... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Thorien
Kraj: Košický

Re: Poradte o tejto e30 kúpiť či nekúpiť?

Štvrtok, 31. Marca 2011, 19:54

toto je pre normalnu jazdu absolutne nepouzitelne auto.. tak na okruh ano .. ale na frajerovanie to neni .. to ti kazdy s fobiou RS povie ze to je stara pica a co ze tam mas obstarozne V8 on ta jebne aj so zaradenou spiatockou ... jeb na to
.. po prve ako chalani hovoria sa na tom zabijes .. alebo este horsie zabijes niekoho ineho .. toto nie je auto pre neskuseneho sofera ... a to neni o veku, poznam 60 rocnych chlapov ktorym by som zakazal sadnut aj na bicykel .. takze zabudni na to .. najdi si nieco dost olepene plastmi s vykonom 0 cela 0 kokot .. pubertacky sa v tom aj tak picu vyznaju a ked im budes rozpravat aky mas tazky tunning tak ta budu milovat:)

P.S.
na frajerinu a leto zozen nejake cabrio ... a to budes hooooooooooodne vacsi frajer ako s tymto

filipmatrix1
Autor témy

Štvrtok, 31. Marca 2011, 20:01

Ale však aj nechcem z ním chodiť rýchlo len sa v ňom voziť :) ja stojím za svojim názorom možno to dosť žere ale nechcem z ním chodiť do Nemecka a naspäť ale len po meste sa z ním voziť. A aký je rozdiel či bude pod kapotou 100 alebo 300koní keď na to nechcem dupať? Z tou frajerinou nechcem rozoberať som to zle napísal , lebo som chcel dačo vyjadriť jedným slovom na rýchlo ale teraz jak to čítam už by som to slovo ešte raz nepoužil :) radšej sa venujme o e30 predsa o tom je téma aj celé fórum ;)

filipmatrix1
Autor témy

Štvrtok, 31. Marca 2011, 20:03

ešte raz vravím mne nejde o silu ani zrýchlenie . škoda je škoda vždy len to bude , bmw je to klasika sila vo zvuku a keď raz bude treba ukázať že čo v tom je tak určite nesklame :) ja by som to ešte rád ďalej tuningoval hlavne z vnútra a dačo aj z vonku dačo na drift :)
Thorien napísal:
toto je pre normalnu jazdu absolutne nepouzitelne auto.. tak na okruh ano .. ale na frajerovanie to neni .. to ti kazdy s fobiou RS povie ze to je stara pica a co ze tam mas obstarozne V8 on ta jebne aj so zaradenou spiatockou ... jeb na to
.. po prve ako chalani hovoria sa na tom zabijes .. alebo este horsie zabijes niekoho ineho .. toto nie je auto pre neskuseneho sofera ... a to neni o veku, poznam 60 rocnych chlapov ktorym by som zakazal sadnut aj na bicykel .. takze zabudni na to .. najdi si nieco dost olepene plastmi s vykonom 0 cela 0 kokot .. pubertacky sa v tom aj tak picu vyznaju a ked im budes rozpravat aky mas tazky tunning tak ta budu milovat:)

P.S.
na frajerinu a leto zozen nejake cabrio ... a to budes hooooooooooodne vacsi frajer ako s tymto

Thorien

Štvrtok, 31. Marca 2011, 20:08

filipmatrix1 napísal:
ešte raz vravím mne nejde o silu ani zrýchlenie . škoda je škoda vždy len to bude , bmw je to klasika sila vo zvuku a keď raz bude treba ukázať že čo v tom je tak určite nesklame :) ja by som to ešte rád ďalej tuningoval hlavne z vnútra a dačo aj z vonku dačo na drift :)

tak toto neudrzis ani rovno .. a to mi ver .. ak chce s nieco tuningovat sprav laskavost vsetkym ktory maju radi BMW a kup si hondu alebo nieco podobne...prosim .. v tuningovom svete je BMW smejd ... ver mi to nestoji za to tuningovat... a ked ti nejde ani o silu ani o zrychlenie tak si kup nieco v com sa nezabijes hned jak stupis na plyn

joy1
Auto: e46
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 31. Marca 2011, 21:47

tiez som mal 19 tiez som chcel prve auto bmw, ja ta chapem, a ver mi ze tu znacku milujem asi od 13tich a teraz mam 28.
ja by som tomu filip dal cas, vies, kupovat 30ku je uz dnes v roku 2011 odvaha, to je uz skor fajnsmekrovina pre tych, co maju toto auto ako hobby a su ochotni donho natlacit prve posledne, vytiahnut ho len v lete a na zraz, 30ka neni uz auto do roboty.
Nechcem ti zle, fandim ti, ale vyskusaj trebars e36ku, najdi pekny kus, staci ti kludne 318ka, ver mi bude to pre teba raketa, zistis co bmw obnasa aka je to spina draha :smile: , a uvidis. ja som tiez zacinal kadecim a bmwcko mam dnes takmer rok ale stalo to zato si pockat.

A apropo, na svojom jazdim ovela ovela opatrnejsie ako na cokolvek inom, bolo vysnivane a nepotrebujem ho rozflakat, co na zadnom nahone NENI problem...

filipmatrix1
Autor témy

Štvrtok, 31. Marca 2011, 22:24

Veď presne ako hovoríš ja to chcem pre hobby !!! Servis strašne veľa stojí aj to viem ale ja to nechcem na dlho sa len z tým chvíľku pohrať vyskúšať dačo new a predať to za rok dva :)Ja na tom nechcem najazdiť veľa a pre si myslím že na tu chviľku len sa mi to neposere :D Diki inač ešte raz všetkým :) zvážim to ešte :)

Užívateľov profilový obrázok
Drac1k
Auto: tri

Štvrtok, 31. Marca 2011, 22:43

alebo ked chces silou mocou tricku,tak zober iSko \:D/
Obrázok
Môžem yebať tie vaše dymiace diesle s kruťákom jak kamión..
Novšie nie vždy musí znamenať lepšie..
e46 323i ex
e91 330xi N52
e92 335xi N54
g31 540ix B58

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 31. Marca 2011, 22:55

Daj si povedať, nikto ti tu nechce zle, len ti tu píšeme nevýhody toho auta:

- dofrajeruješ na prvej STK a EK, budeš musieť mať veľmi dobré známosti aby si cez to prešiel
- ako poznám takéto prestavané auta, tak vždy niečo odíde, nikdy to nieje úplne 100% doladené, čiže musíš byť zručný a mať dosť peňazí na to aby si to auto opravoval
- výkon toho auta nevyužiješ ani z polovice tak načo ti je také silné auto, ak jeho výkon využiješ tak sa zabiješ (nepreháňam)

Začni trocha inak, ja viem že teraz máš fantáziu, všetko si predstavuješ inak, predstavuješ si že chodíš po chestách a dávaš drifty ako v NFS. Možno ti to ide v NFS veľmi dobre, ale reálne sa musíš učiť pomaly, musíš posúvať svoje hranice, lebo ak iba raz preceníš svoje možnosti, tak to späť už nevrátiš.

Ak sa ti páčia E30, tak si kúp nejakú 318i, to na začiatok je až až, neboj sa, zahrabeš, hodíš to bokom, je to lacné, kočky nespoznajú rozdiel absolútne, a v zime budeš krásne šmýkať ako s tuto drahou V8. Viem o čom hovorím, začínal som s 318i. Nikam sa neponáhľaj, daj si povedať, trocha si preštuduj toto fórum, a nájdi si peknú 318i alebo také čosi.

Pripomínaš mi jedneho môjho kamoša, ten tiež keď sa niečo odhodlal tak nevidel negatíva, všetko vedel vyriešiť, ale iba rečami, zatiaľ nič nevyriešil,iba pár vecí dodrbal ale koľko toho nakecal, múdry jak rádio.

filipmatrix1
Autor témy

Piatok, 1. Apríla 2011, 10:08

Si ma rozosmial z tým NFS :D :D inač nehrajem naposledy asi keď som mal 14 rokov , ja som bol na drift King of Europe 2010 a tam ma chytili tieto BMW-čká , z STK nemám problém lebo mám dosť známosti , ale máš pravdu z tým že tam neni všetko 100% doladené ja by som kúpil aj dajakú 318i ale zatiaľ som nikde nenašiel takú aby suprovo vyzerala . Ak ste dakde nejakú videli dajte link :)

nnoorrbbii
Auto: E36 320i,E91 325i

Piatok, 1. Apríla 2011, 12:26

jedno ISo je akurat na predaj v KE.

MCbucik
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 1. Apríla 2011, 12:51

nnoorrbbii napísal:
jedno ISo je akurat na predaj v KE.

mas na mysli svoje?alebo nejake ine?..celkom ma to zaujima, po niecom sa obzeram prave

svekin
Auto: e46 330cd

Piatok, 1. Apríla 2011, 13:03

Po tom vsetkom ja by som Ti odporucal najst si za 3-4tis. krasnu e36 coupe 320i, 323i alebo max. 325i. Je to pekne auto, mas krasny zvuk 6 valca, spolahlivejsie ako tie 318ky co tu radia. Za 4 litre mas krasnu vybavu a este mas velku rezervu na servis, doladenie a furikovanie.
E46 330cd (flipper)
E36 316i (zabka)

Dragon2311
Auto: E61 535d

Piatok, 1. Apríla 2011, 13:03

Ja mam 18-nast a neverim tomu ze ked si to kupis tak tomu jebat nebudes to je absolutna blbost a kazdy to vie. :) :roll: :mrgreen: :mrgreen:
OO(III)(III)OO

nnoorrbbii
Auto: E36 320i,E91 325i

Piatok, 1. Apríla 2011, 16:59

MCbucik napísal:

mas na mysli svoje?alebo nejake ine?..celkom ma to zaujima, po niecom sa obzeram prave

nie moje nie je na predaj, ale poznam chalana co to predava a cenovka je tiez zaujimava.
viac v PM

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Piatok, 1. Apríla 2011, 18:40

filipmatrix1 napísal:
Si ma rozosmial z tým NFS :D :D inač nehrajem naposledy asi keď som mal 14 rokov , ja som bol na drift King of Europe 2010 a tam ma chytili tieto BMW-čká , z STK nemám problém lebo mám dosť známosti , ale máš pravdu z tým že tam neni všetko 100% doladené ja by som kúpil aj dajakú 318i ale zatiaľ som nikde nenašiel takú aby suprovo vyzerala . Ak ste dakde nejakú videli dajte link :)

Tak možno to nesadlo práve na teba, ale všimni si že je kopec takých čo si myslia že dokážu to čo v NFS. Fakt zožen radšej nejakú 318iS, vyzerá to rovnako a sú to riadne píly, výkon je krásny, pojazdíš pár rokov a potom si kúpiš alebo postavíš nejakú beštiu.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných