... všetko o BMW ...
Kraken napísal:
slalom? toto nieje slalom, tu sa dieram nevyhnes, to jak keby si mal na slalome kuzelky pol metra vedla seba a takto zasebou, proste by si ich len prerazal, ja uz sa ani moc nesnazim dieram vyhybat lebo jednej sa vyhnem a skocim do druhej, len sa snazim vyberat tie co najplytkejsie diery
akože v Líbyi majú po bombardovaní lepšie cesty jak tu u nás, ja sa čudujem že mi ešte neutrhlo nápravu
joy1 napísal:v blave je to v pohode, tu by sa ludia z E36 alebo moozno ze uz aj 46ky akurat tak pousmiali, tu svet zacina na X5 X6 ked tak kuknes, je ich tu velmi vela, auto nad 5 rokov je stary crep, nehrozi ze by sa tu dalo niekoho ohurovat
asi tak
pistacik11 napísal:no aj toto je dovod preco som sa rozhodol do prace chodit busom a davat do poriadneho stavu hodneho vikendovej hracke, kedze som si vsimol ze ticky stabilizatora menene v septembri su suce o5 na vymenu aj ked este nieco vydrzia, ale uz rozhodne niesu v 100% stave
camai napísal:To vies ked chces aby p1ck1 po tebe pozerali tak nie. Trocha od temy. Kamos ma audi A4 r.v99 1,8T 4x4 mierne vytunenu motoricky. Zastavi na krizovatke a vedla neho chlapik na corvete sa usmieva nanho on kuka co ten debil chce naskocila zelena a pekne tu corvetu nechal.. zastavia a chlapik kuka co to mas v tom aute a on nevidel si audi? a toten ze na p1cu som kupoval take drahe auto ked ma stara audina nechala a najebabrany odisiel
camai napísal:Ak by tu bol niekto ekonomicky zdatnejsi tak by som uvital temu co robi tento stat s nasimi peniazmi lebo ja to nechapem.
Zarobis peniaze odvedies dan,kupis si za tie peniaze auto zasa dan, natankujes donho zasa dan, vyjdes s nim na dialnicu poplatok, roz.ebes na aute tlmice atd. kupis nove dan, STK+EK dan kde su tie peniaze? preco mame take cesty?
normalny clovek moze aj zdochnut aby zaplatil tie dane a chodil po tych roz.ebanych cestach...
cretino napísal:to s tymi danami je vcelku zlozite, okrem tychto spomenutych veci sa splaca dlh z minulosti (nechci vediet, kolko dlzi momentalne kazdy z nas), plati sa za investicie, tendre, dividendy statnych podnikov, uradnikov, statnych zamestnancov, ich mnohonasobne odstupne,..... Je toho dost, okrem ineho generuje stat kazdorocne stratu vyssiu, ako si my vieme predstavit..
..inak, paci sa mi ze zacinate vyuzivat slovicko "p1c1iek" a jeho obmeny
aaa, jasne, od zaciatku viem ako myslite svoje komentare ohladne HTP, TDI,.. Pohoda.. Toto je sice BMW forum, ale ja mam fakt rad svoje HTP - asi som divny....
Kraken napísal:
no veď to je presne ďalšia vec, ale s tým nič nenarobíme
ja mám rád náš VW transporter 4 1,9TD a hlavne keď treba previesť niečo veľké ťažké a špinavé![]()
takže ti rozumiem
Kraken napísal:[
hej a potom sa kamoš zobudil a mal ruku v nočníku ne?nie žeby som neveril že A4 dala dole corvetu ale neverím tejto vete "a toten ze na p1cu som kupoval take drahe auto ked ma stara audina nechala". Corveta je o niečom inom ako o naháňaní sa s chalanmi na semaforoch a to iste vie človek ktorý si ju kúpi, akože mne osobne sa corveta moc nepáči ale pre istú skupinu ľudí je to životný štýl
camai napísal:Ja viem ale to bol len taky mlady zbohatlik aspon co som ja videl. Nepovedal to tak ale nieco v tom zmysle. Ze dal tolko penazi za auto a.. Inak audina 350k a krutiak vyse 800..
Kraken napísal:
audi A4 1,8T a 350k? hmmm tak to muselo stáť toľko ako tá corveta