... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
patres
Auto: qupé
Kraj: Bratislavský

Re: 26.-27.06.09/PN - Carat Tuning Party V

Pondelok, 29. Júna 2009, 07:49

Jaaaaaaaaaaaaaj panebozeeeeeeeeeeee........ja som sa bavil super....nemam vyhrady k nicomu......Inak Pezot prepac ze som ta potom neposluchol a dal si to auto pri stan,prisla este jedna holka tak reku pod na moje miesto a aspon som si mohol pustit hudbu bez obav ze mi zdrhne nieco z auta.........Ale potom som ti to vynahradil rano ked som ti urobil na grile ranajky :wink:

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Pondelok, 29. Júna 2009, 07:56

[quote="BlackMW"]na predchadzajucom Carate taketo veci fungovali aj bez organizacie, nonbmw boli hned za paskou.
ked niekto cudzi zabludil dnu, kym si dal pol kruhu okolo stanov v strede tak ho niekto od nas vyprevadil.quote]
a zahrali sme si volejbal (:

DAKUJEM ... bolo to super ... vsetci ste boli skveli

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Pondelok, 29. Júna 2009, 08:19

Ospravedlnujem sa kazdemu koho som ja alebo niekto z (asi zrejme podla niekoho pseudo-)organizatorov sklamal.

Ale ak mam z kluboveho parkoviska vyhodiť auto Pežota ktory mi nesmierne pomahal, potom auto M4xa ktory tiez pomahal a velmi sa na akciu tesil, potom autá s ktorými prišiel Štiky s otcom, auto manželky uz ani neviem koho z klubu... tak to radsej sa ja sam postavim na opacnu stranu letiska. Ak ma byt toto ten spravny image nasho klubu tak potom v nom nechcem byť.

Som rad ze sa aspon niekomu pacilo a ze aspon u niektorych ludi vyhrava charakter nad snahou vyzerat ako nadclovek s BMW.

A ak sa teda dokaze parkovisko samoorganozovat tak prosim. Nevedel som o tom a naša dvojtyzdnova snaha a bolavé nohy boli asi len nasou ubohou iluziou. Aj za nu sa ospravedlnujem.

Nemam k tomu viac co povedat.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Jannci
Auto: MB

Pondelok, 29. Júna 2009, 08:33

Samoorganizacia nikdy nefungovala, a nikdy fungovat nebude. ked si to zoberes, ci uz v nejakej firme, alebo armade, vzdy je neaka hierarchia. Keby nebolo organizatorov, tak urcite by doslo k neakemu poskodeniu niektoreho auta, alebo urcite by niekto napity zacal robit kolecka okolo stanu. Urcite by nebol ani stan, pretoze nikto by pre neho nesiel a tak dalej a tak dalej...

Ja som osobne rad, ze to bolo organizovane, a verim, ze to tak bude aj po buduce roky, aj na inych akciach.

Lebo vzdy ked padne organizacia, potom pride anarchia, a to vedie k zahube.

Hlavne chcem podporit vsetkych ludi co pridali ruku k dielu, aby ich to co tu citaju neodradilo do buducnosti, pretoze by to bola velka skoda

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd

Pondelok, 29. Júna 2009, 08:40

proti organizacii nemam nic, ja som len humorne pripomenul sialeny volejbal (:

organizacia bola uplne skvela, priam prekvapujuca.... ostatne kluby mozu len zavidiet, ano

cakal som kedy budete skladat klubovy stan, som chcel pomoct, len som musel odist z mladou do serede na jarmok (ma tam rodinu)
a janci ty si zduchol a ani si mi stan nepomohol poskladat, no nehambis sa (:(:

M3driver

Pondelok, 29. Júna 2009, 08:44

Dakujem vsetkym co sa postarali o priebeh a organizaciu!! Ako jeden z tych "hriesnych" co tam zaparkovali nonbmw (resp. moja manzelka) sa chcem zvlast podakovat za to ze mi to chalani dovolili!! Auto bolo zaparkovane bokom, aj ked v sobotu sa neskor presunulo medzi bmw. Malo to aj svoj dovod, ktory bol zaroven aj jedinym dovodom preco sa mi nepacilo!! Nemohol za to nikto z organizatorov (dokonca sa velmi snazili tomu zabranit). Bohuzial boli M3 a M5 zaparkovane asi na najviac frekventovanom chodnicku nadrbanych ludi kde sa s pribudajucim casom stupnovala drzost a neohladuplnost ludi voci autam a to som nemohol iba tak prehliadat, takze auta sa este v noci presunuli ku stanom!! To ze M5 odisla este v noci prec si viaceri urcite vsimli. Aj preto bol v sobotu zaparkovany jeden ford prave na miestach kde predtym stali vylucne bmw. Dufam ze to vsetci rozdychali a nebudu tu dalej riesit parkovanie. Niekedy za tym bolo viacej ako drzost alebo ignoracia...
Takze este raz dakujem VSETKYM co sa tam o to postarali a lutujem ze sme nezostali do konca tak isto ako to ze som nemohol podakovat vsetkym osobne. Dufam ze vas nejaka ta kritika neodradi od pripadnych buducich akcii.

P.S. pozdravujem particku zo ZH vdaka ktorym sa na carate snad nikdy poriadne nevyspim!!!
:lol: :twisted:

EDIT: chcem podakovat este vsetkym ktory sa akokolvek pricinili o priebeh alebo vylepsenie! napr. osvetlenie stanu v noci bolo super, aj ked som sa obcas bal o zdravie podaktorych, hh
M3 -> Ducati

Miro528
Auto: E38 740i ´00
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 29. Júna 2009, 08:59

Thanks for all :wink: hlavne organizatorom \:D/
Ex BMW 740i ´00
Ex BMW 528i Touring ´97
Ex BMW 525i 24V ´91

Mimo

Pondelok, 29. Júna 2009, 09:07

zraz vnímam aj hodnotím hodne pozitívne \:D/
bolo fajn, díky všetkým.. aj za účasť 8) inak by pohár nebol
problémy sa vždy nájdu... čím viac ludí tým je to ťažšie organizovať. ale zas si zoberme,že audiňákov bolo pomenej a predsa som videl aj tam drifterov pri autách :lol:
tie nonbmw ma kapánek zarazili ( felda a pežot pri stane? :? ) ale sú to predsa autá od nás no neviem, ja som si zvykol... šak čo už neee? :lol:
aa k tým luďom čo prechádzali cez parkovisko.. bolo to hodne nepríjemné, behali okolo všeliaké indivíduá.. preto by bolo dobré uhorkové oplotenie :D to uvolnenie miesta ked ste odtial odišli pomohlo, aspoň chodili ludia len cez to miesto a nie všade okolo...
ale ináč super =D> aj nabudúce, dúfam :wink:

patres
Auto: qupé

Pondelok, 29. Júna 2009, 09:14

GOOSE napísal:
Ospravedlnujem sa kazdemu koho som ja alebo niekto z (asi zrejme podla niekoho pseudo-)organizatorov sklamal.

Ale ak mam z kluboveho parkoviska vyhodiť auto Pežota ktory mi nesmierne pomahal, potom auto M4xa ktory tiez pomahal a velmi sa na akciu tesil, potom autá s ktorými prišiel Štiky s otcom, auto manželky uz ani neviem koho z klubu... tak to radsej sa ja sam postavim na opacnu stranu letiska. Ak ma byt toto ten spravny image nasho klubu tak potom v nom nechcem byť.

Som rad ze sa aspon niekomu pacilo a ze aspon u niektorych ludi vyhrava charakter nad snahou vyzerat ako nadclovek s BMW.

A ak sa teda dokaze parkovisko samoorganozovat tak prosim. Nevedel som o tom a naša dvojtyzdnova snaha a bolavé nohy boli asi len nasou ubohou iluziou. Aj za nu sa ospravedlnujem.

=D> =D> =D>

GOSE PEZOT a spol. mate u mna BIG obdiv......

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Pondelok, 29. Júna 2009, 09:29

GOOSE napísal:

Nabuduce pride mojho psa sestra wartburgom a zaparkujem to rovno pod klubovy stan lebo som kupil 18 roxorov za 12 eur ??

Napisal som ze vsetko bolo super, ocenujem vasu pomoc, organizacia bola fakt na urovni,
aj ja vzdy prilozim ruku k delu a necakam za to nic lebo to robim z vlastnej vole,
bol by som rad keby sme si to takto na dalsej akcii zopakovali a este to vylepsime..

Dobre vies tak ako kazdy kto ma pozna ze si uplne mimo s tym nadclovekom, prekvapuje ma ze prave ty take nieco napises.
Neviem preco hras urazeneho za moj nazor, ja respektujem tvoj nazor,
ked boli v rohu vnutri parkoviska nemal som s tym problem,
ale klubovy stan a okolo neho tatrovka, biely pezot, felicia.. to zase pre mna nie je bmwklub..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Pondelok, 29. Júna 2009, 09:34

Jannci napísal:
Urcite by nebol ani stan, pretoze nikto by pre neho nesiel a tak dalej a tak dalej...

Stan doniesol Diablo osobne do BA, kde sa onho postaral Goose a doniesol ho na Carat..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

alfi666

Pondelok, 29. Júna 2009, 09:41

Serte uz nato... ste ako male deti :roll:

Tiez som sa cudoval, ze tam parkuju NON BMW auta ked sa tu na zaciatku velice riesilo, ze ani BMW co niesu z fora tam nebudu parkovat... nuz ale OK.. neriesim ;)
V piatok v noci som nebol... a opat sa mi potvrdilo, ze som onic neprisiel....
Vcelku hodnotim zraz ako vydareny - a vdaka driftom sa na Carate KONECNE bolo naco pozerat ;)

Howgh a majme sa spolocne radi :mrgreen:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

swandes
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 29. Júna 2009, 10:34

Pani tiez sa pridavam-Goose a spol klobuk dole pred organizaciou :-$ bez organizacie by tam bol chaos.Bolo to ako ma byt,stan v strede bolo vydiet aj z dialky a doslova ako rodinka :lol: krasne po obvode auta...
Priniesol som tam kamarata a po Catare bol uz rozhodnuty na 100% ide do BMW,zaloha je uz aj vyplatena \:D/
Bolo fakt super !!! :wink:
Vdaka :-$
"The rest has cars but You've got BMW"
BMW 330d E46 150kW/204Hp M Packet IIObrázok
Pribeh: pribehy-nasich-aut/black-pearl-trysky-repas-t80985.html
//Zaslepky sania,vyroba//

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Pondelok, 29. Júna 2009, 11:01

BlackMW napísal:
..........

Black ved ale ja som to nemyslel v zlom.

Mna mrzi len to ze sa to neriesilo na mieste. To je cele. KEd nikto neprotestoval myslel som si ze kazdy chape alebo ze nema nic proti.

Lucka je na mna nahnevana za nieco ine a preto chapem aj toto ostatne.

Len ked sme taky klub tak preco nikto neprisiel za mnou :cry:

BLACKMW //Dobre vies tak ako kazdy kto ma pozna ze si uplne mimo s tym nadclovekom, prekvapuje ma ze prave ty take nieco napises. /// - a okrem toho neblazni ved toto som vobec nemyslel na teba. Podla mna si to uplne zle pochopil.

Ja uz si teraz fakt pripadam ako uplny blbec. A niesom ani urazeny ani nic ved ja len... chcel som vsetkym dobre.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

dodoIPD
Auto: BMW

Pondelok, 29. Júna 2009, 11:25

ved vsetkym bolo dobre :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní