... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Utorok, 31. Októbra 2017, 13:54

//MPower napísal:
Za zaujatého sa rozhodne nepovažujem,
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Utorok, 31. Októbra 2017, 13:54

Killo napísal:
Ze ty si brigadoval v OVB ? :D :D :D :D megalomanske pridavne mena v kazdej vete, treba podciarknut ten pokrok :D :D :D primitivny marketing 101 :D

Sa dosmejete ked sa vam ten vykrojeny displej zacne vypalovat :D
Btw ak Samsung v S9 pouzije podobne vykrojenie, koncim s telefonmi, nakupim si radsej 10 cinskych 200eurovych telefonov
Píšem veci tak ako v súčasnosti sú alebo ich tak vnímam. To je celé.

Inak som si pozeral na Alze ponuku tabletov na Androide a bol som prekvapený že skoro nič nie je na andriode čo by konkurovalo iPadu? Nemyslím to zle že chcem rýpať alebo čo, ale jediné (v Alze) čo môže konkurovať iPadu je Samsung Galaxy Tab S3 9.7 a potom široko daleko nič.. A aj to iba iPadu 9.7. No nenašiel som tam žiadny high end tablet s uhlopriečkou od 10+ ako konkurenciu iPadu 10.5 a 12.9. To len alza nemá v ponuke zaradený taký tablet alebo nie su také? Som čakal že tabletov na Androide za 700€+ bude plná stránka.

PS : iPhone X už "testuju" najznámejší YouTuberi. Je pekne vidno že sledované osobnosti majú prednosť :) Inak zo všetkých videii na YT sa da všimnúť že skoro všetci "testujuci" majú strieborný X a space gray po ktorom je najväčší dopyt si Apple necháva pre zákazníkov. Ty čo si objednali Silver majú väčšie šance že sa im ujde v Piatok ako Space Gray.
Naposledy upravil/-a //MPower v Utorok, 31. Októbra 2017, 15:34, upravené celkom 1 krát.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Utorok, 31. Októbra 2017, 15:29

nie su take, nikto normalny by si Android tablet za 700 nekupil
sam mam skoro 3 rocny Xperia Z3 tablet compact LTE, ktory stal okolo 450 LTE verzia, a tusim 330 WiFi verzia, a ani za tych 450 by som si ho nekupoval, bral by som lacnejsiu WiFi verziu. Tento som dostal z predchadzajucej prace, take peniaze za tablet sa mi zdaju nezmyselne. Okrem toho ze uz je baterka o nieco slabsia nez na zaciatku, a nedostal som aktualizaciu na novy droid (to je podmienene "starsim" 32bit cipsetom), tak nemam absolutne ziadny dovod menit/upgradovat, kedze na 99% tabletovych cinnosti s prehladom postacuje.
Akurat si tam chcem skusit nahodit custom ROM, cim by som odstranil nedostatok neaktualizovaneho/nezabezpeceneho FW.
Takze fon za 1000 a k tomu tablet za 700 je podla mna total kokotina. nehnevaj sa

Btw este raz pripominam, nechajme sa prekvapit, ake nedokonalosti displej prinesie :) Ja fakt neverim,ze sa im to podari nakalibrovat na RGB / sRGB / AdobeRGB standarty (neviem ktory pouzivaju teraz), hlavne tak aby to bolo konzistentne medzi zariadeniami. Uz samotny Samsung s tym mava problemy, a urcite to know-how len tak lakho v prospech applu nepusti. Ale mozno sa stane nieco neocakavane, uvidime :)
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

//MPower

Utorok, 31. Októbra 2017, 15:41

Tak ide tu o to že na tabletoch za 700/800€ majú výrobcovia najlepšie zisky + je to ich výkladná skriňa, preto som ostal prekvapený že momentálne len Samsung ma moderný tablet na najnovšom HW a nikto nič.. Som čakal viac teda, lebo na poli smartphonov je to velmi husté od každého výrobcu skoro.

ice.blade

Utorok, 31. Októbra 2017, 16:03

je vidiet ako su ludia lahko manipulovatelni, épl je jak fico, nikto rozmyslajuci ho nevolil a ajstak to vyhral :-D empauer na hrad

PristineShip

Utorok, 31. Októbra 2017, 16:20

ja osobne by som si - a otcovi na Vianoce aj kupim Tab S3, hoci by som radsej kupil ipad.
a nie empauer, okrem samsungu nikto tablety v tejto kategorii nerobi, lebo sa to nikdy na androide nepredavalo, prakticky kazdy vyrobca to skusal a okrem samsungu a nachvilu Sony to nikto daleko nedotiahol.
sice najdes pokusy od lenova kde si zapytaju 500 evri lebo do toho zabuduju maly 50 evrovy pico projektor, ale stoji za to za mindzu, a ked po nexus 7 tabletoch som hladal nieco vacsie pre rodicov tak som skusal aj lenova (tie s tym vyklopnym bazmekom), ktore maju super koncept s tou ruckou na boku, lebo sa to popici pohodlkne drzi, ma to tusim popici velku baterku neviem ci aj 8000mah, celkom slkusny displej - ale vratil som ho na druhy den, problem je, ze ten stojan je kovovy, a zvysok z lacneho plastu, a cele sa to ohyba az hroza. a to bola ta prva generacia v 2013, drzal som v ruke aj aktualnu 2017 a to iste.

otcovi som kupil pred 3 rokmi Tab S1 a ten tablet doteraz bezi, hoci je na tom kopec romiek samsungova 6.0 na tom fici slusne, jediny problem je uz slabsia baterka, lenze ten tablet otec pouziva 3 roky kazdy jeden den 4+ hodin. osobne ked som ho rozbalik prvykrat som si ho chcel nechat a dat mu svoj ipad air ale nechcel.
mozno kupim, ak najdem za dobru cenu v nemecku, tab s2, ale fakt nevidim inu alternativu na kvalitny android tablet s dobrym displejom, ktory nie je ulepeny z lacneho plastu

//MPower

Utorok, 31. Októbra 2017, 17:04

Škoda že Samsung nemá ten S3 aj 10.5. Ja som zistil že tých 10.5 je presne to čo potrebujem. 12.9 mi bolo veľké (Aj ked chápem že pre ludí na ktorých je to zamerané je to super) a 9.7 už mi prišlo strašne maličké po 12.9. Ale keď som prvý krát chytil iPad 10.5 zistil som že toto som celý čas potreboval a chcel len som o tom nevedel :)

PS : Tak prišlo k tomu na čo Apple aj trocha upozorňoval že FaceID môže mat problém pri jednovaječných dvojčatách. Hlavne nerobte paniku tých prípadov je extremne málo a stále je oveľa menšia šanca že vám niekto odomkne iPhone cez FaceID ako TouchID. Tam sa nie je čo čudovať ten černoch vyzerá ako čistý klon :D Pre zaujímavosť dobre

Bedro
Auto: E61+ nebavoraky

Utorok, 31. Októbra 2017, 17:11

PristineShip napísal:
ale fakt nevidim inu alternativu na kvalitny android tablet s dobrym displejom, ktory nie je ulepeny z lacneho plastu
Ja odporúčam vyskúšať huawei/honor aj ked tie rozmery sú obmedzené a pre mňa bol napríklad 8palec spočiatku prťavý. Veľmi efektívny pomer výkon/cena. Skúsenosť mám len s vyššími radami a tie maju robustnú konštrukciu , (prežili ozaj zlé pády a rám udržal ale display zachránilo len gorilla glass) neohýba sa ako to lenovo ktoré mám tiež (po rokoch uznávam že to je jeho jediná otravná chyba). SW je slušne vyladený a ani ostatní mne známi užívatelia nevidia spomalenie respektive mrznutia a pod. príslušenstva je na to dosť a ma to perspektívu ako ked sa smiali v USA z toyoty keď tam prišla a teraz sú na mäkko z Lexusu. Od huawei mám momentálne mediapad m3 a mobil P9 a sú to zatiaľ najspoľahlivejšie zariadenia. baterka drží a používané sú ako firemné kde sa volá skoro nonstop. Mám aj iné zariadenia a kedysi som fandil samsungu takže sú mojom okolí rôzne referenčné vzorky. Huawei bol dôvod prečo som zostal pri androide no naozaj len kvôli zariadeniu lebo android je pre mňa len menšie zlo. Občas stojí za pokus vystúpiť z komfortnej zóny
E61 525d
A6 3.0 V6 tdi quattro
MX3 2.5 V6
Rozmýšľam prakticky, riadia ma emócie.
,,nezabudni odkiaľ si,,

PristineShip

Utorok, 31. Októbra 2017, 18:11

ja potrebujem 10¨ , a huawei u mna koli emui neprichadza velmi do uvahy,

//MPower

Utorok, 31. Októbra 2017, 18:25

Potom je pre teba iPad Pro 10.5 jasná volba. Na alze stojí od 739€ a oproti Samsungu Tab S3 za 800€ má väčší displej naviac 120Hz a musím povedať že je to vidieť aj keď som tomu prv neveril, má väčšiu pamäť 64GB vs 32GB u Samsungu a výkonnejší HW naviac v pevnom hliníkovom tele a rozmermi nie je o moc väčší od iPadu 9.7 vzhľadom na to že displej je dosť väčší a nemá tak hrubý rám okolo displeja ako Tab S3 a bude mať ešte dlhú podporu. Samsung za tých 800€ ale ponúka naviac LTE, je možne ale u iPadu si priplatiť no bude stáť viac potom ako Tab S3. A nakoniec design, no osobne iPad Pro 10.5 sa mi páči viac.
Prílohy
apple_mpme2ll_a_10_5_ipad_pro_512gb_1342454.jpg
ImgW.ashx.jpeg

PristineShip

Utorok, 31. Októbra 2017, 18:39

prvy kus ktory bol minuly rok v alze 10.5 Pro 128gb som mal ja, nemusis mi robit recenziu
ja som hovoril o tablete pre otca a nebudem mu nutit ios ked ho nechce
a hlavne ho nebudem kupovat v alze, kde samsung tablety mali vzdy ujebane ceny (pred 3 rokmi som v MediaMarkte v Nemecku kupil tu S1 za 400 ked u nas sa predaval za 500),
momentalne na amazone stoji lte 630 a wifi verzia 550.

//MPower

Utorok, 31. Októbra 2017, 19:50

Tak potom okrem toho Samsungu nemáš na vyber :)

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Streda, 1. Novembra 2017, 12:06

tu je tolko srandy :-D :-D
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

//MPower

Streda, 1. Novembra 2017, 19:35

Tak iOS 11.1 neopravil skoro ani holú piču.. Stále je systém plný banálnych chýb, naďalej tým čo ostali na iOS 10 neodporúčam prechod. Takúto katastrofu som od Apple za 10 rokov nezažil snáď.. Najviac ma dostalo že iOS 11.1 Beta 5 opravil chybu v kalkulačke (nie že by mi zrovna táto "chyba" extra vadila) ale finálny iOS 11.1 má tu istú chybu napäť :D Pomaličky ma to začína srať že sú neschopný. Ale aby som len nepičoval tak za tie 4 aktualizácie iOS11 opravili pomerne dosť a je ten systém použiteľný, len že to je stále málo pokial nebude excelentný ako je zvykom. Pritom na Macu nemám žiadny problém a High Sierra ide ako po masle.

Bedro
Auto: E61+ nebavoraky

Štvrtok, 2. Novembra 2017, 01:57

Tak podľa mňa je chyba v užívateľovi a vada v kalkulačke môže srať len neschopnÝch.
Tak potom okrem toho Macu nemáš na výber, teda ak vyberáš na svetovom trhu like a alza pane.
E61 525d
A6 3.0 V6 tdi quattro
MX3 2.5 V6
Rozmýšľam prakticky, riadia ma emócie.
,,nezabudni odkiaľ si,,

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 214 neregistrovaných