Takze zacina moj druhy pribeh vo svete BMW, nakolko som sa rozhodol peniaze investovat do niejakeho toho biznisu, tak som auto chcel kupit len lacne na vozenie do roboty. Naskytla sa mi prilezitost na E36 318i sedan, 1994, M43 za velmy dobru cenu. Po obhliatke som zistil ze karoseria je bez hrdze, ani na dverach nebola, akurat plocha asi 5x5cm na podvozku pod zadnou dierov na zdvihak. Farba kde tu poskrabana, ale myslim ze prelestenie to spravy. Dalej bolo poskodena maska a prave predne svetlo ma prasknute vrchne ochranne sklo, nevyzeralo to na velku nehodu. Motor uz taky dobry ako karoseria nebol, na volnobehu kolisali otacky a mal divny zvuk, ale neklepal, myslim ze ked pozriem vahu vzduchu , sviecky a jednotlive filtre tak to hadam prestane, ale keby aj nie tak keby som aj cely motor menil tak by to bola stale dobra kupa. Co sa vybavi tyka tak nic moc tam nebolo, predne okna v elektrike a elektricky siber , ktory sa nedal otvorit

samozrejmostou su 15palcove plechotrony . Potreboval som ale relativne dobre auto, za par korun ktore posluzi a potom ho lahko predam bez vacsej straty, co myslim ze splnilo, ked si tak uvedomim ze jeho cena bola asi poloviaca rozdielu s toho za kolko som kupil 325TD a za kolko som ho predal

Fotky zatial este nemam ale ked bude auto doma budu aj fotky