... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
modriblesk
Auto: casto sa menia
Kraj: Nitriansky

Re: 26.-27.06.09/PN - Carat Tuning Party V

Pondelok, 29. Júna 2009, 11:30

ja som s akciou spokojny lebo sa mi prvykrat podarilo prehovorit partnerku aj zo synom aby sli so mnou na zraz. a takmer cely cas som s nimi presedel na driftoch. nevedel som ich odtial dostat. ani hudbu som kvoli tomu nestihol zmerat na db-dragu.
mne sa velmi pacil priestor vyhradeny pre bmw a vobec mi nevadi ze tam niektory clenovia prisli na inych autach. ani horiace mini mi tam nevadilo.
ak sa mne pokazi auto tak pridem na pozicanej 120-cine a budem chciet byt pri vas, lebo vas mam rad.
pochvalu si zasluzi kazdy kto prilozil ruku k dielu.
ak nabuduce pridem sam, tak pridem uz v piatok vecer a dobre sa spolu zoznamime pri vinku. a domov pojdeme az v pondelok, aby sme nenafukali O:)
chrysler voyager
ex: E39 525tds silbermetalic "GREEN ENERGY"
ex: E34 524td Alpinweiss "GREEN ENERGY"
ex: Opel kadett; Peugeot 305; Lada 2104; 2x Wartburg 353 combi; Trabant 601 limousine; Trabant 601 combi

GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 29. Júna 2009, 13:03

Mrzi ma vsetko co som napisal. Prepact Lucka a Maros. Vsetci vieme ze v skutocnosti by sme si to takto nehovorili. Povedali by sme si to normalne tak ako vzdy doteraz a vsetko by sa normalne vyriesilo.

Preto by som bol rad keby sme si to vsetko porozpravali normalne ustami a nie cez internet. Pretoze takto sa naozaj vsetko da chapat opacne a zle a moze to vsetko zniet 3x horsie nez je.

Nebolo by sa to vobec stalo keby sme to riesili inak nez cez net. Suhlasite?
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

luciq

Pondelok, 29. Júna 2009, 13:28

vidim ze etuda s tatrovkou sa prekrutila .. takze len aby som to uviedla na spravnu mieru ..

poprve> necitim sa ako nadclovek ze som tam bola na bmw .. nebolo iste ci sa vobec stihne do piatku rana nachystat to auto, a keby sa nestihlo isla by som Seat Incou, a parkovala by som ju presne tak ako Max svoj wv na kraji parkoviska - bez debaty a bez vyhovoriek vsakovakych o casopisoch a neviem com este ... (k opravovaniu auta - dodo opravoval tiez auto.. a vies dobre kde a ako)

podruhe> kopec ludi prekvapila moja reakcia na pezotovu tatrovku... keby bol chalan ticho a nemal pripecene reci tak by som to odignorovala a ani na klube nespominala ..
vydrazdil ma nasledovnymi vyjadreniami ktore si nepameptam doslovne lebo nesom diktafon:
1. bmwciek je tu vsade plno, ale tatra je tu jedna jedinecna .. a bmw mozes vidiet hocikde ... jakoze WTF??? zaparkujes si na bmw parkovisku a potom si dovoli toto povedat? no okej .. whatever .. ked je taka jedinecna tak co si nesiel skusit lestenkovu sutaz..
2. vyjadrenie: zaparkuj to tak aby tu feliciu nebolo vidiet - adresovane neviem komu ktory prisiel na bmw ... akoze to ma zmiesane pobavilo aj podrazdilo kedze tatra svietila v strede parkingplaze presne oproti vchodu ..
3. vyjadrenie: ktore som nepocula od neho priamo ale od neviem koho ze sa strachuje o tatrovku .... no chlapec moj neviem co ma povedat M3driver, bawor, a marek .. pretoze okolo tych ich emkovic sa motali ozrate hovada ktore sa im tam valali po autach ... ja nekcem porovnavat tatrovku s Mkovymi bmwckami, ale rozdiel je ocividny ..
4. ranne moralizovanie o tom kto ako najebane vypada a ze jak je vidiet kto kolko pil .. ja som isla spat o tretej v noci, spala som v aute, nedobrovolne som bola zobudena o piatej alebo pol siestej ... a podobne aj ostatni ... my sme si tam prisli aj vypit a zda sa mi nemiestne aby niekto potom posudzoval kto bol jak zle na tom rano ... keby som aj nepila tak po tej noci vypadam rovnako uboho .. ale neva ... Moralistov zboznujem najviac..

a preco som to neriesila tam na mieste? Neviem ci by som sa dokazala ovladnut pri rozhovore s Goosom vzhladom k piatku.. takze radsej nez by som kazila ostatnym sobotu scenou tak som sa odpasla doprec..

a posledna poznamka, nikto na nonbmw mi vobec nevadil, vadil by mi ak by bol zaparkovany pod bmw stanom .. hovorim, este vo stvrtok vecer som nevedela ci pojdem bmweckou alebo incou.. a stopro nesom bmwnadclovek .. to snad vie kazdy co ma kedy pocul rozpravat aj o inych autach .. pametam si skor uplne niekoho ineho na pizza stretkach ze jake su ine auta sracky a tak dalej ..
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

luciq

Pondelok, 29. Júna 2009, 13:30

ja nevidim rozdiel v tom ci sa o tom bavim face to face alebo na internete .. kdo ma pozna vie ze ja nemam problem aj osobne povedat co si myslim .. skor mam problem sa niekedy ovladnut aby to osobne nevyznelo este horsie ako na internete ..
kedze tu si to mozem este raz po sebe precitat a co znie moc tvrdo tak to preformulujem .. nazivo tuto moznost nemam ale neva, ked nevadi ze bude potom dotycny cely nestastny jaka som neprijemna a odmerana tak kludne ..
"fuck you."

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Pondelok, 29. Júna 2009, 13:34

GOOSE napísal:
Mrzi ma vsetko co som napisal. Prepact Lucka a Maros. Vsetci vieme ze v skutocnosti by sme si to takto nehovorili. Povedali by sme si to normalne tak ako vzdy doteraz a vsetko by sa normalne vyriesilo.

Preto by som bol rad keby sme si to vsetko porozpravali normalne ustami a nie cez internet. Pretoze takto sa naozaj vsetko da chapat opacne a zle a moze to vsetko zniet 3x horsie nez je.

Nebolo by sa to vobec stalo keby sme to riesili inak nez cez net. Suhlasite?

jj to bude rozumnejsie..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

6Flesh
Auto: BMW E34 535i

Pondelok, 29. Júna 2009, 13:34

krasne napisane :-)
rano bolo velmi tazke... :lol:
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

GOOSE

Pondelok, 29. Júna 2009, 14:03

To nadclovek som prehnal koli spomienke na posledny karat kde som bol a na to vsetko co stale pocuvam z kazdej strany. Nebolo to myslene konkretne na niekoho. Poslednou dobou sa len ohovarame. Ja mam tiez vyhrady ku niektorim ludom. Ale ak mam niekoho rad a respektujem ho tak je to prave ty (Lucka) a Maroš. Myslim ze to obaja viete.

Musite pochopit ze aj ja mam svoje dôvody a tiez ma vela veci vytaca ked o tom pocuvam stale dokola. Vcera som prisiel s pocitom ze vsetko bolo fajn a asi som to nezvladol uplne najlepsie teda moju reakciu.

Urobil som chybu aj v tom co si mi pisala Lucka a aj v tom co som napisal sem.

Nemal som pisat nic.

Dalsia vec je ze som nevedel o tychto veciach co si pisala - bral by som tvoju pripomienku inac a nie len ako vystrel z podrazdenosti ale rozumiem aj tomu ze si nesla za mnou lebo si na mna bola nahnevana.

Myslim ze mam uz celkom dobru predstavu o situacii a beriem to uz inac.

Pravdou vsak ostava ze som sklamany. Iked uz z inej veci. Ale to si uz necham pre seba lebo by mi tu niekto treti zase "vynadal".
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

M3driver

Pondelok, 29. Júna 2009, 14:07

:-" navrhujem nechat tak to zle a spominat uz iba na to co sa podarilo, myslim ze toho bolo ovela viacej a pohar je toho dokazom!! z mojho pohladu to bolo organizacne zvladnute na 1 (je pravda ze ma stvalo to parkovanie pod stanom nonbmw), ale tak nabuduce sa to uz nestane a jeto vybavene, ide sa dalej... myslim ze nebolo nic take co by malo narusit atmosferu ktora vladne na klube!! uz sa to stalo a vieme ako to dopadlo!! bohuzial...
takze, treba sa v buducnosti dohodnut na striktnych pravildach ohladom vstupu inych aut na parkovisko a je to! vyhradi sa miesto kam sa to parkne a tam zostanu po cely cas. ziadne vynimky, vyhovorky!
este raz dakujem za nas oboch, nam bolo fajn. to co bolo napicu (a fakt ze bolo!!) nebola chyba nikoho z organizatorov. nabuduce iba musime lesie vybrat miesta...
Goose, myslim ze kazdy by sa mal vyjadrit k tomu co ho nasralo alebo sklamalo. inak nie je snaca nieco zlepsit!!
M3 -> Ducati

GOOSE

Pondelok, 29. Júna 2009, 14:22

//Dobre vies tak ako kazdy kto ma pozna ze si uplne mimo s tym nadclovekom, prekvapuje ma ze prave ty take nieco napises.//

Tato veta ma stale trapi. Schvalne som si to cele cital znova a nemam pocit ze by sa z toho dalo mysliet ze to bolo myslene na teba alebo Lucku. Vies ze si nieco take nemyslim. Ved to je uplna hlupost. Na to sa pozname prilis dlho. Uplne ma to sokuje ze si to takto pochopil.

Jo viem M3driver. Ved to je fajn. SOm rad. Viem ze to bola chyba a vedel som to uz vtedy. Ale tazko odmietnes prosbu priatela. Uz som to hovoril TomasoviVK ze ak by za mnou ktotokolvek z klubu prisiel ze sa boji o auto (akejkolvek znacky) tak ho tam pustim. BOla to moja chyba a uz sa to nestane. S Pezotom sme sa dohodli ze ak pojde na Carat tak nie so svojim autom a ostany budu mat prisny zakaz vstupu s non bmw. Napokon ani mna nepustili s hondou na zraz v Tatrach. (inak poviem vam je to dost neprijemne pre klubaka).

Je pravda ze sa nam to vymklo z pod kontroly a hlavne mne ked som suhlasil s parkovanim Pežota (a teraz myslim auto nie Peťa) ale jasne som Rasťovi povedal ze kam to ma postavit. Najprv som ho pustit nechcel ale naliehal. No to je jedno kazdopadne to bola chyba.

Ostatne veci hodnotim na 1čku. Aj spravanie nasich ludi (Marko ma trochu trapil v noci) aj to ze nic nezmizlo, to ze sme sa pomestili aj program a vsetko.

A Lucka ja viem ze nemas problem nieco povedat do oci. Ide o to ze tu sa da vsetko pochopit zle prave preto ze je to pisané a nie povedané. Tak ako to moje nadclovek. Nechapem preco ste to stiahli na seba.

GOOSE

Pondelok, 29. Júna 2009, 14:26

Ale som rad ze som sa dozvedel aspon par veci o sebe medzi riadkami.

Ak niekoho trapia moje reci tak mi to prosim normalne povedzte. Nenahnevam sa. Budem rad ze ma niekto upozornil ze sa spravam ako debil. Myslim to vazne. A nie ze sa to dozviem az pri "hadke" vsetko naraz.

Mimo
Kraj: Trnavský

Pondelok, 29. Júna 2009, 14:48

k tomu parkovanie.. s nami bolo tiež nonbmw.. bolo povedané,že na parkovisko radšej nie.. tak nie.. zakempili sme ho za pásku a tam sme spolu grilovali :-"
Tomáš, netráp sa. bolo fajn, tie problémy beriem ako minimálne oproti tomu všetkému čo sa podarilo \:D/

Pežot

Pondelok, 29. Júna 2009, 14:49

Ospravedlňujem sa všetkým, ktorých som urazil mojou prítomnosťou a tým, kde som parkoval. Už sa to nestane. Nabudúce už neprídem svojim autom, alebo vôbec. No jednoznačne ak si zas niečo zoberie Goose na starosti, tak mu pomôžem. Nakoľko kamarátov v štichu nenechám nikdy. Pomoc členom klubu som neodmietol nikdy a ak som mohol, pomohol som. Ešte raz sa ospravedlňujem za moje parkovanie. Vyhovárať sa nevyhováram, povedal som ako to bolo a čo som robil ... alebo áno, vyhováram sa, lebo mám istý komplex menejcennosti, nakoľko nemám BMW ... ďakujem ...

K tým vyhláseniam poviem len toľko, že to prvé som povedal na podnet niekoho s kým som sa vtedy rozprával. Ako si to niekto vyložil už je jeho vec. Druhé vyhlásenie bolo z toho, že mi to niekto povedal, že majiteľa toho BMW tam mám poslať. Tretie vyjadrenie povedal Goose a v noci si myslím, že je jedno kde by som stál, nakoľko bola tma a nikto nevidel, či je to tatra alebo bmw ... štvrté a posledné rozoberané vyhlásenie bolo také ako som ho myslel ... je mi to jedno, Lucia mysli si o mne čo chceš ... ale je to jedno, každý sa chová ako chce, pije kde chce ... za týmto si stáť budem :!:

Chcel by som poďakovať všetkým za super akciu. Všetkým, ktorí sa podujali na organizácii a zlepšovaní akcie. Možno sme mali vysoké očakávania od našej snahy ale tak snaha bola. Nabudúce radšej neprídem vôbec, aby sa náhodou zas neomielalo to, že čo som tam ja robil ...

Ďakujem všetkým za účasť a dúfam, že tam bolo aspoň 5% pozitívnych vecí oproti tým negatívnym.

OSPRAVEDLŇTE MOJE PARKOVANIE. ÚPRIMNE SA KAŽDÉMU OSPRAVEDLŇUJEM, KTO SA CÍTIL URAZENE ALEBO POŠKODENE, TÝM KDE SOM STÁL.

6Flesh
Auto: BMW E34 535i

Pondelok, 29. Júna 2009, 14:50

GOOSE no vidim ze sa ti tu moc nevyjadruju ludia,asi sa boja ale ja ti to poviem normalne a natvrdo 8)

Mne sa to vsetko lubilo,tvoje reci som asi nepocul vsetky,ale si fajn clovek, a snazil si sa...
Podla mna si sa nespraval ako debil,keby som vedel ako ti pomoct tak rad 8-[

A Pežot : mne tvoja tatra nevadila,ved predsa aj tatra bola vladne vozitko tak ako BMW 8)
a predsa hlavne bolo ze si tam bol a ze si sa tak snazil a nie to ze tam stala tvoja tatra....toto apson podla mna...
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

GOOSE

Pondelok, 29. Júna 2009, 15:31

Tragikomédia.

Dakujem 6Flesh. Aj ostatnym komu sa pacilo. Robili sme to pre vas. My z toho nic nemame. Len problémy.

luciq

Pondelok, 29. Júna 2009, 15:53

uprimnost neni len vediet povedat co si kto mysli ale aj vypocut kritiku ... toto zvelicene vycervenene melodramaticke teatralne ospravedlnovanie som teda este necitala a zda sa mi pritiahnute za vlasy ale sak kazdy ma svoj styl .. =D>

treba to este vela vela nafukovat a hrat strasne ublizeneho, mne nevadi ze si niektori myslia ze som nevdacna bitch ..
a k hodnoteniu spravania opitych ludi, no poviem ti takto pezot Nesud ak nechces byt sam sudeny .. ani nevies kto mal kolko presne vypite, a ako by sa spraval keby nemal .. ja viem kolko som vypila ja a viem kolko vypil maros .. a spravali ste sa tam k nemu jak k nejakemu ozratemu asocialovi co nevie ani stat ..
marka nejdem ani komentovat, lebo ti ludia co ho poznaju, dobre vedia ze sa dost podobne sprava aj ked je triezvy, lebo je to proste marko ..
len pre vasu informaciu, keby fakt mali tolko vypite jak ste si vy namyslali ze maju, tak asi tazko by od rana od deviatej do vecera driftovali, a na takej urovni ako driftovali .. [-X

jak som napisala keby si nemal zbytocne pindy vyplyvajuce neviem z coho tak to odignorujem a nenapisem ani bodku, iba ako ostatni napisem "diky diky diky" .. ale hold si musel moralizovat a posudzovat ..
a us som dohovorila lebo zase budu niektori desne ublizeni a nedoceneni a ja budem za odmeranu nevdacnu mrchu.. [-(
"fuck you."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní