš kľudne aj o 20% predĺžiť vydržBateriu mi ukazuje, ze ma 90% z max kapacity.
Lipo69 napísal:to vyzera velmi zaujimavozaujimavy koncept
//MPower napísal:Hej, ale ja sa pytam, co mam robit ak bude spotreba baterky po resete po DFU, bez toho, zeby som telef obnovil zo zalohy robit, ked tam chcem dostat spat data [foto + hudbu]. Staci urobit synchronizaciu cez itunes?To ti ukazuje len kondíciu batérie cca, tým len vieme že baterku máš ok a problém bude v SW. Už minule som ti ale písal že vhodným nastavením a vypínaním rôznych nezmyslov vieš kľudne aj o 20% predĺžiť vydržMne Xko ide 2 dni skoro, ročný iP 7 Plus držal podobne. Skús radu Mexičana a funguj deň/dva tak že či sa dačo zmení.
voMacK napísal:Hej, ale ja sa pytam, co mam robit ak bude spotreba baterky po resete po DFU, bez toho, zeby som telef obnovil zo zalohy robit, ked tam chcem dostat spat data [foto + hudbu]. Staci urobit synchronizaciu cez itunes?
//MPower napísal:Pre istotu aby sme sa rozumeli :) Ty chceš vedieť ako dostať naspäť dáta do iPhonu po restore cez DFU mód pri ktorom nebudeš iPhone obnovovať ale nastavíš ako nový?
Nadzi napísal:prosim vas co je to DFU?
voMacK napísal:Chcem vediet, ci je moznost ze si do telefenu naspat z itunes nahram iba foto, hudbu, kontaky ale bez applikacii a updatov iOS, kedze predpokladam, ze niekde tam bude pes zakopany, preco mi to tak zerie batt.
thx :)
voMacK napísal:Bateriu mi ukazuje, ze ma 90% z max kapacity.