... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
camai
Auto: BMW E36 328i, 325TDS
Kraj: Košický

Re: Poradte o tejto e30 kúpiť či nekúpiť?

Nedeľa, 10. Apríla 2011, 01:45

Boze tu je skoda nieco napisat, lebo nech clovek napise cokolvek je debil. Uz mi pripadate jak stary uhundrany dedkovia :-({|= niekto berie auto ako manzelku, milenku, dieta.. neberte vsetko doslovne.. radsej sa uz dalej nevijadrujem. clovek sa neda hodnotit ak ho osobne nepoznate =;

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 10. Apríla 2011, 11:07

ja plne chápem camaia, neviem prečo ho kritizujete

mna tiez nasere ked idem 100 mimo mesta, obehne ma nejaka fabia HTP co to rozgula na 120 a vzapäti ked pridu mierne zakruty tak spomali na 50 a vlecie sa jak debil, pripadne v dedine idem 50, obehne ma dajaky pako co ide 70 a potom za dedinou ide stale vkuse 70

neviem preco sa donho navazate, on to nemyslel zle len ste to nepochopili

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 10. Apríla 2011, 12:32

filipmatrix1 napísal:
reVo Ďakujem konečne dakto kto nevraví len o vätčine mladých a hlúpych ale niekto kto má 18 a má aj rozum bravo! :) Súhlasím skoro vo všetkom čo píšeš ako keby som seba videl :) mimochodom už ju nechcem , len aby som vás ukludnil , aby ste sa nebáli vísť na ulicu keď dakto pôjde oproti z e30 v8 :D

hej to som si hovoril aj ja, az kym ma jedneho krasneho poobedia nemusely vytahovat z hroble pretoze mi utiekol zadok v zakrute :oops: odvtedy viem co je to e36 325i samosvor :evil: a nie to 900kg e30 4,0 :?
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 10. Apríla 2011, 12:37

cretino napísal:
..ty si potom jeden z exemplarnych pripadov preco ma BMW taku povest ako ma.. cisty debilizmus s prepacenim.. zmyslanie typu "ja mam 15 rocne BMW so zachvatnymi 200 konmi - ty si si ma dovolil predbehnut?"

:arrow: :arrow: :arrow: treba sa trosku uvedomit, mozno si u seba na dedinke v ociach mladych p1c1ek najvacsi boss, ale realny svet je niekde inde.. cim skorej sa uvedomis, tym lepsie pre teba

tak ako hovoris, jasne ze ani mne neni jedno, ale zase nebudem sa nahanat za kazdu cenu len preto ze to ma vzadu tdi, aj ked viem ze auto to zvladne lenze zvladnut to nemusim ja + zodpovednost za tych co idu somnou, nerad by som aby sa kvoli mojej sprostosti stalo niekomu nieco zle
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

camai

Nedeľa, 10. Apríla 2011, 13:54

Vdaka Kraken konecne ma niekto pochopil. :thumbup: to tu musi prist clovek z vychodu asi aby pochopil vychodnara.. :D

Kraken

Nedeľa, 10. Apríla 2011, 15:26

camai napísal:
Vdaka Kraken konecne ma niekto pochopil. :thumbup: to tu musi prist clovek z vychodu asi aby pochopil vychodnara.. :D

no a zas o nás budú hovoriť že šaleny východ :mrgreen: :mrgreen:

zdenko
Auto: e30 320i, e30 325ic
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 10. Apríla 2011, 18:57

A co ste potom ked nie saleny vychodnari? :mrgreen:
Fuck new model cars (little psycho je narkoman)

Kraken

Nedeľa, 10. Apríla 2011, 19:00

zdenko napísal:
A co ste potom ked nie saleny vychodnari? :mrgreen:

ale iba tak trošku :mrgreen: :mrgreen:

camai

Nedeľa, 10. Apríla 2011, 19:28

To vies chlapci v BA maju dobre cesty ta myslia ze aj na vychode sa da chodit rychlo :D ale raz pochopia ze mi sa denno denne cvicime na slalom \:D/ a sme saleny vychodnari a co? :D

Kraken

Nedeľa, 10. Apríla 2011, 20:18

camai napísal:
To vies chlapci v BA maju dobre cesty ta myslia ze aj na vychode sa da chodit rychlo :D ale raz pochopia ze mi sa denno denne cvicime na slalom \:D/ a sme saleny vychodnari a co? :D

slalom? toto nieje slalom, tu sa dieram nevyhnes, to jak keby si mal na slalome kuzelky pol metra vedla seba a takto zasebou, proste by si ich len prerazal, ja uz sa ani moc nesnazim dieram vyhybat lebo jednej sa vyhnem a skocim do druhej, len sa snazim vyberat tie co najplytkejsie diery

akože v Líbyi majú po bombardovaní lepšie cesty jak tu u nás, ja sa čudujem že mi ešte neutrhlo nápravu

cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 10. Apríla 2011, 20:37

chlapci, ja som asi trosku mimo - mam Vami spominane HTP a mam BMW M3.. kam ma zaradite? nechapem preco treba radit ludi podla toho, na com sa vozia.. nechapem preco treba zhadzovat ludi, co nenosia znackove oblecenie takisto, ako nechapem, preco sa treba vyvysovat nad ludi, ktory nerobia cistu a dobre platenu pracu..

..hej, ja sa tiez radim medzi mladych (24 rokov) ale na svet sa pozeram trosku inak a chapem ludi "zdola" aj "zhora".. a stale si stojim za svojim, ze vytacat sa a len z trucu obiehat ludi, co jazdia na slabsom aute rychlejsie ako VY je cisty debilizmus - kludne ma za to odsudzujte, je mi to viac menej jedno.. :D
F11 525d
E70 35d

camai

Nedeľa, 10. Apríla 2011, 21:52

To ja sa snazim jazdit tak isto.. Len stale nechapem co robia s tymi peniazmi a daniami ked na nasich cestach to vobec nevydno.
Cretino: Ja tiez jazim vecsinu casu na opliku corsa 1.0 lebo mi je luto nicit bmw kym aspon troska nepoplataju cesty. Ale beriem to tak ze mam slabe auto tak ma obiehajte lebo ja kym sa rozbehnem tak uz treba brzdit :D A robil som aj dobre aj zle platenu pracu... a momentalne som bez prace tak to chapem. Len proste nemam rad ked ma obieha niekto co nato nema a tvari sa pritom ako maco lebo si mysli ja mam nove auto co chces ty s tym 15 rocnym autom. A v prvej zakrute zanim brzdim. Tak len preto aby vedel ze bmw je bmw ci ma 5,10,20... rokov(zasa obiehanie v ramci moznosti nie za kazdu cenu. u mna to je prazdna cesta v opacnom pruhu a rovinka..) Len som sa asi predtym velmi dobre nevijadril.. a deti nemam aby si zasa niekto nieco nemyslel..(myslim ze mam cas kedze mam 22) len beriem svoje auto ako svoje dieta..

Kraken

Nedeľa, 10. Apríla 2011, 22:34

cretino napísal:
chlapci, ja som asi trosku mimo - mam Vami spominane HTP a mam BMW M3.. kam ma zaradite? nechapem preco treba radit ludi podla toho, na com sa vozia.. nechapem preco treba zhadzovat ludi, co nenosia znackove oblecenie takisto, ako nechapem, preco sa treba vyvysovat nad ludi, ktory nerobia cistu a dobre platenu pracu..

..hej, ja sa tiez radim medzi mladych (24 rokov) ale na svet sa pozeram trosku inak a chapem ludi "zdola" aj "zhora".. a stale si stojim za svojim, ze vytacat sa a len z trucu obiehat ludi, co jazdia na slabsom aute rychlejsie ako VY je cisty debilizmus - kludne ma za to odsudzujte, je mi to viac menej jedno.. :D

Nie ja som to nemyslel tak ze by som mal nieco proti HTP alebo tak nejak, ja tiez mam napr. Citron Berlingo 1,4i 1998 cize tiez sa radim do tej skupiny nizskoobjemovych ludi a tiez som to nemyslel tak ze obehnem niekoho kto jazdi rychlejsie ako ja, ked niekto jazdi rychlejsie ako ja tak ho neobehnem, proste nikdy mi nevadia ludia co ma obehnu a idu si dalej rychlejsie a uz ich nikdy viac nevidim, vadia mi ludia na slabych autach co si potrebuju dokazat ze uaaaaaau obehol som BMW na felicii, som frajeeeer a takto ma obehne to by bolo ok, ale v 80% pripadoch je to tak ze potom pride nejaka zakruta a spominany rajder uz ide 50 a ja za nim potom pomalicky plazim. Uz fakt neviem jak ti to mam vysvetlit a neverim ze take pripadny nepoznas, i ked na zapade sa jazdi lepsie ako u nas, malokedy sa stane ze by niekto zdrziaval premavku alebo ze niekomu prepne

raz sa mi stalo ze som obehol feliciu ktora isla nejakych 80, vzapätí ma felícia obiehala tak ze som musel este pribrzdit zeby sa vtesnal medzi mna a auto predomnou a chalani samozrejme ze vyskereny jak mesiaciky na hnoji, tak si idem dalej, vysli sme na cestu pre motorove vozidla tak som si to hore kopcom rozbehol na 130 samozrejme ze feliciu som musel obehnut, vysiel som na kopec vyhodil som rychlost a dole kopcom nejakych 120-130 za chvilocku felda okolo mna nejakych 180, len som trpol ze ci sa pred nich niekto nepreradi lebo to by neubrzdili, nasledne som stretol chalanov pred intrakom, tak sa ma vodic pyta vyskereny ze jaky mam objem, vravim dvojliter, tak vraví že nejako mi to nejde a bla bla bla neviem co tam este dristal, som vylozil kamosom veci a siel som prec. A podobne pripady sa mi stavaju casto, cize pravy opak.

Toto co tu stale vravim je to, ze ked mozem obehnut niekoho kto ocividne nevie akym tempom ma ist, tak ho obehnem ale normalne nie za kazdu cenu, tvarite sa tu jak keby bolo obehovanie hriech, hlavne ze pol klubu tu odsudzuje 316i

Kraken

Nedeľa, 10. Apríla 2011, 22:40

a ešte ďalšia vec, neberte to všetko ako hádku len ako vysvetlenie

ja jazdím na 18 ročnej E36 na plyn, s bordovým nárazníkom lebo nemám zbytočné peniaze na farbu, nenosím značkové veci, robím špinavú prácu, jediné do čoho dávam peniaze je BMW a motorka a všetko to robím preto lebo to mám rád a nie pre image

proste nikoho neodsudzujem lebo to by som odsúdil sám seba ani sa na nič nehrám

ale neviem jak to proste vysvetliť, raz ťa prídem povoziť cretino a určite mi zaspíš na sedadle :mrgreen:

camai

Pondelok, 11. Apríla 2011, 06:09

Kraken napísal:
proste nikoho neodsudzujem lebo to by som odsúdil sám seba ani sa na nič nehrám

ale neviem jak to proste vysvetliť, raz ťa prídem povoziť cretino a určite mi zaspíš na sedadle :mrgreen:

tak to si pekne napisal. stotoznujem sa s tebou. Proste to je niekedy ze dajak ti to netaha, niekedy mi vravia aj ty co idu somnou to nechas tak sak mas 200 koni.. a niekedy proste ma to uz nebavy.. V blave niesu taky vysmiaty chlapci na feliciach?
A neber to tak ze HTP u nas to je proste tak ze kazdemu na fabii hovorime ze hatapka. A tie diesle nemam preto rad lebo ides po ceste ok pride krizovatka alebo nieco a neda sa zatym ist proste ani 1 ani 2 lebo sa to tak divne vlecie.. [-o<

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných