... všetko o BMW ...
Thorien napísal:toto je pre normalnu jazdu absolutne nepouzitelne auto.. tak na okruh ano .. ale na frajerovanie to neni .. to ti kazdy s fobiou RS povie ze to je stara pica a co ze tam mas obstarozne V8 on ta jebne aj so zaradenou spiatockou ... jeb na to
.. po prve ako chalani hovoria sa na tom zabijes .. alebo este horsie zabijes niekoho ineho .. toto nie je auto pre neskuseneho sofera ... a to neni o veku, poznam 60 rocnych chlapov ktorym by som zakazal sadnut aj na bicykel .. takze zabudni na to .. najdi si nieco dost olepene plastmi s vykonom 0 cela 0 kokot .. pubertacky sa v tom aj tak picu vyznaju a ked im budes rozpravat aky mas tazky tunning tak ta budu milovat:)
P.S.
na frajerinu a leto zozen nejake cabrio ... a to budes hooooooooooodne vacsi frajer ako s tymto
filipmatrix1 napísal:ešte raz vravím mne nejde o silu ani zrýchlenie . škoda je škoda vždy len to bude , bmw je to klasika sila vo zvuku a keď raz bude treba ukázať že čo v tom je tak určite nesklame :) ja by som to ešte rád ďalej tuningoval hlavne z vnútra a dačo aj z vonku dačo na drift :)
nnoorrbbii napísal:jedno ISo je akurat na predaj v KE.
MCbucik napísal:
mas na mysli svoje?alebo nejake ine?..celkom ma to zaujima, po niecom sa obzeram prave
filipmatrix1 napísal:Si ma rozosmial z tým NFS![]()
inač nehrajem naposledy asi keď som mal 14 rokov , ja som bol na drift King of Europe 2010 a tam ma chytili tieto BMW-čká , z STK nemám problém lebo mám dosť známosti , ale máš pravdu z tým že tam neni všetko 100% doladené ja by som kúpil aj dajakú 318i ale zatiaľ som nikde nenašiel takú aby suprovo vyzerala . Ak ste dakde nejakú videli dajte link :)