... všetko o BMW ...
stanleyy napísal:Ahoj,ty asi nemas auto registrovane v SVK? Pretoze connected drive tu este plne nefunguje.. zatial ide len pocasie, google search a spravy.. ovladanie na dialku ani connected drive portal pre Slovensko este nie (riesim to uz rok na svojom aute... Hlavne, ze to mam zaplatene a je mi to na prd)
PristineShip napísal:pokial viem, ACC sa da vypnut podrzanim tlacitka na zvacsovanie / zmensovanie vzdialenosti pre ACC na volante, potom to funguje ako klasicky tempomat... to iste sa stane, ked si vyhodnoti ACC senzor ako "necisty"... ale odkedy pouzivam ACC, uz nema z klasickeho tempomatu dobry pocit...Jednu vec som nezistoval, ci viem pouzivat v X1 tempomat aj ako klasicky tempomat - ze proste nastavi rychlost a ide. Lebo na Golfe neviem vypnut to "A" a mat len CC, co mi niekedy vadilo, v hustej dialnicnej premavke je niekedy ACC viac na ostaru ako na osoh.
Viac mi vadi, ze tam nie je blind spot monitor, to ma fakt doslova serie, lebo blind spot monitor nie je nic ine ako nadstavba na cuvacie senzory, akurat ze musia byt vpredu aj vzadu na boku, priam az na blatniku. Na X1 sice su v rohoch, ale nie uplne na strane, ani PDC neukazuje 360 okolo auta, ale len tak 150 stupnov spredu a 150 zozadu, myslim, ze keby niekto pri zaputom PDC prisiel zboku presne do stredu auta tak ho senzory nezaregistruju.
Prakticky 3x denne cuvam do cesty, ci uz z garaze, alebo z parkoviska pri kancli alebo z parkoviska pri pekarni, kam rano chodievam, a vyhoda b.spot bola v tom, ze mi to az do vzdialenosti 40 metrov hlasilo, ci ide auto alebo chodec, - na nezaplatenie, ak z oboch stran stoja dodavky alebo auta so smetiarskymi vrecami na oknach, cez ktore nevidis nic.
Na Golfe mi to same aj zastavi auto ak sa nieco blizi a ja by som napriek tomu cuval. A uhol kamery je tiez mensi ako mam na Golfe, tam mam celkom pekny sirokac, v BMW vyzerala byt fokalna vzdialenost dlhsia. (ale aspon sa mi tocia ciary podla natocenia kolies, to som zas Golfe nemal)
georgov napísal:uz som to pisal. mam to registrovane na Slovensku, a ked dam registrovat auto v CR, tak mi vyhodi spravu, ze mi bude zrusena aktualna registracia na Slovensku. Pokial som to pochopil spravne, tym padom prijdem aj o Slovenske spravy v aute - ci tebe pod Ceskou registraciou funguju SK spravy u nas? Ak by to tak bolo, tak to kludne risknem..Ahoj,
ja som si to registroval v cz cez net. Bolo to je jednoduche. Nikam som nemusel volat/pisat/riesit. Z nejakeho dovodu to nechces reg. v CR?
PristineShip napísal:https://www.youtube.com/watch?v=r5UYFdpDdEo , zhruba od 1:00 minuty
funguje to paradne, a radary tam nebudu, v juli mi chuj komplet rozjebal zadok auta, ziaden radar mi nemontovali (a faktura zo servisu mala 5 stran a bol tam kazdy srobik, vratane parkovacich senzorov)
stanleyy napísal:uz som to pisal. mam to registrovane na Slovensku, a ked dam registrovat auto v CR, tak mi vyhodi spravu, ze mi bude zrusena aktualna registracia na Slovensku. Pokial som to pochopil spravne, tym padom prijdem aj o Slovenske spravy v aute - ci tebe pod Ceskou registraciou funguju SK spravy u nas? Ak by to tak bolo, tak to kludne risknem..
Inak, v 2015tom som skusal registrovat moje auto na Ceskom portale a neslo to... hned, ako som dopisal SPZ auta, tak mi hodilo chybu, ze nie je mozne auto pridat a ze mam kontaktovat distributora.
connected drive.jpg
stanleyy napísal:uz som to pisal. mam to registrovane na Slovensku, a ked dam registrovat auto v CR, tak mi vyhodi spravu, ze mi bude zrusena aktualna registracia na Slovensku. Pokial som to pochopil spravne, tym padom prijdem aj o Slovenske spravy v aute - ci tebe pod Ceskou registraciou funguju SK spravy u nas? Ak by to tak bolo, tak to kludne risknem..
Inak, v 2015tom som skusal registrovat moje auto na Ceskom portale a neslo to... hned, ako som dopisal SPZ auta, tak mi hodilo chybu, ze nie je mozne auto pridat a ze mam kontaktovat distributora.
connected drive.jpg