... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Piatok, 3. Novembra 2017, 13:02

voMacK napísal:
Ja mam tentok problem [ale robilo mi to myslim uz pred iOS 11]:
Vzdy ked otvorim v messengri nejaku konverzaciu a zacnem scrollovat hore asi po 1.5 sekunde mi ten KOKOT skoci o par obrazoviek hore/dole a musim scrollovat nanovo z tohto miesta.
Nestava sa to niekomu tiez?

U mňa tiež.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i

Piatok, 3. Novembra 2017, 13:06

Tak potom ocakavam okamzite Mpauerovu demisiu z postu CEO Eplu!!
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Piatok, 3. Novembra 2017, 13:27

neviem ci to ide vsetkym, ale mne sa dnes podarilo to objednat :-O space grey 64
https://www.alza.sk/novyiphone
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

PristineShip

Piatok, 3. Novembra 2017, 14:04

snad ti ho teda dodaju a snad ti nezauctuju 30% doplatok ked ho budes o rok vracat.

ja som si prave vyskusal ake je to nakremovat si do gati z epl produktu, kupau som si maly macbook a pici kde bol tento divajs cely moj zivot. Je to asi tak tazke ako ked na ipad dam zagg keys klavesnicu a ma to tak popici displej ze som ho hned isiel testuuvat v budove pod neonkou.s windowsom a nezdalo sa mi to vobec zle!

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Piatok, 3. Novembra 2017, 14:28

Další pokus ako byt opäť akože “vtipný”? Nevidalo... :(

voMacK napísal:
Vzdy ked otvorim v messengri nejaku konverzaciu a zacnem scrollovat hore asi po 1.5 sekunde mi ten KOKOT skoci o par obrazoviek hore/dole a musim scrollovat nanovo z tohto miesta.

Nechcem byt kokot ale nebude skorej napiču ten tvoj messenger? :D Totok asik chyba iOS nebude, skorej tej aplikácie, pokial som to správne pochopil :) iOS sa môže chváliť lepšími chybami :D

Fuxxo, aj vieš kedy ti ho dajú?

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Piatok, 3. Novembra 2017, 14:34

v mzone sa bol dnes kamarát pýtať že či majú ešte nejaké Xka a sa ho opýtali že či nejaké? že každý si to príde ošahať a povie že toľko peňazí zato nedá :mrgreen: že nevedia že či vôbec vypredajú to čo majú do konca mesiaca
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

100RM
Auto: e61 550i

Piatok, 3. Novembra 2017, 14:36

Stava sa to aj na whatsappe :-(

voMacK
Auto: G31 540i

Piatok, 3. Novembra 2017, 14:37

Ze je to chyba appky chapem, ale pytam sa, ci len u mna alebo aj u niekoho ineho a hlavne - ci sa to da tomu nejako vyhnut okrem Ocividneho riesenia - jebnut zariadenie o zem]
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

PristineShip

Piatok, 3. Novembra 2017, 14:39

sak som vam to hovoril, ja platim 5 pausalov a na kazdy jeden volali z Telekomu, dokonca ponukali aj na pausal, ktory ma 9 mesiacov do konca viazanosti ze sa da zobrat.
kto chce X k pausalu tak zajtra mu zvoni kurier..

//MPower

Piatok, 3. Novembra 2017, 14:42

runder napísal:
v mzone sa bol dnes kamarát pýtať že či majú ešte nejaké Xka a sa ho opýtali že či nejaké? že každý si to príde ošahať a povie že toľko peňazí zato nedá :mrgreen: že nevedia že či vôbec vypredajú to čo majú do konca mesiaca

Krista ti! A ja mám v alze 2 mesiace skoro rezerváciu a dnes mi ta pica napísala že nevedia uspokojiť ani 10% záujemcov, som jej napísal svoje. Škoda že proste musím kúpiť od nich lebo inde sa mi to neoplatí...

Vomack, tomu sa asi nevyhneš pokial vývojár nespraví aktualizáciu, iba že by si to jebol o zem potom :D

Maco
Auto: visavytena pajta

Piatok, 3. Novembra 2017, 14:50

messenger patri k najhorsim aplikaciam vobec. Hento robilo aj na droide, potom nie, teraz zasek ano :D Vyvojari v FB su najvacsi kokoti co sa tyka aktualizacii. Jedna aktualizacia ta dokaze posunut o 5 levelov dole, potom to opravia a za dva dni, je tu dalsia a si tam kde si bol....
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

mexican
Auto: modré géčko

Piatok, 3. Novembra 2017, 16:13

Maco napísal:
messenger patri k najhorsim aplikaciam vobec. Hento robilo aj na droide, potom nie, teraz zasek ano :D Vyvojari v FB su najvacsi kokoti co sa tyka aktualizacii. Jedna aktualizacia ta dokaze posunut o 5 levelov dole, potom to opravia a za dva dni, je tu dalsia a si tam kde si bol....

Inak ja mám taký dojem, že ten problém so scrollovaním mám aj keď si messenger zobrazujem cez web.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Piatok, 3. Novembra 2017, 16:42

ja mám zase problém po update že mi mrznú aplikácie, messenger a instagram keď rolujem dole... ale není to také hrozné až ako známemu, tomu to mrzne tak často že už je z toho na prášky :D
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Piatok, 3. Novembra 2017, 17:20

//MPower napísal:
Ako si chce taký chuj ako ty zo mna urobiť srandu? Čím ako? :D Že sem prídeš a si neschopný akejkoľvek rozumnej argumentácie , napíšeš tu trapne hovna úplne od veci len aby si prispel a ukázal svoju “inteligenciu” tým že nevieš pisat k veci tak ako ten tvoj trápny nový podpis ktorý má byt akože vtipný? To si robíš picu zo mna? :D A tých všetkých čo mi akože naložia myslíš koho? :D 2 bezvýzname telesá opakujúce sa dokola ktoré prispievajú úplne mimo a tvária sa že sú vecný? :) Pôjdem sa asi vyrevat ako mi to zas naložili na bmwklube :( Už je to trápne silou mocou pisat hovna na moje príspevky a tváriť sa pritom vtipný..
sam si hovno :) dobre vies, ze si tu na klube na smiech a nie len 2 ludom. akurat uz ti to nikto nepise lebo kazdy pochopil, ze si to nevies uvedomit.. si jak autisticke decko.
Pouzivas specificku argumentacnu logiku, to co napises ty je svata pravda, co napise ktokolvek iny (a ked to este nahodou nekoresponduje s tvojim svetonazorom) su prispevky mimo.
Fakt si neuvedomujes, ze co sa tyka Applu obhajujes to tu aj keby ti Tim Cock vyvrazdil rodinu, ale ked ti niekto da protiargument, tak tu rozhadzujes rukami jak male decko.
Vid tvoj posledny legendarny prispevok o porovnavani displejov. Tie 3 modzgove bunky co ti zostali ti asi nestacili na to, aby si si za 5sekund vygooglil, ze ten najvyssi jas displej dosiahne ten pri silnom okolitom zdroji svetla, tj. ked stojis na priamom slnku (a v budove ofc).
Ale to ty zaslepeny ignorant robit nebudes, nevyhladas si fakty a nebudes pouzivat vecne argumenty v diskusii, lebo si len maly chuj :)
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

//MPower

Piatok, 3. Novembra 2017, 20:03

Och bože.. Ty si ešte väčší primitív ako som si myslel :D Je mi takého niktoša ako ty ľúto.. Musíš mat ťažký život :D Keď si vyplakany už na mna nereaguj nech nepadneš ešte viac ako si.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných