luciq, asi si ma nepochopila, narazal som na nieco ine, nie na to, ako kto jazdil..

ja mam pohar za 1.miesto a som spokojny najme preto, ze som sa stretol s kamaratmi, zajazdili sme si, zasrandovali, zajedli zapili a klubovymi parkoviskami som prechadzal len preto, lebo som musel niekade prejst a stal som mimo nich spolu s ostatnymi a bolo nam dobre, zijeme a zit budeme a tesime sa ze si nase vozitka zas nabuduce opacime na trati... znova si zajeme, pokecame, zasrandujeme a hlavne nebudeme brblat kto ma aky stan a ci mu blika abo nie a kde bude kto z klubu parkovat.. sak to na pokeci sa riesia dolezitejsie veci nez to co sa riesi tu

a na ziadnom inom fore nikto neriesil podobne snobariny ako sa riesia tu.. Nabuduce zaparkujte na podiu alebo este lepsie, spravte si vlastny zraz kde vas nebudu ostatny otravovat.. A pytam sa na vetu jedneho z vasich clenov co zadrel po vyhlaseni naj klubu - parada, vyhrali sme, aspon vidia ludia ktory klub je najlepsi a ake auta maju kupovat.. Myslim ze hupaci somar co sme volakedy doma mali mal vatsie IQ.. A ak sa tu chalanko spozna, tak si kukni vysledky z disciplin v ktorych sa aj jazdilo a zistis ktore auta tam dominuju ked uz xces hovorit o veciach, o ktorych vies baranu onu...

ale ako som uz niekolko krat hovoril, vsetko je to predovsetkym o ludoch a preto mnohy stali tam kde stali..