tak pani som fakt neskutocne rad za ucast ...

... dokonca ked mi baby povedali ze uz nas je skoro 250 tak som sa rozplakal a nechcel som tomu verit

a ono to stale pokracovalo este dalej ...

... k organizacii ano ospravedlnujem sa boli tam nedostatky ale ani v najmensom som nedufal ze to takto dopadne ... musim podakovat aj ludom ktory mi tam so vsetkym pomahali fakt velka vdaka za to ... mrzi ma ze nebolo viacej tych veci co sa rozdavali pri vstupe ale pravdupovediac len nalepky boli z mojho vrecka sa da povedat a bolo ich 200 ... vsetko ostatne boli sponzorske a tam sa toho moc riesit neda este odznakov mohlo byt viacej no co uz buduci rocnik budeme mudrejsi ... a poviem vam ze sa mate naco tesit uz teraz sa snazim vybavit sukromne letisko v senici

k tej organizacii este spomeniem ze slalom nevysiel tiez podla mojich ocakavani ono z mojho pohladu kedze som ho jazdil so skypcom v aute uz som bol nauceny co a ako, chapem ze to bolo pre vas nieco chaoticke ale snazili sme sa to zachranit tym vyznacovanim ktore nam trvalo dlho a kvoli nemu bola ta dlha prestavka v ktorej driftery urobili aspon aku taku show aby ste sa mali na co pozerat preto sa mozno zdal ten program taky rozhadzany ale pravdupovediac takto to naplanovane nebolo a riesil som vzniknute problemy takto

myslim si ze parkovanie vyslo na 1ku po tom co vsetci hovorili jak neni mozne naparkovat tam co i len 100 aut tak podotykam ze len na spodnom parkovisku bolo cez 140 aut

...
ale som samozrejme rad aj za kritiku ktoru ste dali ... v 2. zraze uz urcite chybicky vychytame viacej
co sa tyka este parkovania po triedach ... tka riesilo sa to tu par krat ale aj ked sme ludi posielali zo vstupu na striedacku parkovat na horne a dolne parkovisko bolo vela takych co chceli byt pri sebe a mali rozlisne auta ... a taktiez na tomto placi by to asi nani neslo ukorigovat ... ale buduci krat sa o to pokusime
btw: preco si organizator nemohol zajazdit slalom? a isiel som ho len 3 krat a z toho raz som som sedel v cudzom aute a ukazoval som vodicovi trat kedze zaspal spanilku po trati
ale kazdopadne dakujem vsetkym zucastnenim