... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Wanted napísal:
vsimam, ze zrejme fotis pre Bang.sk, fotky su super
Marek600 napísal:Bolo tam par naozaj krasnych kuskov... Zase vo mne ožila myšlienka kúpiť si E38 pre radosť... BTW, bola tam jedna bledomodrá e36 tuším na malackých značkách s odstráneným znakom z kapoty a s červenou kožou. Bola to tá, čo bola pred časom na predaj v BA a pôvodne mala vzadu sivé kožené sedačky?
btw: preco si organizator nemohol zajazdit slalom? a isiel som ho len 3 krat a z toho raz som som sedel v cudzom aute a ukazoval som vodicovi trat kedze zaspal spanilku po trati
mOinty napísal:Budú aj nejaké foto?...ak to niekto fotil tak by to mohol niekam prilepiť
RemoBMW napísal:No ani mne. A to malo bawo premieru na oficialnom zraze..
Ostalo bez nalepky. . .
Hajecek napísal:a k tomu mojmu jazdeniu![]()
... prakticky to ani nebolo z mojej hlavy ja by som sa nato nedal kedze som tam mal kopec inej roboty ale chalani ma vyprovokovali
... aj tak to s pokazenym snimacom na kluke nemalo moc vyznam
HIMURA napísal:bolo pekne, iked zrana trochu zima.len skoda tej trofeje za auto zrazu. nedalo bi sa spravit trofeje pre 3er,5er, 7er? alebo podla modelov ktore su najcastejsie pritomne ? len otazka. pola mna totiz na taku ucast bolo malo hodnoteni v tomto smere. nejde predsa len o to ako sa odlisit ale aj ake je to auto pekne, sposob prevedenia, zladenie doplnkou s vizorom povodneho modelu alebo zachovanie povodneho stavu ? nie
vtsko01 napísal:neslo o teba,ale o compakt 323iktory vraj organizoval(spoluorganizoval) slalom,ktory si tam jazdil kolko len chcel atd.
Marek600 napísal:
Urcite by sa dalo vsetko mozne objednat, roztriedit do kategorii atd. Ale bol to PRVY ROCNIK a organizator predsa nemohol tusit ucast, aj ked sa nahlasilo cez 500 aut. Klobuk dole, ze to takto zvladol. Nabuduce sa mozu vyzbierat peniaze dopredu a lahsie sa mu bude nieco organizovat a zadelovat do tried, ked bude vediet, s akym rozpoctom pracuje. Keby naobjednaval desiatky poharov a srandiciek, nikto by kvoli pocasiu neprisiel a ostali by mu doma, som zvedavy, kto z kritizujucich by mu poslal na to peniaze. Na prvy rocnik to bola super organizacia! A klobuk dole, ze sa do toho niekto vobec dal. Za seba velke DAKUJEM