... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Re: Poradte o tejto e30 kúpiť či nekúpiť?

Piatok, 1. Apríla 2011, 20:06

Prvá STK, prvá EK, prvý rozumnejší policajt, prvý aj keď len malý ťukanec alebo nehoda, poprípade pár telefonátov od nespokojných susedov, rušenie nočného kľudu atď... a máš hodne veľký problém. Aj známosti siahajú len do určitej miery. Nikto v dnešnej dobe nebude nastavovať krk a kryť chrbát tak mladému vodičovy len preto lebo neudržal pravú nohu na uzde.

BTW, tiež som si myslel že budem chodiť pomaly, jasné 3,0i a pomaly, predpisovo. Až keď som vyzul pneumatiku z disku pred zastávkou plnou ľudí a rozchňápal disk, gumu + riadna hamba :oops: potom ti príde človek nato že obyčajných ľudí čo stoja na zastávke a idú na autobus do práce nezaujíma žiadna tricka, ani nevedia čo to je, takisto matka s kočárom nevidí E30 s M60 V8 motorom, ale vidí hrozbu pre seba a svoje dieťa...

Ale šak môžu ti písať koľko chceš, aj tak bude po Tvojom :wink:

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i

Piatok, 1. Apríla 2011, 21:21

myslim, ze tu uz je kazda rada zbytocna a chlapec sa davno rozhodol, bez ohladu na to, co mu tu napiseme...
good luck..dufam, ze ak to auto rozjebes nikomu pri tom neublizis...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Panak666
Auto: e46 M3

Sobota, 2. Apríla 2011, 10:31

podla mna by to malo byt ako s motorkami, do 21 mala kubatura + odjazdene na slabsom aute od 21 budis (pokial by nebol nehodovy priebeh) ... ja som neni nejaky extra stary, ale ked v poslednej dobe vidim v TV alebo novinach smrtaky, tak je to vzdy bud vodic do 21rokov, alebo opilec.... daco na tom bude....naviac ze na tom nechces chodit rychlo tu nekecaj nikomu...toto som ja hovoril rodicom ked som si v 20tke kupoval 180konovu octaviu RS, doteraz fakt vdacim neveim komu, ze som sa na tom nevytrtkal dakde a dakomu neublizil...auto je zbran a treba vediet s nim narabat...

PS: mam e30 v spominanom IS, daco uz odjazdene tiez mam a ver alebo nie, to ISko ma dakedy viac vycvicilo ako silnejsia RS. neveim si predstavit co by urobila ta M60tka v E30, ruky prec od nej !
ex : e30coupe IS mt2, e30 coupe m20, e30 sedan m20, e30 coupe IS mt2, e30 cabrio , e30 m10 sedan, e30 m10turbo, e24 630cs coupe, e34 tour, e46 tour,e36 323 mpacket, e61 525i, e39 525d tour, e53 160kw,
akt : e46 M3 + e30coupe

reVo
Auto: e36 328i/e90 330xi
Kraj: Prešovský

Sobota, 2. Apríla 2011, 12:02

Ako to tu tak čítam, mám pocit, že podľa Vás každý 18 ročný človek nemá rozum a musí za každých okolností ísť na maxime a na hranici svojich možností. Chcel by som len povedať, že sú aj takí, ktorí sa v premávke nemusia predvádzať a stačí im ísť sa vyblbnúť na prázdne parkovisko. A ja napríklad nevidím význam kupovať na začiatok napr. 318i, keď po pol roku budem chcieť niečo viac.

Podľa mňa je lepšie (čo sa týka financií) kúpiť rovno E36 325i/328i a nemusím sa báť dalších 5 rokov, že budem chcieť niečo nové. A nehovorte mi, že sa s takým autom musím hneď zabiť, v horšom prípade zabiť niekoho druhého. Lebo to znie potom tak, že tí čo majú také autá nemajú rozum a chodia jak blázni a že chodiť bezpečne sa dá len v pomalých autách s predným náhonom. Čo určite nieje pravda, pretože keby som chcel tak aj na felícii by som šiel cez mesto 130km/h a za mnou by ostávala len krvavá stopa. Myslím, že každý kto ma kus zdravého rozumu a trochu riadiacich musí zvládnuť zadný náhon a 200koní. Toľko odomňa, kľudne ma ukameňujte.

reVo - 18 ročné decko.
BMW e36 328i coupe (Avusblau M-packet) a E90 330xi (Monacoblau) - príbeh

Panak666

Sobota, 2. Apríla 2011, 12:34

reVo napísal:
Ako to tu tak čítam, mám pocit, že podľa Vás každý 18 ročný človek nemá rozum a musí za každých okolností ísť na maxime a na hranici svojich možností. Chcel by som len povedať, že sú aj takí, ktorí sa v premávke nemusia predvádzať a stačí im ísť sa vyblbnúť na prázdne parkovisko. A ja napríklad nevidím význam kupovať na začiatok napr. 318i, keď po pol roku budem chcieť niečo viac.

Podľa mňa je lepšie (čo sa týka financií) kúpiť rovno E36 325i/328i a nemusím sa báť dalších 5 rokov, že budem chcieť niečo nové. A nehovorte mi, že sa s takým autom musím hneď zabiť, v horšom prípade zabiť niekoho druhého. Lebo to znie potom tak, že tí čo majú také autá nemajú rozum a chodia jak blázni a že chodiť bezpečne sa dá len v pomalých autách s predným náhonom. Čo určite nieje pravda, pretože keby som chcel tak aj na felícii by som šiel cez mesto 130km/h a za mnou by ostávala len krvavá stopa. Myslím, že každý kto ma kus zdravého rozumu a trochu riadiacich musí zvládnuť zadný náhon a 200koní. Toľko odomňa, kľudne ma ukameňujte.

reVo - 18 ročné decko.

mi nevrav ze keby mas take auto, tak sa neches trosku popredvadzat pred inymi v meste aby to ludia videli, nedajboze skusat limitiy toho auta... preco ked vidim ze dakto v meste sedlači tak su to mladi šušni? bol som taky isty anehanbim sa to priznat a som rad , ze s anikomu nic nestalo.... naviac to auto patri na vozik a na okruhy...predstav si ze sa daco stane : nehoda, tvojim zavinenim, policia auto zhabe -> nasledna expertiza preukaze , nepovolene zasahi, neadekvatne brzdy proste neschvalene auto na cestnu premavku, tvoja poistovna kde je uzavrete PPZ, sa bude distancovat od teba ( povie, ze ti platis pzp na 1.8 ci co to je papierovo, a nie na nelegalniu stavbu ) vsetky sudne trovy a liecenia platis z vlastneho...

este stale by si chcel e30 s V8 na denne jazdenie?

bye 24rocny dedo
ex : e30coupe IS mt2, e30 coupe m20, e30 sedan m20, e30 coupe IS mt2, e30 cabrio , e30 m10 sedan, e30 m10turbo, e24 630cs coupe, e34 tour, e46 tour,e36 323 mpacket, e61 525i, e39 525d tour, e53 160kw,

reVo
Auto: e36 328i/e90 330xi
Kraj: Prešovský

Sobota, 2. Apríla 2011, 13:05

Tak vidíš, to že si jazdil ty ako blázon, neznamená, že musím aj ja. Mám rešpekt pred premávkou a nechcem riskovať aby sa stalo niečo ostatným, prípadne niečo môjmu autu, keďže servis nie je najlacnejšia záležitosť a peniaze dám radšej na benzín a pneumatiky ako na opravu pokrčených plechov. Samozrejme, že by som sa chodil pošmýkať s autom, ale jedine na parkovisko, kde by som nikoho neohrozoval a tam by som si mohol skúšať svoje limity v jazde bokom. Jedine komu by som mohol ublížiť, som ja. Takže mi nevrav že všetci mladí sú rovnakí, len preto, že je taká väčšina. Podľa mňa to nie je celé o tom, kto má koľko rokov, ale o tom, kto má akú povahu.

Inak čo sa týka toho auta v inzeráte, to by som si nekúpil ani ja, kedže je nelegálne v premávke, ale v svojom príspevku som hovoril o E36 325/328i. A reagoval som všeobecne na to, ako mladí ľudia nemôžu mať 200koňové autá.
BMW e36 328i coupe (Avusblau M-packet) a E90 330xi (Monacoblau) - príbeh

filipmatrix1
Autor témy
Kraj: Košický

Sobota, 2. Apríla 2011, 21:30

reVo Ďakujem konečne dakto kto nevraví len o vätčine mladých a hlúpych ale niekto kto má 18 a má aj rozum bravo! :) Súhlasím skoro vo všetkom čo píšeš ako keby som seba videl :) mimochodom už ju nechcem , len aby som vás ukludnil , aby ste sa nebáli vísť na ulicu keď dakto pôjde oproti z e30 v8 :D

camai
Auto: BMW E36 328i, 325TDS

Piatok, 8. Apríla 2011, 07:54

Len tak pre spestrenie. Ja ked som kupil svoje prve BMW bola to E36 325 + chyp,vyfuk... a kamos mi vravi daj sa povozit. Ja ze nebud blazon toho auta sa este aj ja bojim a on nato neboj mam doma volant na pc a vies jak viem driftovat v NFS. :D

Inak Ja som tiez mlady a myslim ze kludny. Ak ma obehne niekto na normalnom aute tak v pohode ale ked vidim ze si idem 50 alebo 130 po dialnici a zacne ma obehovat HTP alebo nieco z napismi DCI,TDCI... tak je koniec.. Neovladnes sa ver mi aj ja som si povedal vela krat mam v p... ale obehne ta jedno, druhe,tretie.. a nebudes mat nato nerv...

Jurica13
Auto: BMW 323Ci E46
Kraj: Bratislavský

Piatok, 8. Apríla 2011, 09:26

ked citam taketo temy a prispevky, tak ma to normalne rozculuje....asi som uz stary...
ale aj ja som mal 18, velke plany, svet gombicka, financovanie auta sa konci jeho kupou, blaznive jazdy po meste, mal som feldu ale sliapal som jej na krk poraadne :D (mal som aspon sport.podvozok)
teraz sa uz na veci pozeram uplne inak, nejazdim vzdy predpisovo, ale velmi som sa skludnil v poslednej dobe..........ale je to vekom,...ale co som tym chcel povedat, chalana chapem, ale e30 V8 je vazne kktina :wink:
Obrázok

cretino
Auto: ..kombik :)

Piatok, 8. Apríla 2011, 09:57

camai napísal:
Len tak pre spestrenie. Ja ked som kupil svoje prve BMW bola to E36 325 + chyp,vyfuk... a kamos mi vravi daj sa povozit. Ja ze nebud blazon toho auta sa este aj ja bojim a on nato neboj mam doma volant na pc a vies jak viem driftovat v NFS. :D

Inak Ja som tiez mlady a myslim ze kludny. Ak ma obehne niekto na normalnom aute tak v pohode ale ked vidim ze si idem 50 alebo 130 po dialnici a zacne ma obehovat HTP alebo nieco z napismi DCI,TDCI... tak je koniec.. Neovladnes sa ver mi aj ja som si povedal vela krat mam v p... ale obehne ta jedno, druhe,tretie.. a nebudes mat nato nerv...

..ty si potom jeden z exemplarnych pripadov preco ma BMW taku povest ako ma.. cisty debilizmus s prepacenim.. zmyslanie typu "ja mam 15 rocne BMW so zachvatnymi 200 konmi - ty si si ma dovolil predbehnut?"

:arrow: :arrow: :arrow: treba sa trosku uvedomit, mozno si u seba na dedinke v ociach mladych p1c1ek najvacsi boss, ale realny svet je niekde inde.. cim skorej sa uvedomis, tym lepsie pre teba
F11 525d
E70 35d

Jurica13
Auto: BMW 323Ci E46

Piatok, 8. Apríla 2011, 10:19

cretino napísal:

..ty si potom jeden z exemplarnych pripadov preco ma BMW taku povest ako ma.. cisty debilizmus s prepacenim.. zmyslanie typu "ja mam 15 rocne BMW so zachvatnymi 200 konmi - ty si si ma dovolil predbehnut?"

:arrow: :arrow: :arrow: treba sa trosku uvedomit, mozno si u seba na dedinke v ociach mladych p1c1ek najvacsi boss, ale realny svet je niekde inde.. cim skorej sa uvedomis, tym lepsie pre teba

=D>
Obrázok

Panak666

Piatok, 8. Apríla 2011, 11:53

cretino napísal:

1+

camai
Auto: BMW E36 328i, 325TDS

Sobota, 9. Apríla 2011, 08:27

:arrow: :arrow: :arrow: treba sa trosku uvedomit, mozno si u seba na dedinke v ociach mladych p1c1ek najvacsi boss, ale realny svet je niekde inde.. cim skorej sa uvedomis, tym lepsie pre teba[/quote]

zaujimave ze mi to pise clovek co ma M3 :D kazdy je alebo bol taky.. a potom ked to prizna je blbec? neboj sa az taky blazon ako sa ti zda niesom to uz by som asi nemal cele auto.. za p1ckami nebeham. A je to vec osobnosti. Prepac ale neverim ze aj ty si z tych co ho obehne HTP z nej sa na Teba skeria 3-4 chlapci ze frajerikovia a nechas to tak.. A nehovorim ze za kazdu cenu len ak to ide lebo svoje auto mam racej ako vlastne dieta tak isto si ho nechcem rozflakat pre frajerinu... Inac viem ako to je kazdy je frajer a ked sa nieco stane kazdy je slusny... Ja jazdim podla nalady (ked som nahnevany kludne aby si si nemyslel lebo mi to nestoji za kktinu) a ked sa nato citim tak idem v ramci svojich moznosti a schopnosti...

simon666
Auto: e61 530xi
Kraj: Zahraničie

Sobota, 9. Apríla 2011, 22:33

camai napísal:
A nehovorim ze za kazdu cenu len ak to ide lebo svoje auto mam racej ako vlastne dieta tak isto si ho nechcem rozflakat pre frajerinu...

](*,) To myslíš vážne?? #-o
Akt e61 530xi
Akt. VW Golf IV 2.3 5V 4motion
EX. Seat Ibiza 1,6 Mk2
EX. Môj Strieborný Kombajn

EX Opel Astra F Caravan 1,6 (extrém sociál)
EX Lada 2103 1500

Panak666

Nedeľa, 10. Apríla 2011, 00:32

simon666 napísal:
](*,) To myslíš vážne?? #-o

ja myslim , ze tu uz netreba komentar

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných