... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
m4x napísal:kazdopadne dakujem vsetkym, ze sa snazili vyhoviet ostatnim a dakujem za tohto rocnu moznsot parkovania vnutri parkoviska aj ked bokom.. minuly rok taka prilezitost nebola, teda aj ked mi bolo povedane od chalanov konkretne tusim dokonca aj od marosa co ma prekvapilo, ale aj tak som radsej zaparkoval pri vstupe za paskou bo som to nechcel narusat.. dufam len, ze to nikomu nejako velmi neprekazalo, ze som tohto roku parkoval vnutri vyhradne bmw klub parking place.. tak snad som nikoho nenasral alebo netrapil ak ano, nech sa paci, chcem to vediet, moze mi to povedat do oci, rad si ho vypocujem
a izolovane od tychto "trosiek" od ktorych nevedno co ocakavat a myslim, ze som neni jediny komu tito "experti" boli proti srsti
m4x napísal:otazka za milion, mam sa smiat alebo plakat ?!
kazdopadne dakujem vsetkym, ze sa snazili vyhoviet ostatnim a dakujem za tohto rocnu moznsot parkovania vnutri parkoviska aj ked bokom.. minuly rok taka prilezitost nebola, teda aj ked mi bolo povedane od chalanov konkretne tusim dokonca aj od marosa co ma prekvapilo, ale aj tak som radsej zaparkoval pri vstupe za paskou bo som to nechcel narusat.. dufam len, ze to nikomu nejako velmi neprekazalo, ze som tohto roku parkoval vnutri vyhradne bmw klub parking place.. tak snad som nikoho nenasral alebo netrapil ak ano, nech sa paci, chcem to vediet, moze mi to povedat do oci, rad si ho vypocujem
JEDINE co sa mi na celom tomto NEPACILO bola hromada nadrbanych "DETI" a TUZEROV na celom carate.. nehovorim o nas klubakoch, myslim, ze sme vsetci na seba ohladuplny a kazdy kazdeho respektuje takze medzi nami by nemal byt nejaky problem.. ale ti ludia na okoli to bol proste hardcore a mal som aj sto chuti odist a musim uznat, nebolo mi jedno len tak tam parkovat.. obavam sa, ze sa podobnej akcie uz nezucastnim pokial nebudem vyhradne s ludmi z BMW klubu a izolovane od tychto "trosiek" od ktorych nevedno co ocakavat a myslim, ze som neni jediny komu tito "experti" boli proti srsti, a opakujem sa nehovorim o nas z bmw klubu kedze sme sa medzi sebou snazili urcite vsetci navzajom spolocne vychadzat a respektovali kazdy kazdeho co sa o ostatnich po mimo klubu neda povedat.. prave tych by som nazval nadclovekom, aspon sa tak tvarila vacsina z nich..
a pokial ide o hadky, myslim, ze nabuduce bude najlepsie sa vykaslat na organizaciu, maximalne postavit miesto na parkovanie a premysliet ako budeme stat a nechat to na ostatnych alebo dopredu nakreslit priblizny nacrt parkovania aut a kazdy z klubu uz bude vediet ako sa ma zaradit.. inak myslim, ze snaha zo strany organizacie bola dost velka, ale nie vsetko sa da ustrazit a niektore kroky boli podla mna aj prehnane, ale snaha bola.. nabuduce sa treba len viac uvolnit :-) aj ked to pri tych cudzich ludoch ci "trosiek" ako som ich nazval a nafetovanych pripadne napitych ci dokonca dva v jednom nie je vobec tak lahke..
DAKUJEM: ->
1, V PRVOM RADE SA CHCEM PODAKOVAT MARKOVI A MAROSOVI ZA POSKYTNUTIE STARTOVACICH KABLOV A NAJMA MARKOVI ZA OCHOTU POMOCT AJ KED SA MOHOL VENOVAT NADALEJ INYM CINNOSTIAM A POMOHOL NAM OZIVIT BATERIU A NASTAROVAT, ZA TO SA MUSIM NAJVIAC PODAKOVAT ! DALO SA NA VAS SPOLAHNUT AJ V STAVE KED SOM TO NEOCAKAVAL DAKUJEM ! ! ! (naozaj som necakal, ze mi chladnicka vybije tak rychlo bateriu)
2, v druhom rade sa chcem podakovat celej organizacii za veliku snahu a vsetkym co sa zucastnili, ze prisli podporit bmw klub a taktiez aj za osvetlenie co som tu raz spominal a predsa len si to teda niekto zobral k srdcu a bolo to velke plus
3, taktiez by som podakoval Diablovi, ktory uz na toto forum sice nechodi a nezucastnuje sa takychto akcii (co uz plne chapem) za veliku ochotu a starost za dorucenie kluboveho stanu a vobec jeho zverenie do nasich ruk !
4, potom sa treba podakovat za dorucenie klubovych triciek Jariqovi a bohuzial neviem este komu, ktore poskytoval na predaj Goose pri klubovom stane a aj za ich poskytnutie na predaj Goosovi
5, kazdopadne dakujem vsetkym
ukoncil by som to len slovami, ze BMW klub je alebo som si to aspon myslel ci si mozno este myslim o ludoch !
BTW AK SA TU NACHADZA NA TOMTO KLUBE CHLAPIK CI SKOR CHLAPEC S BMW M6, KTORY SA TOHTO ZUCASTNIL MAL BY SA NAD SEBOU PORIADNE ZAMYSLIET !
Duffy napísal:preto som bol posledny krat na takomto zraze a nadobro som skoncil aj s celou tuningovou scenou ako takou. mozem jebat. ved aj tak stale najlepsia je cesta zo zrazu domov , nejake spolocne posedenie , pokecanie a tak. to si mozem spravit vylet hockde a nemusim ist 300km zbytocne
martinez napísal:duffyeste ta doplnim, ze najkrajsia je cesta potom domov so zlatym poharom na sedacke a pocitom, ze clovek aj nieco dokazal ine, nez len zaparkoval a tvaril sa jak smirgel..
BlackMW - nabuduce si to parkovisko doneste zdvihacie a iba ked dojde niekto z klubu tak mu pustite vytah dole aby nebodaj tam nedosiel niekto druhy..hore zaves lampiony jak ma kazdy druhy bazar a nejaku stetku do rohu nech ostatny slintaju ze nemaju aspon nejaku hrcu za 3teuro z kontajnera s napisom bmw a nemozu byt svami..
R0nnIe napísal:[color=#800000]
Inak aj mna by ste mali este ohovorit, ja som tam tiez stal , sice mam BMW ale dvojfarebne , s neorigo maskou a zadnym naraznikom. A aj kridlo mamA v kufri som mal kapsicku s napisom SKODA.
VK-Tomáš napísal:Bože môj prestante už lebo už ma z toho hlava bolí![]()
![]()
Je mi zle keď vidím ako sa tu navzájom urážajú ľudia![]()
Prosím spamätajte sa už