... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal::mrgreen:Za zaujatého sa rozhodne nepovažujem,
Killo napísal:Píšem veci tak ako v súčasnosti sú alebo ich tak vnímam. To je celé.Ze ty si brigadoval v OVB ?![]()
![]()
![]()
megalomanske pridavne mena v kazdej vete, treba podciarknut ten pokrok
![]()
![]()
primitivny marketing 101
![]()
Sa dosmejete ked sa vam ten vykrojeny displej zacne vypalovat![]()
Btw ak Samsung v S9 pouzije podobne vykrojenie, koncim s telefonmi, nakupim si radsej 10 cinskych 200eurovych telefonov
PristineShip napísal:Ja odporúčam vyskúšať huawei/honor aj ked tie rozmery sú obmedzené a pre mňa bol napríklad 8palec spočiatku prťavý. Veľmi efektívny pomer výkon/cena. Skúsenosť mám len s vyššími radami a tie maju robustnú konštrukciu , (prežili ozaj zlé pády a rám udržal ale display zachránilo len gorilla glass) neohýba sa ako to lenovo ktoré mám tiež (po rokoch uznávam že to je jeho jediná otravná chyba). SW je slušne vyladený a ani ostatní mne známi užívatelia nevidia spomalenie respektive mrznutia a pod. príslušenstva je na to dosť a ma to perspektívu ako ked sa smiali v USA z toyoty keď tam prišla a teraz sú na mäkko z Lexusu. Od huawei mám momentálne mediapad m3 a mobil P9 a sú to zatiaľ najspoľahlivejšie zariadenia. baterka drží a používané sú ako firemné kde sa volá skoro nonstop. Mám aj iné zariadenia a kedysi som fandil samsungu takže sú mojom okolí rôzne referenčné vzorky. Huawei bol dôvod prečo som zostal pri androide no naozaj len kvôli zariadeniu lebo android je pre mňa len menšie zlo. Občas stojí za pokus vystúpiť z komfortnej zónyale fakt nevidim inu alternativu na kvalitny android tablet s dobrym displejom, ktory nie je ulepeny z lacneho plastu