... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

joy1
Auto: e46
Kraj: Bratislavský

Re: Poradte o tejto e30 kúpiť či nekúpiť?

Pondelok, 11. Apríla 2011, 15:54

v blave je to v pohode, tu by sa ludia z E36 alebo moozno ze uz aj 46ky akurat tak pousmiali, tu svet zacina na X5 X6 ked tak kuknes, je ich tu velmi vela, auto nad 5 rokov je stary crep, nehrozi ze by sa tu dalo niekoho ohurovat

asi tak ;)

Užívateľov profilový obrázok
pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 11. Apríla 2011, 16:03

Kraken napísal:

slalom? toto nieje slalom, tu sa dieram nevyhnes, to jak keby si mal na slalome kuzelky pol metra vedla seba a takto zasebou, proste by si ich len prerazal, ja uz sa ani moc nesnazim dieram vyhybat lebo jednej sa vyhnem a skocim do druhej, len sa snazim vyberat tie co najplytkejsie diery

akože v Líbyi majú po bombardovaní lepšie cesty jak tu u nás, ja sa čudujem že mi ešte neutrhlo nápravu

no aj toto je dovod preco som sa rozhodol do prace chodit busom a davat do poriadneho stavu hodneho vikendovej hracke, kedze som si vsimol ze ticky stabilizatora menene v septembri su suce o5 na vymenu aj ked este nieco vydrzia, ale uz rozhodne niesu v 100% stave
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

camai
Auto: BMW E36 328i, 325TDS
Kraj: Košický

Pondelok, 11. Apríla 2011, 18:54

joy1 napísal:
v blave je to v pohode, tu by sa ludia z E36 alebo moozno ze uz aj 46ky akurat tak pousmiali, tu svet zacina na X5 X6 ked tak kuknes, je ich tu velmi vela, auto nad 5 rokov je stary crep, nehrozi ze by sa tu dalo niekoho ohurovat

asi tak ;)

To vies ked chces aby p1ck1 po tebe pozerali tak nie. Trocha od temy. Kamos ma audi A4 r.v99 1,8T 4x4 mierne vytunenu motoricky. Zastavi na krizovatke a vedla neho chlapik na corvete sa usmieva nanho on kuka co ten debil chce naskocila zelena a pekne tu corvetu nechal.. zastavia a chlapik kuka co to mas v tom aute a on nevidel si audi? a toten ze na p1cu som kupoval take drahe auto ked ma stara audina nechala a najebabrany odisiel :D

camai

Pondelok, 11. Apríla 2011, 19:01

pistacik11 napísal:
no aj toto je dovod preco som sa rozhodol do prace chodit busom a davat do poriadneho stavu hodneho vikendovej hracke, kedze som si vsimol ze ticky stabilizatora menene v septembri su suce o5 na vymenu aj ked este nieco vydrzia, ale uz rozhodne niesu v 100% stave

Ak by tu bol niekto ekonomicky zdatnejsi tak by som uvital temu co robi tento stat s nasimi peniazmi lebo ja to nechapem.
Zarobis peniaze odvedies dan,kupis si za tie peniaze auto zasa dan, natankujes donho zasa dan, vyjdes s nim na dialnicu poplatok, roz.ebes na aute tlmice atd. kupis nove dan, STK+EK dan kde su tie peniaze? preco mame take cesty?
normalny clovek moze aj zdochnut aby zaplatil tie dane a chodil po tych roz.ebanych cestach...

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Pondelok, 11. Apríla 2011, 19:04

camai napísal:
To vies ked chces aby p1ck1 po tebe pozerali tak nie. Trocha od temy. Kamos ma audi A4 r.v99 1,8T 4x4 mierne vytunenu motoricky. Zastavi na krizovatke a vedla neho chlapik na corvete sa usmieva nanho on kuka co ten debil chce naskocila zelena a pekne tu corvetu nechal.. zastavia a chlapik kuka co to mas v tom aute a on nevidel si audi? a toten ze na p1cu som kupoval take drahe auto ked ma stara audina nechala a najebabrany odisiel :D

hej a potom sa kamoš zobudil a mal ruku v nočníku ne? :mrgreen: nie žeby som neveril že A4 dala dole corvetu ale neverím tejto vete "a toten ze na p1cu som kupoval take drahe auto ked ma stara audina nechala". Corveta je o niečom inom ako o naháňaní sa s chalanmi na semaforoch a to iste vie človek ktorý si ju kúpi, akože mne osobne sa corveta moc nepáči ale pre istú skupinu ľudí je to životný štýl

Kraken

Pondelok, 11. Apríla 2011, 19:13

camai napísal:
Ak by tu bol niekto ekonomicky zdatnejsi tak by som uvital temu co robi tento stat s nasimi peniazmi lebo ja to nechapem.
Zarobis peniaze odvedies dan,kupis si za tie peniaze auto zasa dan, natankujes donho zasa dan, vyjdes s nim na dialnicu poplatok, roz.ebes na aute tlmice atd. kupis nove dan, STK+EK dan kde su tie peniaze? preco mame take cesty?
normalny clovek moze aj zdochnut aby zaplatil tie dane a chodil po tych roz.ebanych cestach...

ty fakt nevieš čo robí štát s našimi peniazmi? bol si už niekedy v cigánskej osade? alebo na luníku 9? alebo v niektorých štvrtiach miest kde majú cigáni novopostavené bytovky prípadne radové domy?

štát do nich investuje, už od malička, za každé dieťa dostanú peniaze, štát platí tým deťom školy + všeliakých špeciálnych pedagógov, samozrejme že poriadne nedokončia ani základnú školu, a čo robia po skončení základnej školy? majú deti, dostanú za nich peniaze a tak sa to točí stále dookola, muž a žena majú 10 detí, tých 10 detí má o 25 rokov dalšie deti čiže to je 50 detí a tých 50 ľudí čo z ních vyrastú ma o 25 rokov 250 detí a nechci vedieť koľko detí bude mať tých 250 ľudí

ďalšia vec je že sa im počíta dôchodok z priemernej mzdy čo je momentálne dajme tomu 600€ alebo koľko, no ja zarábam za ťažkú robotu 350€, čiže ja budem mať určitý podiel dôchodku z 350€ a oni zo 600€ čiže viac ako ja a to pritom nič nerobia, teda okrem chlastania a fajčenia

cretino
Auto: ..kombik :)

Pondelok, 11. Apríla 2011, 20:09

to s tymi danami je vcelku zlozite, okrem tychto spomenutych veci sa splaca dlh z minulosti (nechci vediet, kolko dlzi momentalne kazdy z nas), plati sa za investicie, tendre, dividendy statnych podnikov, uradnikov, statnych zamestnancov, ich mnohonasobne odstupne,..... Je toho dost, okrem ineho generuje stat kazdorocne stratu vyssiu, ako si my vieme predstavit..

..inak, paci sa mi ze zacinate vyuzivat slovicko "p1c1iek" a jeho obmeny :D

aaa, jasne, od zaciatku viem ako myslite svoje komentare ohladne HTP, TDI,.. Pohoda.. Toto je sice BMW forum, ale ja mam fakt rad svoje HTP - asi som divny.... :D
F11 525d
E70 35d

Kraken

Pondelok, 11. Apríla 2011, 20:14

cretino napísal:
to s tymi danami je vcelku zlozite, okrem tychto spomenutych veci sa splaca dlh z minulosti (nechci vediet, kolko dlzi momentalne kazdy z nas), plati sa za investicie, tendre, dividendy statnych podnikov, uradnikov, statnych zamestnancov, ich mnohonasobne odstupne,..... Je toho dost, okrem ineho generuje stat kazdorocne stratu vyssiu, ako si my vieme predstavit..

..inak, paci sa mi ze zacinate vyuzivat slovicko "p1c1iek" a jeho obmeny :D

aaa, jasne, od zaciatku viem ako myslite svoje komentare ohladne HTP, TDI,.. Pohoda.. Toto je sice BMW forum, ale ja mam fakt rad svoje HTP - asi som divny.... :D

no veď to je presne ďalšia vec, ale s tým nič nenarobíme

ja mám rád náš VW transporter 4 1,9TD a hlavne keď treba previesť niečo veľké ťažké a špinavé :mrgreen: :mrgreen: takže ti rozumiem

cretino
Auto: ..kombik :)

Pondelok, 11. Apríla 2011, 20:19

Kraken napísal:

no veď to je presne ďalšia vec, ale s tým nič nenarobíme

ja mám rád náš VW transporter 4 1,9TD a hlavne keď treba previesť niečo veľké ťažké a špinavé :mrgreen: :mrgreen: takže ti rozumiem

:mrgreen: takze sme na to skoro tak isto, ja si na HTP prevazam svoju rit.. :mrgreen: :mrgreen:
F11 525d
E70 35d

camai

Pondelok, 11. Apríla 2011, 21:30

Kraken napísal:
[

hej a potom sa kamoš zobudil a mal ruku v nočníku ne? :mrgreen: nie žeby som neveril že A4 dala dole corvetu ale neverím tejto vete "a toten ze na p1cu som kupoval take drahe auto ked ma stara audina nechala". Corveta je o niečom inom ako o naháňaní sa s chalanmi na semaforoch a to iste vie človek ktorý si ju kúpi, akože mne osobne sa corveta moc nepáči ale pre istú skupinu ľudí je to životný štýl

Ja viem ale to bol len taky mlady zbohatlik aspon co som ja videl. Nepovedal to tak ale nieco v tom zmysle. Ze dal tolko penazi za auto a.. Inak audina 350k a krutiak vyse 800..

Kraken

Pondelok, 11. Apríla 2011, 21:35

camai napísal:
Ja viem ale to bol len taky mlady zbohatlik aspon co som ja videl. Nepovedal to tak ale nieco v tom zmysle. Ze dal tolko penazi za auto a.. Inak audina 350k a krutiak vyse 800..

audi A4 1,8T a 350k? hmmm tak to muselo stáť toľko ako tá corveta

camai

Pondelok, 11. Apríla 2011, 21:36

No tak nakoniec kazdy z nas ma nakoniec aj druhe auto ktore nici na nasich krasnych cestach.. S tym statnym dlhom tomu rozumiem len nechapem preco vsetko predaju a vytuneluju.. Mi sme si ten dlh nezrobili tak nech si ho splacaju oni. Keby sa za kradez odsekavali ruky tak mame v parlamente samich inavlidov bezrukych :mrgreen: Inac sme si to tu nejako zmenili na pokec kedy nas presunu? :mrgreen:

Kraken

Pondelok, 11. Apríla 2011, 21:39

šak o ničom je celá táto téma, to bol offtopic už od začiatku :mrgreen: :mrgreen: sme sa dostali od E30 V8 k štátnemu rozpočtu :mrgreen: :mrgreen:

camai

Pondelok, 11. Apríla 2011, 21:40

Kraken napísal:

audi A4 1,8T a 350k? hmmm tak to muselo stáť toľko ako tá corveta

Tak daleko ja uz nevidim kolko to stalo ale poviem ti ze keby si do toho sadol tak to nieje auto ale lietadlo. Kupil do nej kovokeramiku do 800n a roz.. mu ju. Ale zvonku kuknes ta povies ze toto auto nema taky vykon ani panovi...

rixo
Auto: BMW E36 323i Coupé
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 29. Mája 2011, 20:29

Nekúpiť.

Mám 19 a mám Husqvarnu SMR 510, je to supermotard,ak to niekomu niečo hovorí tak vie,ak nie,tak je to zbesilá kurva na ktorú musí sadnúť niekto kto má dostatok rozumu a skúseností,keď som mal 16 a spravil si vodičák na malú motorku,vedel som že chcem takéto niečo,ale začal som so slabou 125ccm motorkou,naučil sa jazdiť,spoznal som premávku a chovanie motorky,jazdil som celosezónne do prvého snehu takmer dva roky,potom som začal zisťovať,že už mi je slabá,tak som začal pokukovať po silnejšej, a kúpil som,a hovoril som si,takže mám silnú motorku,nebudem ju nijak upravovať,ani sa naháňať,dva roky pojazdím a potom začnem rozmýšľať.....Hádaj čo som spravil..Zabehol som motor,vymenil prvý olej, prešlo 600km, zase som vymenil olej,kúpil ladený výfuk, skrátil som stály prevodový pomer a robil som kokotiny.rok som jazdil, potom mi stúplo sebavedomie a začal som skúšať na okruhu svoje hranice,precenil som sa a vyjebabral som sa,doteraz mi puká v kolene.... :?
Prešlo pár mesiacov a niekoľko výmen oleja a jebol som zas, tentokrát som zletel na štrku ktorý som nevidel,vyzerá to že budem mať trvalé následky v zápästí,chcel som frajerinu,mal som,zjebal som sa, prišiel som o kopu prachov a našťastie som nikomu neublížil,teraz je motorka na predaj a tiež pokukujem po BMW, na aute mám odjazdených cca 40tisíc km ale iba FWD, mám za sebou aj kopu vrchárskych kilometrov,slalomov etc a môj výber spadá na m20b20,maximálne na m20b25, čiže buď dvoj,alebo dva a pol litrový motor je na začiatok a RWD celkom dosť.....
Čiže keď máš rád seba a svojich blízkych tak jeb na to a nekupuj si to.
A keď nemáš rád seba tak ber ohľad aspoň na tých čo ťa majú radi a všetkých ktorým by si mohol ublížiť svojou neohrabanou jazdou s 300 koňovým autom...
Lebo nie každý môže dopadnúť tak dobre, že nikomu neublíži ako ja.. =;

btw,nepredáva náhodou niekto LSD - 3,91 ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E36 B330i Reborn Hellrot Coupé akt.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných