... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Ja mam tentok problem [ale robilo mi to myslim uz pred iOS 11]:
Vzdy ked otvorim v messengri nejaku konverzaciu a zacnem scrollovat hore asi po 1.5 sekunde mi ten KOKOT skoci o par obrazoviek hore/dole a musim scrollovat nanovo z tohto miesta.
Nestava sa to niekomu tiez?
voMacK napísal:Vzdy ked otvorim v messengri nejaku konverzaciu a zacnem scrollovat hore asi po 1.5 sekunde mi ten KOKOT skoci o par obrazoviek hore/dole a musim scrollovat nanovo z tohto miesta.
runder napísal:v mzone sa bol dnes kamarát pýtať že či majú ešte nejaké Xka a sa ho opýtali že či nejaké? že každý si to príde ošahať a povie že toľko peňazí zato nedáže nevedia že či vôbec vypredajú to čo majú do konca mesiaca
Maco napísal:messenger patri k najhorsim aplikaciam vobec. Hento robilo aj na droide, potom nie, teraz zasek anoVyvojari v FB su najvacsi kokoti co sa tyka aktualizacii. Jedna aktualizacia ta dokaze posunut o 5 levelov dole, potom to opravia a za dva dni, je tu dalsia a si tam kde si bol....
//MPower napísal:sam si hovno :) dobre vies, ze si tu na klube na smiech a nie len 2 ludom. akurat uz ti to nikto nepise lebo kazdy pochopil, ze si to nevies uvedomit.. si jak autisticke decko.Ako si chce taký chuj ako ty zo mna urobiť srandu? Čím ako?Že sem prídeš a si neschopný akejkoľvek rozumnej argumentácie , napíšeš tu trapne hovna úplne od veci len aby si prispel a ukázal svoju “inteligenciu” tým že nevieš pisat k veci tak ako ten tvoj trápny nový podpis ktorý má byt akože vtipný? To si robíš picu zo mna?
A tých všetkých čo mi akože naložia myslíš koho?
2 bezvýzname telesá opakujúce sa dokola ktoré prispievajú úplne mimo a tvária sa že sú vecný? :) Pôjdem sa asi vyrevat ako mi to zas naložili na bmwklube
Už je to trápne silou mocou pisat hovna na moje príspevky a tváriť sa pritom vtipný..