... všetko o BMW ...
joy1 napísal::D![]()
, davno som sa takto nepobavil
filipmatrix1 napísal:a čo je ti také smiešne?
voMacK napísal:ale tak aby sme do teba len nerypali no..
pozri E30 M3 je sakra dobre a rychle auto; kt. svojho casu trhalo asfalt na roznych zavodoch a bolo VELMI uspesne.... ALE postrada [pokial viem] akukolvek elektronicku stabilizaciu a podobe bezpecnostke ficurky..cize je to idealne auto na vyblbnutie pre skuseneho sofera [mam vodicak 10 rokov a netrufol by som si na to,,];
ty si bez urazky len mlady sopliak, co chce frajerit a trosicku precenuje svoje schopnosti...
kup si na zaciatok feldu...sice to neni frajerina [ono pri 20 rocnom aute tazko hovorit ako o frajerine ci nedaj boze niecom prestiznom]..no aspon sa na tom nevyjebes v prvej zakrute ked naprsi...
filipmatrix1 napísal:Ja to chcem len ako zábavku to že píšem že to chcem na frajerinu to neznamená že z tým chcem chodiť 150km/h mimo a v meste len 120km/h ako v pohode z tým chcem chodiť , zato že je to zadný náhon má len tú výhodu že mi to pekne vyhodí pri šmyku mi to lahšie pôjde , dakto písal že cez zimu z tým chodiť ako si myslíte že ja nemám rozum cez zimu akurát sa zaseknem pri prvom snehu 5cm čo napadne , cez zimu z ním nechcem chodiť :) ďakujem za rady inač kludne môžte drbať do mňa že decko atď.áno máte pravdu :) Každý má svoj sen a zato že chcem silné auto ktoré má zvuk V8 tak ešte zopakujem nemusím byť ako každý jeden mladík ktorý tomu dáva kickdown na semafóre :)