... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

bmwtt.sk

martinez
Kraj: Trnavský

Re: 26.-27.06.09/PN - Carat Tuning Party V

Utorok, 30. Júna 2009, 12:18

luciq, asi si ma nepochopila, narazal som na nieco ine, nie na to, ako kto jazdil.. :wink: ja mam pohar za 1.miesto a som spokojny najme preto, ze som sa stretol s kamaratmi, zajazdili sme si, zasrandovali, zajedli zapili a klubovymi parkoviskami som prechadzal len preto, lebo som musel niekade prejst a stal som mimo nich spolu s ostatnymi a bolo nam dobre, zijeme a zit budeme a tesime sa ze si nase vozitka zas nabuduce opacime na trati... znova si zajeme, pokecame, zasrandujeme a hlavne nebudeme brblat kto ma aky stan a ci mu blika abo nie a kde bude kto z klubu parkovat.. sak to na pokeci sa riesia dolezitejsie veci nez to co sa riesi tu :roll: a na ziadnom inom fore nikto neriesil podobne snobariny ako sa riesia tu.. Nabuduce zaparkujte na podiu alebo este lepsie, spravte si vlastny zraz kde vas nebudu ostatny otravovat.. A pytam sa na vetu jedneho z vasich clenov co zadrel po vyhlaseni naj klubu - parada, vyhrali sme, aspon vidia ludia ktory klub je najlepsi a ake auta maju kupovat.. Myslim ze hupaci somar co sme volakedy doma mali mal vatsie IQ.. A ak sa tu chalanko spozna, tak si kukni vysledky z disciplin v ktorych sa aj jazdilo a zistis ktore auta tam dominuju ked uz xces hovorit o veciach, o ktorych vies baranu onu... :idea: ale ako som uz niekolko krat hovoril, vsetko je to predovsetkym o ludoch a preto mnohy stali tam kde stali..

Užívateľov profilový obrázok
birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Utorok, 30. Júna 2009, 12:26

VK-Tomáš napísal:

Možno som to bol aj alebo niekto iný!!!
Ale IQ máš asi ty niekde na úrovni .... ak by si čítal od začiatku vedel by si že tu nejde o autá parkujúce na klubovom parkovisku!
A hej aj môj názor je že náš klub si zaslúžil ten pohár

A ty si včom vyhral ten pohár v šprintoch alebo?

on ?? predsa vrcharina... :D sa tam islo jedno kolo KW bergu jazda do vrchu teda do vzlietnutia :D
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

luciq

Utorok, 30. Júna 2009, 12:33

martinez napísal:
luciq, asi si ma nepochopila, narazal som na nieco ine, nie na to, ako kto jazdil.. :wink:

jedine auto o ktorom viem ze vypada jak smirgel bolo marosove driftovacie bmw ... tak sa chlapec bud zobud a uvedom, alebo prestan narazat a hovor priamo jak chlap a ne dievcatko zo skolky..
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

luciq

Utorok, 30. Júna 2009, 12:39

VK-Tomáš napísal:

Ešte aj Markové :lol:

no markove bolo matne ale som mu zavidela ze na dotyk ho nema take draplave jak maros ale take o dost hladsie :smile:
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní