Ospravedlňujem sa všetkým, ktorých som urazil mojou prítomnosťou a tým, kde som parkoval. Už sa to nestane. Nabudúce už neprídem svojim autom, alebo vôbec. No jednoznačne ak si zas niečo zoberie Goose na starosti, tak mu pomôžem. Nakoľko kamarátov v štichu nenechám nikdy. Pomoc členom klubu som neodmietol nikdy a ak som mohol, pomohol som. Ešte raz sa ospravedlňujem za moje parkovanie. Vyhovárať sa nevyhováram, povedal som ako to bolo a čo som robil ... alebo áno, vyhováram sa, lebo mám istý komplex menejcennosti, nakoľko nemám BMW ... ďakujem ...
K tým vyhláseniam poviem len toľko, že to prvé som povedal na podnet niekoho s kým som sa vtedy rozprával. Ako si to niekto vyložil už je jeho vec. Druhé vyhlásenie bolo z toho, že mi to niekto povedal, že majiteľa toho BMW tam mám poslať. Tretie vyjadrenie povedal Goose a v noci si myslím, že je jedno kde by som stál, nakoľko bola tma a nikto nevidel, či je to tatra alebo bmw ... štvrté a posledné rozoberané vyhlásenie bolo také ako som ho myslel ... je mi to jedno, Lucia mysli si o mne čo chceš ... ale je to jedno, každý sa chová ako chce, pije kde chce ... za týmto si stáť budem
Chcel by som poďakovať všetkým za super akciu. Všetkým, ktorí sa podujali na organizácii a zlepšovaní akcie. Možno sme mali vysoké očakávania od našej snahy ale tak snaha bola. Nabudúce radšej neprídem vôbec, aby sa náhodou zas neomielalo to, že čo som tam ja robil ...
Ďakujem všetkým za účasť a dúfam, že tam bolo aspoň 5% pozitívnych vecí oproti tým negatívnym.
OSPRAVEDLŇTE MOJE PARKOVANIE. ÚPRIMNE SA KAŽDÉMU OSPRAVEDLŇUJEM, KTO SA CÍTIL URAZENE ALEBO POŠKODENE, TÝM KDE SOM STÁL.