... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:bleskpresne
![]()
pristineship: ja som aj rozmyslal nad 1er napriklad tiez, ale cenovo tam je rozdiel tak 7-8K pri "rovnakej" vybave, ale tiez som vo finale prisiel na to, ze ta vybava sa moze zdat rovnaka, ale napriklad tie full led svetla predne v 1er funguju ako xenony vo vyssich verziach, nemaju to vyrezavanie napriklad, a bude tam asi viac takychto rozdielov.. a pri tej cene sa mi to nezda uz rentabilne, a mrzelo by ma to asi :-) ale tak urcite budes spokojny.. a mozno do toho idrivu nalozis aj WoW![]()
a to bude potom uplne vprddeli
![]()
Milosss napísal:Prečo by tie LEDky nemali vyrezávanie, ak to práve aj obyčajné bixenóny s automatickým diaľkovým režimom majú? Otec to tak na f10 LCI má, má sériové bixenóny a k tomu funkciu automatických diaľkových a tie mu vyrezávajú autá v protismere.
bruno75 napísal:Klasicke bixenony s asistentom dialkovych svetiel nemaju ziadne "vyrezavanie" (nemaju na to ani techniku BMW nepouziva taky typ xenonov, ktory by umoznoval odtienenie casti svetelneho pola), vedia sa len prepnut z dialkovych na stretavacie, ked je auto v protismere alebo dobehnem ine auto predo mnou... v F10 to vraj uz trochu vylepsili, ale v E60 to bolo dost naprd a reagovalo to dost divne
selektivne odtienenie auta v protismere / predo mnou dokazu len aktivne LED, ale to uz je o niecom uplne inom a s xenonmi to nema nic spolocne...