... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
pedro299 napísal:Bol som tiež a som z toho trochu sklamaný.Na parkovisku chaos totálny,mohol to tam niekto aspoň ukladať podla modelových rád,pôsobilo by to efektnejšie ale čo ma najviac sklamalo je nech sa na mňa nikto nehnevá stav niektorých áut.Zajebané,dojebané,obité zo všetkých strán a harabúrd tam bola až hamba.A pár blbcov čo strúhajú obmedzovač na mieste sa tam samozrejme našlo tiež.A ten chaos pri slalome no tragédia.Ale chvalabohu sa tam našlo aj pár pekných áut, kvôli ktorým sa oplatilo prísť.Takže za mňa tiež
pedro299 napísal:Bol som tiež a som z toho trochu sklamaný.Na parkovisku chaos totálny,mohol to tam niekto aspoň ukladať podla modelových rád,pôsobilo by to efektnejšie ale čo ma najviac sklamalo je nech sa na mňa nikto nehnevá stav niektorých áut.Zajebané,dojebané,obité zo všetkých strán a harabúrd tam bolo až hamba.A pár blbcov čo strúhajú obmedzovač na mieste sa tam samozrejme našlo tiež.A ten chaos pri slalome no tragédia.Ale chvalabohu sa tam našlo aj pár pekných áut,kôli ktorým sa oplatilo prísť.Takže za mňa tiež
Vladdo01 napísal:
Petoo.. bol to zraz, nie tuning.
a inak
auto som videl, ale teba nie. Kde si sa cely cas tulal ha?? si dosiel az tak okolo jednej ze?
Mimo napísal:u mňa v pohodee... boli tam chybičky, to videl určite každý ale na to,že prvý zraz...
potešila ma výborná účasť! škoda počasia, ale to sa nedá ovplyvniť
inak super, ja som si to užil.. i keď to naozaj nie je ideálne miesto na zraz, myslím,že môžeme byť radi,že sa takéto niečo vôbec uskutočnilo.
myslím,že aj počet áut naznačuje,že totoo tu na západe chýba![]()
tak sa vidíme nabudúce