... všetko o BMW ...
filipmatrix1 napísal:reVo Ďakujem konečne dakto kto nevraví len o vätčine mladých a hlúpych ale niekto kto má 18 a má aj rozum bravo! :) Súhlasím skoro vo všetkom čo píšeš ako keby som seba videl :) mimochodom už ju nechcem , len aby som vás ukludnil , aby ste sa nebáli vísť na ulicu keď dakto pôjde oproti z e30 v8
cretino napísal:..ty si potom jeden z exemplarnych pripadov preco ma BMW taku povest ako ma.. cisty debilizmus s prepacenim.. zmyslanie typu "ja mam 15 rocne BMW so zachvatnymi 200 konmi - ty si si ma dovolil predbehnut?"![]()
![]()
treba sa trosku uvedomit, mozno si u seba na dedinke v ociach mladych p1c1ek najvacsi boss, ale realny svet je niekde inde.. cim skorej sa uvedomis, tym lepsie pre teba
camai napísal:Vdaka Kraken konecne ma niekto pochopil.to tu musi prist clovek z vychodu asi aby pochopil vychodnara..
zdenko napísal:A co ste potom ked nie saleny vychodnari?
camai napísal:To vies chlapci v BA maju dobre cesty ta myslia ze aj na vychode sa da chodit rychloale raz pochopia ze mi sa denno denne cvicime na slalom
a sme saleny vychodnari a co?
cretino napísal:chlapci, ja som asi trosku mimo - mam Vami spominane HTP a mam BMW M3.. kam ma zaradite? nechapem preco treba radit ludi podla toho, na com sa vozia.. nechapem preco treba zhadzovat ludi, co nenosia znackove oblecenie takisto, ako nechapem, preco sa treba vyvysovat nad ludi, ktory nerobia cistu a dobre platenu pracu..
..hej, ja sa tiez radim medzi mladych (24 rokov) ale na svet sa pozeram trosku inak a chapem ludi "zdola" aj "zhora".. a stale si stojim za svojim, ze vytacat sa a len z trucu obiehat ludi, co jazdia na slabsom aute rychlejsie ako VY je cisty debilizmus - kludne ma za to odsudzujte, je mi to viac menej jedno..
Kraken napísal:proste nikoho neodsudzujem lebo to by som odsúdil sám seba ani sa na nič nehrám
ale neviem jak to proste vysvetliť, raz ťa prídem povoziť cretino a určite mi zaspíš na sedadle