... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
vtsko01 napísal:Tak ja som uz doma so zrazu.Ak sa nikto nenahneva,tak vyjadrím moj nazor nad zrazom,k organizacii atd.
Pre mna bol dnesok prekvapenim a sklamanim zaroven.Prekvapilo ma,kolko aut sa tam zmestilo :)
Ale sklamanie skrz organizovania slalomu.Prislo mi to,ako keby bol navoleny "volny styl" zabavy.Auta jazdili ako chceli,aj po trati,aj k startu...zbytocne velke prestoje,stale upravovanie trate,vozenie sa organizatora slalomu stale po trati,skusanie..uz som sa stracal ja aj ini v tom,ci skusa trat alebo seba....a taktiez mi bolo divne,ako sa moze organizator slalomu zucastnit pretekov aj na vysledkovej listine.Ktory tu trat staval,skusal si ju atd.Medzi jazdcami,co chceli jazdit slalom,bol na trati neustale drifter,ktory zase predlzoval statie v "depe"....pre divaka šou no pre jazdca iba cakanie...ale ako som pozeral plan,malo to byt rozdelene.Podla mna,tato akcia nemala casovy harmonogram a ak mala,nikto sa ho nedrzal.Preto aj to znenie "volny styl".
Nemyslim to v zlom,som rad za akciu ako taku,za snahu patri organizatorovi vdaka,no treba vyladit taketo nedostatky podla mna![]()
Auta boli pekne,rad som pokukal,bufet super...tak snad niekedy este pridem kuknut
Dendo napísal:Podla mna to bola cista paradaaz na par detailikov super akcia a som velmi rad ze som sa zucastnil aj ked mi skoro nesiel motor
Dendo napísal:Podla mna to bola cista paradaaz na par detailikov super akcia a som velmi rad ze som sa zucastnil aj ked mi skoro nesiel motor