Utorok, 2. Augusta 2016, 07:18
ale ja to nemam v m pakete, ja mam x-line, cierne ladvinky neplanujem zatial, tie sa hodia len k Sport alebo M Sport paketom.
to auto celkovo tym ze je to len prezlecene MPV ma niektore tvary dost neproporcne, a co na tom aute vyzera dobre spredu a zozadu nevyzera dobre z profilu,
ked napr. das cierne stresne listy tak pri pohlade zpredu je to pekny prechod od celneho skla, a navyse pri panorame to dobre ladi k sebe tmava s tmavou,
ale pri pohlade z profilu cista kya hunyadyi . a naopak alu/chrome alebo ako sa to ma tvarit su pekne z boku ale hnus spredu.
Najlepsi na bielej je Sport line, ale ma hrozny interier, ktory sa mi vobec nepacil, inak by som dal cistu Pandu - cierny gril, cierne zrkadla, cierne ramy okien, cierne stresne listy.
Kedze na xline je ale dost chromu, tak aj listy okolo okien som dal chromove, lebo na xline to s ciernymi vyzeralo zle, ale stresne listy som dal shadow line cierne, co zrejme nazivo bude chujovina, ale tie v tom pripade dam plastidipom na bielo.
ked prekrocis najazd tak platis 18 centov za kilometer pokutu.
co je horsie trosku je ze ten rocny najazd musis dodrziavat naozaj rocne, a nie pocas doby najmu, napr. ak vies, ze na pol roka ides do zahranicia,
tak nemozes najazdit 35k prvy rok a nechat si 15k na druhy rok, co by ti mohlo stacit kedze pol roka nebudes jazdit,
musis sa zmestit do limitu plus minus 3000 (3000km je povoleny limit v priebehu najmu bez pokuty), cize ak najazdim prvy rok 28k tak OK, ak najazdim 29k tak tiez zaplatim za to 1k pokutu hoci mam zmluvu na 50k. to maju leasingovky ako opatrenie aby im v pripade predcasneho rozviazania zmluvy, z jednej alebo durhej strany, neostali na krku rocne auta s natocenymi 40k
pri operaku treba naozaj dobre planovat ten najazd, a ked uz prve mesiace vidis, ze to nedodrzis treba cim skor si dojednaj upravu zmluvy, lebo to moze vyjst draho potom. je vyrazne lacnejsie kupit si vacsi najazd vopred ako platit pokutu za nadpocet.
A nemam to zratane, ale myslim si, ze sa da najst na SK trhu aj lepsia leasingovka ako oficialna BMW FS - Unicredit Fleet management,
ale to sa tyka aut, na ktore momentalne BMW nema dotovanu akciu, cize napr. 4er (kde ale zrejme sa asi da vybavit, ze budu akceptovat podmienky akcie na 3er),
alebo 2er coupe, tam by ine leasingovky podla mna vedeli dat trosku lepsie podmienky, Unicredit je draha.
Vzdy je lepsie, ked to financuje priamo vyrobca cez svoje vlastne banky, ako to u nas robi VWFS alebo Mercedes, fakt nerozumiem preco BMW u nas financuje cez 3rd party, zrejme si vyratali, ze sa im to neoplati, alebo nedostali licenciu.
Pri tych najsocialnejsich ponukach s najazdmi 15-20k je to zhruba to iste, ale pri vyssich najazdoch dokaze v tej istej triede ponuknut Audi aj Mercedes ovela lepsie podmienky, minimalne 10% nizsie naklady. Lenze z ponuky Audi nechcem nic (teda nic,c o si mozem dovolit, a A6 allroad si dovolit nemozem), a z MB by som na GLC musel mat horsiu vybavu ako mam v Golfe.