... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
6Flesh
Auto: BMW E34 535i
Kraj: Bratislavský

Re: 26.-27.06.09/PN - Carat Tuning Party V

Pondelok, 29. Júna 2009, 17:23

no vidis to, tak jebat nato :-) a pemetaj vzdy aj ked je vsetko dobre tak ma niekto problem,takze netreba sa nad tym az tak pozastavovat...aj ked je pravda ze niektorych to dost bere....
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

SnipE_88
Auto: BMW 328i E46 1998
Kraj: Žilinský

Pondelok, 29. Júna 2009, 19:21

ludia preboha co to tu vystrajate?
pred caratom ste sa tu vsetci na neho bohovsky tesili, po carate ked si zosumarizujem to co som tu postrehol tak to vypada tak ze bolo super a vacsina z Vas sa zabavala tak preco sa tu teraz vadite ako male deti? ved to nema ziadny zmysel...
ja som Vas bohuzial nespoznal ani jedneho aj ked som tam siel len koli tomu spoznat Vas osobne bohuzial nevidalo ale urcite je tu vela super ludi ved ste si pred caratom rozumeli tak preco nie aj po nom?
kazdy clovek spravi v zivote spustu chyb je to normalne niesme neomylny atd atd....

kaslite uz na to konecne!!!
Moje auta:
E46 328i M52 farngruen metalic
E46 330i M54 cosmosschwartz ex
Z3 1.9i M44 hellrot
E46 316i N42 titansilber ex
E39 523iA M52
E46 318ci M43
E36 316i compact ex
E46 318i M43 ex
E34 535i M30 diamantschwartz
Mitsubishi pajero
Chevrolet TrailBlazer 4.2

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Pondelok, 29. Júna 2009, 20:28

....No comment.... :roll:
Jack Daniels + Coca Cola :)

adrenix
Auto: E46 320d,E36cabrio
Kraj: Trnavský

Pondelok, 29. Júna 2009, 22:18

ako to tu tak citam tak som vlastne celkom rad ze som nesiel do stanu ani na to parkovisko, jak male deti... :shock:

m4x
Auto: E60 545i

Pondelok, 29. Júna 2009, 22:28

otazka za milion, mam sa smiat alebo plakat ?!

kazdopadne dakujem vsetkym, ze sa snazili vyhoviet ostatnim a dakujem za tohto rocnu moznsot parkovania vnutri parkoviska aj ked bokom.. minuly rok taka prilezitost nebola, teda aj ked mi bolo povedane od chalanov konkretne tusim dokonca aj od marosa co ma prekvapilo, ale aj tak som radsej zaparkoval pri vstupe za paskou bo som to nechcel narusat.. dufam len, ze to nikomu nejako velmi neprekazalo, ze som tohto roku parkoval vnutri vyhradne bmw klub parking place.. tak snad som nikoho nenasral alebo netrapil ak ano, nech sa paci, chcem to vediet, moze mi to povedat do oci, rad si ho vypocujem

JEDINE co sa mi na celom tomto NEPACILO bola hromada nadrbanych "DETI" a TUZEROV na celom carate.. nehovorim o nas klubakoch, myslim, ze sme vsetci na seba ohladuplny a kazdy kazdeho respektuje takze medzi nami by nemal byt nejaky problem.. ale ti ludia na okoli to bol proste hardcore a mal som aj sto chuti odist a musim uznat, nebolo mi jedno len tak tam parkovat.. obavam sa, ze sa podobnej akcie uz nezucastnim pokial nebudem vyhradne s ludmi z BMW klubu a izolovane od tychto "trosiek" od ktorych nevedno co ocakavat a myslim, ze som neni jediny komu tito "experti" boli proti srsti, a opakujem sa nehovorim o nas z bmw klubu kedze sme sa medzi sebou snazili urcite vsetci navzajom spolocne vychadzat a respektovali kazdy kazdeho co sa o ostatnich po mimo klubu neda povedat.. prave tych by som nazval nadclovekom, aspon sa tak tvarila vacsina z nich..

a pokial ide o hadky, myslim, ze nabuduce bude najlepsie sa vykaslat na organizaciu, maximalne postavit miesto na parkovanie a premysliet ako budeme stat a nechat to na ostatnych alebo dopredu nakreslit priblizny nacrt parkovania aut a kazdy z klubu uz bude vediet ako sa ma zaradit.. inak myslim, ze snaha zo strany organizacie bola dost velka, ale nie vsetko sa da ustrazit a niektore kroky boli podla mna aj prehnane, ale snaha bola.. nabuduce sa treba len viac uvolnit :-) aj ked to pri tych cudzich ludoch ci "trosiek" ako som ich nazval a nafetovanych pripadne napitych ci dokonca dva v jednom nie je vobec tak lahke..

DAKUJEM: ->
1, V PRVOM RADE SA CHCEM PODAKOVAT MARKOVI A MAROSOVI ZA POSKYTNUTIE STARTOVACICH KABLOV A NAJMA MARKOVI ZA OCHOTU POMOCT AJ KED SA MOHOL VENOVAT NADALEJ INYM CINNOSTIAM A POMOHOL NAM OZIVIT BATERIU A NASTAROVAT, ZA TO SA MUSIM NAJVIAC PODAKOVAT ! DALO SA NA VAS SPOLAHNUT AJ V STAVE KED SOM TO NEOCAKAVAL DAKUJEM ! ! ! (naozaj som necakal, ze mi chladnicka vybije tak rychlo bateriu)
2, v druhom rade sa chcem podakovat celej organizacii za veliku snahu a vsetkym co sa zucastnili, ze prisli podporit bmw klub a taktiez aj za osvetlenie co som tu raz spominal a predsa len si to teda niekto zobral k srdcu a bolo to velke plus
3, taktiez by som podakoval Diablovi, ktory uz na toto forum sice nechodi a nezucastnuje sa takychto akcii (co uz plne chapem) za veliku ochotu a starost za dorucenie kluboveho stanu a vobec jeho zverenie do nasich ruk !
4, potom sa treba podakovat za dorucenie klubovych triciek Jariqovi a bohuzial neviem este komu, ktore poskytoval na predaj Goose pri klubovom stane a aj za ich poskytnutie na predaj Goosovi
5, kazdopadne dakujem vsetkym ;-)

ukoncil by som to len slovami, ze BMW klub je alebo som si to aspon myslel ci si mozno este myslim o ludoch !

BTW AK SA TU NACHADZA NA TOMTO KLUBE CHLAPIK CI SKOR CHLAPEC S BMW M6, KTORY SA TOHTO ZUCASTNIL MAL BY SA NAD SEBOU PORIADNE ZAMYSLIET !
!!! Obrázok ???

dodoIPD
Auto: BMW

Utorok, 30. Júna 2009, 00:43

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
](*,)

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Utorok, 30. Júna 2009, 08:47

m4x napísal:
kazdopadne dakujem vsetkym, ze sa snazili vyhoviet ostatnim a dakujem za tohto rocnu moznsot parkovania vnutri parkoviska aj ked bokom.. minuly rok taka prilezitost nebola, teda aj ked mi bolo povedane od chalanov konkretne tusim dokonca aj od marosa co ma prekvapilo, ale aj tak som radsej zaparkoval pri vstupe za paskou bo som to nechcel narusat.. dufam len, ze to nikomu nejako velmi neprekazalo, ze som tohto roku parkoval vnutri vyhradne bmw klub parking place.. tak snad som nikoho nenasral alebo netrapil ak ano, nech sa paci, chcem to vediet, moze mi to povedat do oci, rad si ho vypocujem

a izolovane od tychto "trosiek" od ktorych nevedno co ocakavat a myslim, ze som neni jediny komu tito "experti" boli proti srsti

mas pravdu, ale minule bol opaskovany kruh, boli ste v rohoch,
vzhladom na nocnu premavku a problemy, ako som uz pisal, fakt nemam problem
s nikym z klubu aby parkoval cimkolvek na klubovom parkovisku, mal som vyhrady k parkovaniu pod stanom hlavne cez den.

co sa tyka parkoviska, bolo to lepsie ako vsetky minule caraty, na buduce by sme mali dat vchod pre auta az do dalsieho rohu blizsie ku stageom,
alebo do toho rohu najblizsie ku balinovmu stageu, minimalizovali by sme uplne cudzie zabludene auta.
ono by to asi fakt chcelo take kovove oplotenie ako popri drift drahe a jediny vchod, ale to by bola draha sranda..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Duffy

Utorok, 30. Júna 2009, 09:04

m4x napísal:
otazka za milion, mam sa smiat alebo plakat ?!

JEDINE co sa mi na celom tomto NEPACILO bola hromada nadrbanych "DETI" a TUZEROV na celom carate.. nehovorim o nas klubakoch, myslim, ze sme vsetci na seba ohladuplny a kazdy kazdeho respektuje takze medzi nami by nemal byt nejaky problem.. ale ti ludia na okoli to bol proste hardcore a mal som aj sto chuti odist a musim uznat, nebolo mi jedno len tak tam parkovat.. obavam sa, ze sa podobnej akcie uz nezucastnim pokial nebudem vyhradne s ludmi z BMW klubu a izolovane od tychto "trosiek" od ktorych nevedno co ocakavat a myslim, ze som neni jediny komu tito "experti" boli proti srsti, a opakujem sa nehovorim o nas z bmw klubu kedze sme sa medzi sebou snazili urcite vsetci navzajom spolocne vychadzat a respektovali kazdy kazdeho co sa o ostatnich po mimo klubu neda povedat.. prave tych by som nazval nadclovekom, aspon sa tak tvarila vacsina z nich..

a pokial ide o hadky, myslim, ze nabuduce bude najlepsie sa vykaslat na organizaciu, maximalne postavit miesto na parkovanie a premysliet ako budeme stat a nechat to na ostatnych alebo dopredu nakreslit priblizny nacrt parkovania aut a kazdy z klubu uz bude vediet ako sa ma zaradit.. inak myslim, ze snaha zo strany organizacie bola dost velka, ale nie vsetko sa da ustrazit a niektore kroky boli podla mna aj prehnane, ale snaha bola.. nabuduce sa treba len viac uvolnit :-) aj ked to pri tych cudzich ludoch ci "trosiek" ako som ich nazval a nafetovanych pripadne napitych ci dokonca dva v jednom nie je vobec tak lahke..

DAKUJEM: ->
1, V PRVOM RADE SA CHCEM PODAKOVAT MARKOVI A MAROSOVI ZA POSKYTNUTIE STARTOVACICH KABLOV A NAJMA MARKOVI ZA OCHOTU POMOCT AJ KED SA MOHOL VENOVAT NADALEJ INYM CINNOSTIAM A POMOHOL NAM OZIVIT BATERIU A NASTAROVAT, ZA TO SA MUSIM NAJVIAC PODAKOVAT ! DALO SA NA VAS SPOLAHNUT AJ V STAVE KED SOM TO NEOCAKAVAL DAKUJEM ! ! ! (naozaj som necakal, ze mi chladnicka vybije tak rychlo bateriu)
2, v druhom rade sa chcem podakovat celej organizacii za veliku snahu a vsetkym co sa zucastnili, ze prisli podporit bmw klub a taktiez aj za osvetlenie co som tu raz spominal a predsa len si to teda niekto zobral k srdcu a bolo to velke plus
3, taktiez by som podakoval Diablovi, ktory uz na toto forum sice nechodi a nezucastnuje sa takychto akcii (co uz plne chapem) za veliku ochotu a starost za dorucenie kluboveho stanu a vobec jeho zverenie do nasich ruk !
4, potom sa treba podakovat za dorucenie klubovych triciek Jariqovi a bohuzial neviem este komu, ktore poskytoval na predaj Goose pri klubovom stane a aj za ich poskytnutie na predaj Goosovi
5, kazdopadne dakujem vsetkym ;-)

ukoncil by som to len slovami, ze BMW klub je alebo som si to aspon myslel ci si mozno este myslim o ludoch !

BTW AK SA TU NACHADZA NA TOMTO KLUBE CHLAPIK CI SKOR CHLAPEC S BMW M6, KTORY SA TOHTO ZUCASTNIL MAL BY SA NAD SEBOU PORIADNE ZAMYSLIET !

o tom taketo velke zrazy su a budu. 18r frajeri z vrazednymi pohladmi na votuzenych vozidlach , potom kokotkovia na M6 a podobne , ktory si myslia ,ze peniaze ich robia nesmrtelnymi a tak podobne.. preto som bol posledny krat na takomto zraze a nadobro som skoncil aj s celou tuningovou scenou ako takou. mozem jebat. ved aj tak stale najlepsia je cesta zo zrazu domov , nejake spolocne posedenie , pokecanie a tak. to si mozem spravit vylet hockde a nemusim ist 300km zbytocne

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe

Utorok, 30. Júna 2009, 10:32

Chalanom ktory to organizovali chcem podakovat, akcia bola super, perfektne ste to zvladli a velmi prijemne ma prekvapilo ze ste organizovali parkovanie.
Myslel som ze na toto forum chodia su svojpravni a uvedomeli, a ze to niesu male deti ktore idu komentovat to ci tam je tatra vedla ich auta alebo niejaky pickup. Zabudate na podstatnu vec, bmwklub je o ludoch a nie o tom ake auto kde bude. Tatra patrila takemu istemu fanusikovy BMW ako su ostatny a bola velmy pekna. Ale presne ako naznacil Pezot, niektorym ludia su namysleny a niektorym BMW kupili rodicia a takyto ludia si nevedia cenit snahu inych ludi. Zabudate na to ze su aj dolezitejsie veci ako auto a chalani ktory toto organizovali sa o akciu postarali ako sa dalo a patry im moj velky obdiv a vdaka.

Inak aj mna by ste mali este ohovorit, ja som tam tiez stal , sice mam BMW ale dvojfarebne , s neorigo maskou a zadnym naraznikom. A aj kridlo mam :D A v kufri som mal kapsicku s napisom SKODA.

martinez
Kraj: Trnavský

Utorok, 30. Júna 2009, 10:57

duffy =D> este ta doplnim, ze najkrajsia je cesta potom domov so zlatym poharom na sedacke a pocitom, ze clovek aj nieco dokazal ine, nez len zaparkoval a tvaril sa jak smirgel..

BlackMW - nabuduce si to parkovisko doneste zdvihacie a iba ked dojde niekto z klubu tak mu pustite vytah dole aby nebodaj tam nedosiel niekto druhy.. :roll: hore zaves lampiony jak ma kazdy druhy bazar a nejaku stetku do rohu nech ostatny slintaju ze nemaju aspon nejaku hrcu za 3teuro z kontajnera s napisom bmw a nemozu byt svami..

alfi666

Utorok, 30. Júna 2009, 11:07

Duffy napísal:
preto som bol posledny krat na takomto zraze a nadobro som skoncil aj s celou tuningovou scenou ako takou. mozem jebat. ved aj tak stale najlepsia je cesta zo zrazu domov , nejake spolocne posedenie , pokecanie a tak. to si mozem spravit vylet hockde a nemusim ist 300km zbytocne

Plny suhlas... vekom k tomuto nazoru dospeje kazdy... preto uz nechodim na dvojdnove zrazy.... a nebyt King of Drift na Carate, tak tam nejdem vobec.... tuningova scena - skoda reci...
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

luciq

Utorok, 30. Júna 2009, 11:48

martinez napísal:
duffy =D> este ta doplnim, ze najkrajsia je cesta potom domov so zlatym poharom na sedacke a pocitom, ze clovek aj nieco dokazal ine, nez len zaparkoval a tvaril sa jak smirgel..

BlackMW - nabuduce si to parkovisko doneste zdvihacie a iba ked dojde niekto z klubu tak mu pustite vytah dole aby nebodaj tam nedosiel niekto druhy.. :roll: hore zaves lampiony jak ma kazdy druhy bazar a nejaku stetku do rohu nech ostatny slintaju ze nemaju aspon nejaku hrcu za 3teuro z kontajnera s napisom bmw a nemozu byt svami..

krasny nazor naozaj =D> [-X

vlastne potom naco sa robilo vobec ohranicene bmw parkovisko a naco sa investovalo 80litrov do bmw stanu? a inac to smirglove auto vyhralo tretie miesto na driftoch ..
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

SnipE_88
Auto: BMW 328i E46 1998

Utorok, 30. Júna 2009, 11:53

R0nnIe napísal:
[color=#800000]
Inak aj mna by ste mali este ohovorit, ja som tam tiez stal , sice mam BMW ale dvojfarebne , s neorigo maskou a zadnym naraznikom. A aj kridlo mam :D A v kufri som mal kapsicku s napisom SKODA.

a to ty si si dovolil tam parkovat? s kapsickou skoda v kufry? no keby sme toto vedeli tak ta tam upalime na hranici pre vystrahu ostatnym :lol:

:wink:
Moje auta:
E46 328i M52 farngruen metalic
E46 330i M54 cosmosschwartz ex
Z3 1.9i M44 hellrot
E46 316i N42 titansilber ex
E39 523iA M52
E46 318ci M43
E36 316i compact ex
E46 318i M43 ex
E34 535i M30 diamantschwartz
Mitsubishi pajero
Chevrolet TrailBlazer 4.2

patres
Auto: qupé

Utorok, 30. Júna 2009, 12:07

Najlepsie bude nikde nechodit a nebudu ani hadky :evil: :cry: :evil: :evil: :evil:

birki
Auto: 540iA touring

Utorok, 30. Júna 2009, 12:07

VK-Tomáš napísal:
Bože môj prestante už lebo už ma z toho hlava bolí [-o< :cry:

Je mi zle keď vidím ako sa tu navzájom urážajú ľudia [-X

Prosím spamätajte sa už :evil:

ale no tomas ,, co si taky na makko ved tu padaju len slovne invektiva :D
a kedze je tu par jedincov asertivnycha a este viac megalomanskych --- tak ficime a podaktorym (mne) sa to tu zda celkom vtipne...

sranda bude ked zacneme noze podavat nie ?? :-"

:D :D :D
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných