... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
dodoIPD napísal:musim sa naucit radit alebo prehovorit moju prevodovku ze trojka je z neutralu dopredu...
chembos napísal:vladimir87
ja som vecsinu ludi co bola pri stane videl prvy krat, a predsa som tam oxidoval, treba prist pozdravit, a bavit sa
palzo napísal:xcel som daco napisat.. ale napisem len tolko "Mam Vas Rad"...
birki napísal:neviem u koho sa nachadza moja autobateriia predpokladam u marosa
+ som doniesol dve stolicky... lucka ponukal som ti jednu kedze moja lucia ktorej patri bola doma...
k tej organizacii ako budis bolo to zorganizovane bola snaha o system...
minuli rok na carate bola jedina organizacia taka ze sa moje roxori, ktore som ujebal zo stavby pol hodinu pred odchodom, lebo mi blackMW volal ze nemame na co motat pasku.. zatlkli do zeme a omotali paskou a povedalo sa, ze sa bude parkovat do kruhu..
stacilo.. to a bol to velmi vydareny carat.
proste na takyto typ akcie ide 90 percent ludi sa ozrat, lebo DOMA JE im to trapne a co by povedala mama ..
a tam mozes organizovat snazit sa vybavovat kolko chces nepomozes si proste na urodnu podu to nepadne ..
tym neznevazujem vasu pracu snaha bola evidentna.
len stado dobytka za 12 hodin neprevychovas.![]()
![]()
![]()
k parkovaniu prisiel som o deviatej... kukol na parkovisko a zaparkoval som vedla MAXa a neriesil som........... aj ked som prisiel do stanu a kukam tatra pickap, vedla mna a ja parkujem vedla VW .. vzdychol som si a neriesil som a ani riesit nechcem... :)
a moj najhorsi zazitok bol aj tak marko ked po mne hodil plynovu bombu popripade mi dal bodicek zozadu ked som stal pri balinovi..,ale zvykam si.. zivote je bol
GOOSE napísal:A co sa tíka Pežota:
upozornoval kazdeho co tam zacal blbnut - na co treba mat kuraz pretoze asi malokto si uvedumuje ze sme tam obaja dost riskovali ze nas tam niekto napadne
pomahal mi zachranovat chalana ktoreho tam zbili a lezal v bezvedomi na zemi
A teraz poviem nieco velmi nepofresionalne a tu na klube to bude asi prvy krat:
TAK JEBTE UZ NA TO NADAVANIE NA NEHO DO PICE ALEBO MI TO PODTE POVEDAT DO OCI ALEBO SI TO RAZ VYSKUSAJTE ZA NEHO CO TO JE TAM POSKAKOVAT DVA DNI A CELU NOC VEDLA MNA A POMAHAT![]()
palzo napísal:xcel som daco napisat.. ale napisem len tolko "Mam Vas Rad"...