... všetko o BMW ...
reVo napísal:Ako to tu tak čítam, mám pocit, že podľa Vás každý 18 ročný človek nemá rozum a musí za každých okolností ísť na maxime a na hranici svojich možností. Chcel by som len povedať, že sú aj takí, ktorí sa v premávke nemusia predvádzať a stačí im ísť sa vyblbnúť na prázdne parkovisko. A ja napríklad nevidím význam kupovať na začiatok napr. 318i, keď po pol roku budem chcieť niečo viac.
Podľa mňa je lepšie (čo sa týka financií) kúpiť rovno E36 325i/328i a nemusím sa báť dalších 5 rokov, že budem chcieť niečo nové. A nehovorte mi, že sa s takým autom musím hneď zabiť, v horšom prípade zabiť niekoho druhého. Lebo to znie potom tak, že tí čo majú také autá nemajú rozum a chodia jak blázni a že chodiť bezpečne sa dá len v pomalých autách s predným náhonom. Čo určite nieje pravda, pretože keby som chcel tak aj na felícii by som šiel cez mesto 130km/h a za mnou by ostávala len krvavá stopa. Myslím, že každý kto ma kus zdravého rozumu a trochu riadiacich musí zvládnuť zadný náhon a 200koní. Toľko odomňa, kľudne ma ukameňujte.
reVo - 18 ročné decko.
camai napísal:Len tak pre spestrenie. Ja ked som kupil svoje prve BMW bola to E36 325 + chyp,vyfuk... a kamos mi vravi daj sa povozit. Ja ze nebud blazon toho auta sa este aj ja bojim a on nato neboj mam doma volant na pc a vies jak viem driftovat v NFS.
Inak Ja som tiez mlady a myslim ze kludny. Ak ma obehne niekto na normalnom aute tak v pohode ale ked vidim ze si idem 50 alebo 130 po dialnici a zacne ma obehovat HTP alebo nieco z napismi DCI,TDCI... tak je koniec.. Neovladnes sa ver mi aj ja som si povedal vela krat mam v p... ale obehne ta jedno, druhe,tretie.. a nebudes mat nato nerv...
cretino napísal:
..ty si potom jeden z exemplarnych pripadov preco ma BMW taku povest ako ma.. cisty debilizmus s prepacenim.. zmyslanie typu "ja mam 15 rocne BMW so zachvatnymi 200 konmi - ty si si ma dovolil predbehnut?"![]()
![]()
treba sa trosku uvedomit, mozno si u seba na dedinke v ociach mladych p1c1ek najvacsi boss, ale realny svet je niekde inde.. cim skorej sa uvedomis, tym lepsie pre teba
cretino napísal:
..ty si potom jeden z exemplarnych pripadov preco ma BMW taku povest ako ma.. cisty debilizmus s prepacenim.. zmyslanie typu "ja mam 15 rocne BMW so zachvatnymi 200 konmi - ty si si ma dovolil predbehnut?"
1+![]()
![]()
treba sa trosku uvedomit, mozno si u seba na dedinke v ociach mladych p1c1ek najvacsi boss, ale realny svet je niekde inde.. cim skorej sa uvedomis, tym lepsie pre teba
camai napísal:A nehovorim ze za kazdu cenu len ak to ide lebo svoje auto mam racej ako vlastne dieta tak isto si ho nechcem rozflakat pre frajerinu...
simon666 napísal:To myslíš vážne??