bruno, ale Lipsic to vraj ziadal pre K-ceromana lebo vraj aj nafukal.
tu je clanok zo SME z 2004, precitaj si v aute :)
http://www.sme.sk/c/1712441/stefan-skru ... necne.htmlLipsic sa vraj chcel vyjadrit az po vysetreni.
teraz teda neviem co sa vysetrilo, ci pil, ci sa ututlalo ze mal vypite, mojej byvalej frajerky tatko zrazil staru 80 rocnu babku, ktora cela v ciernom sla v noci po krajnici a chcela obist mlaku na krajnici tak mu v zakrute vbehla pod auto, a ten clovek aj 20 rokov po tom vzdy v ten mesiac, ked mala ta nehoda "vyrocie" musel denne vypit flasu tvrdeho alkoholu aby bol schopny padnut do komy a cez den nejako fungovat, inak cely rok nevypil ani pivo. Ludi, ktori maju svedomie nieco taketo bude navzdy tazit,
ale co spominali v Nku ci kde toho bavora, co v nejakom '8x roku zabil niekoho este ako starosta a o par rokov neskor bol dokonca ministrom dopravy, to je creme de la creme.
Co sa Danielita tyka mna by viac zaujimalo ci bolo nieco pravdy na tych smskovych prepisoch z udajnych odpocuvani, kde mal doma cerstvo narodene deti, ktore posielal nejake kurvicke z BB a o dve minuty jej udajne pisal smsky ako jej strci jedno dildo dopredu a druhe dozadu, lebo to cele dementoval asi tak ako Fico, ze nebol na Vazovovej.
asi treba urobit suhrn ful vibavy
- keyless entry len na prednych dverach a kufri, na zadnych dverach nincsen
- nemoznost objednat webasto
- ziadny blind spot monitor
- len zadna parkovacia kamera
- ACC na baze kamery, nie radaru
- Navigacia Plus (nie Professional)
- obycajne EDC, ziaden adaptive drive
- chrome LEDky
- ziaden sestvalec v ponuke (ale zato trojvalec sa najde!)
- xdrive na urovni Suzuki Vitara
- prevodovka Aisin, nie ZF (je otazne ci je to minus alebo nie)
- predne bezpecnostne pasy napevno ukotvene v B stlpiku, ziadne vyskove nastavenie (stale tomu nemozem uverit pici, to by malo nejakeho dezingera stat miesto)
a to by hadam aj stacilo :), lebo ak som na nieco zabudol tak to len moj mozog ma obrannu reakciu ciastocneho alzheimera.
Ale stale som s rozhodnutim "uzrozumeny". Na F34 proste nemam, nie na taku aky by som chcel. Kupit si ju v takej vybave ako fuxxo kupuje F32, to by ma sralo viac ako chybajuce veci resp. "nemoznosti" v X1. Keby som bol zanieteny brandista, tak by som si urcite X1 nekupil. Ale ja mam to logo na kapote celkom na haku.
Uz sa tesim na ten shitstorm co mi tu date, ked na zimu obujem Brocky alebo Aezy :). Ale ne, nedam za disk 500 evri, ked mam za to skoro celu sadu. A nedam tam BMW puklicky na tie stredy..lebo mam to logo na haku aj na kolesach, nielen na kapote.