... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
PristineShip
Kraj: Trenčiansky

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Sobota, 4. Novembra 2017, 07:43

neviem kolko pokusov este potrebuje Google aby pochopil, ze HTC uz 4 roky nedokazalo vyrobit hardver bez velkych problemov, hlavne, ze do nich leju miliardy.
https://plus.google.com/102612254593917 ... nYcjUFxsg7

[Study]I've completed another#USB #TypeCcharging analysis on the+Made by Google"Taimen" (aka Pixel 2 XL) using the stock 18w USB-PD charger.

tl;dr: The reports of "slow" charging are 100% true. Charging is functionally capped at 10.5 watts... decreasing exponentially from that after 65% charge.Total charge time 2hr 30min (from 15%). (Remember: charge rate is NONLINEAR. The first portion is the fastest.) Max thermals at 32.6° Celcius. Preferred voltage 9v@2a.

Lipo69
Kraj: Žilinský

Utorok, 7. Novembra 2017, 09:01

Trocha nam to tu opadlo :D
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Utorok, 7. Novembra 2017, 09:52

Ako to myslíš?

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Utorok, 7. Novembra 2017, 11:19

ajfón--iPhone
iks--to je písmeno iks
fotky-- to sú tie veci, ktoré vidíš na najlepšom displeji, keď použiješ fotoaparát
chalani--to zistíš podľa občianskeho preukazu, buď M alebo F
komu-- to je akože komu
padol-- keď ti padne ajfón, tak ti padol

Maco
Auto: visavytena pajta

Utorok, 7. Novembra 2017, 11:32

:D :D :D :D :D :D
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

PristineShip

Utorok, 7. Novembra 2017, 11:42

ale to X je cislo 10 :)

voMacK
Auto: G31 540i

Utorok, 7. Novembra 2017, 12:20

Myslite, ze tato hracka od Razer-u zamiesa kartami?
https://www.facebook.com/tyzdennik.tren ... 0WSZhA7T0g
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

PristineShip

Utorok, 7. Novembra 2017, 12:29

a kolko to bude kostuuvat?
minuly tyzden som pozeral dve reviews, ale nehovorili o cenach nikde tusim.

voMacK

Utorok, 7. Novembra 2017, 12:36

pisu 750ecka
-- P.R.

PristineShip

Utorok, 7. Novembra 2017, 12:49

neviem ci lojalni razer zakaznici ukecaju mamu, aby im to kupila

voMacK

Utorok, 7. Novembra 2017, 12:57

Ked im mozu kupoat Ajfony, tak preco ne Rejzr.
-- P.R.

Maco
Auto: visavytena pajta

Utorok, 7. Novembra 2017, 13:00

Tak vyzera to na dobru masinku aj ked cenovo je tak na hrane. Baterka vyzera tiez celkom solidne.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Utorok, 7. Novembra 2017, 19:00

Ešte na margo tých obrazoviek a kvality. Spoločnosť DisplayMate (asi to veľa nikomu nič nehovorí) no vedzte že ide o jedných z najuznávanejších profesionálov na testovanie obrazoviek na svete, otestovala displej iPhonu X a označili ho za citujem "najinovatívnější, najlepší a najvýkonnejší displej smartphonu aký kedy testovali". Znamená to teda že lepší ako má Samsung S8 aj Note 8. Nokoľko sa može zdať táto situácia celkom úsmevná a zdať sa ako porážka Samsungu, tak je to skorej úcta Samsungu že dokáže Applu produkovať tak kvalitné displeje na jeho objednávku naviac za peniaze ktoré mu Apple za to platí je Samsung maximálne spokojný. Full test najdete tu :
http://www.displaymate.com/iPhoneX_ShootOut_1a.htm

PS: Poprosím slušne pár istých jedincov, aby sa zbytočne nevyjadrovali k tomu pokial nemusia, najmä na mna osobne ako som zase zaujatý a podobne. Nie su to moje tvrdenia, ani moje testy ani som prosím vás nepodplatil DisplayMate. Dúfam že to každý pochopí [-o< Názor svoj majte, ja vám ho brať nebudem.

Btw. dnes som si konečne obchytal iPhone X :) Som naozaj natešený ale aj trocha sklamaný zároveň no to nechám na to až ho budem mať. Musím povedať že po rokoch som konečne dostal zase wow efekt. Ten telefón na živo posobí naprosto luxusne, tým že je malí tak sa velmi dobre drží v ruke (po prechode z iP 7 Plus je to šok :D ), ta brada v hornej časti je naozaj jedinečná, a robí iPhone X iPhonom X a musím povedať že sa mi to páči, ale sú ludia ktorým vadí aj. No za mna práve tento prvok ten telefon odlišuje od ostatných. Posledná vec čo ma velmi zaujala je že naozaj naberiete občas dojem že v ruke držíte len display a ten efekt je asi najviac čo som u iPhonu zažil. Home tlačidlo mi vobec nevadilo a zvykol som si takmer okamžite až som po 5min zabudol že som také tlačidlo používal čo je rozhodne dobrá správa.

Čo ma sklamalo, je veľkosť obrazovky. Nakolko sa može zdať väčšia 5.8 vs 5.5 u iP 7 Plus, tak je užšia a celá pôsobí menšie, naviac pomer obrazovky nie je šťastný.. pre mňa s prechodu Pluskovej verzie je to nepríjemné proste menšia obrazovka = menšia produktivita, menší obsah atd.. Ale nie je to zase tak malé ako klasická 4.7 a dúfam že si zvyknem.

OLED displej je naozaj dobrý, má oveľa vernejšie farby a radosť pozerať naň . Ale toto som najviac vnímal len ked som položil vedla iP X iPhone 7 Plus a porovnával. IPS displeje na iP7/8 sú už tak kvalitné že pokiaľ sa nepozriete na iP X zdajú sa vám úplne perfektné. Teda toto nie je vec ktorá by ma donútila prejsť na iP X. Ano ten OLED je TOP ale pokiaľ ho nemáte pred očami tak nevidíte "nekvalitu" IPS na starších iP a zdajú sa vám rovnako dobré :)

FaceID funguje bezchybne čo ma potešilo, a odrovnalo ma keď fungovalo aj pod dosť ostrým uhlom a kamera sa pozerala skoro celá na strop. No netrvalo mi dlho a zistil som že ked natiahnem ruku a dám si telefon dalej od tváre tak je to nanho pridaleko a nedokáže sa odomknuť. Viem že nikto asi nebude natahovať ruku na doraz a tak si odomykať telefon, ale predsa. Teda má to určité limity. TouchID je asi komfortnejšie nakolko nevyžaduje skoro žiadnu pozornosť, no nie je bezpečnejšie no a TouchID tiež nebolo dokonalé a stačili mokré alebo vlhké ruky a už nefungovalo. Rovnako obmedzovalo v rukaviciach. Toto všetko pri FaceID odpadá, no tiež to nie je dokonalé.

To je moj osobný prvý dojem s iP X.

ice.blade

Utorok, 7. Novembra 2017, 19:48

moj pes je tiez najuznavanejsi profesional a po dokladnom studiu tvrdi ze nema najlepsi display, smola, gramaticka smola, aktualne prvenstvo ma len CPU koli A11...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 232 neregistrovaných