... všetko o BMW ...

..kedze je toto ale kombajn, realne uvazujem ze kupim aspon jednu klietku do kufra. Obaja uz maju 14, Zojka je na tom uz dost zle, ma zdravotne problemy a je jednoooka ale za to aspon kompletne slepa. Balu je chlpaty stary Shiba Inu dedko, ale je strasne zlaty a na tu rasu aj velmi poslusny. Kombajn mi zivot celkovo urcite ulahci a ked sa clovek stara, moze auto vyzerat ako nove aj ked sa v nom raz za cas odvezie nejaky ten hafan :) V kufri bude fajna smradlava guma z Aliexpresu a ked pojdu dnu psy, tak mame na to taku obrovsku deku, ktora skoro vsetko zachyti. Otazne je, ci a ako ich potom prichytim, aby pri prudkom brzdeni, nedajboze nehode, neleteli cez cele auto.
..kedze je toto ale kombajn, realne uvazujem ze kupim aspon jednu klietku do kufra. Obaja uz maju 14, Zojka je na tom uz dost zle, ma zdravotne problemy a je jednoooka ale za to aspon kompletne slepa. Balu je chlpaty stary Shiba Inu dedko, ale je strasne zlaty a na tu rasu aj velmi poslusny. Kombajn mi zivot celkovo urcite ulahci a ked sa clovek stara, moze auto vyzerat ako nove aj ked sa v nom raz za cas odvezie nejaky ten hafan :) V kufri bude fajna smradlava guma z Aliexpresu a ked pojdu dnu psy, tak mame na to taku obrovsku deku, ktora skoro vsetko zachyti. Otazne je, ci a ako ich potom prichytim, aby pri prudkom brzdeni, nedajboze nehode, neleteli cez cele auto.

voMacK napísal:nie su, sak aj ja ich musim rucne. na simikovej sedmicke su :)Odkedy su na g30 elektricke roletky prosim ta
Trollujes, ci co?

TheCarista napísal:Xener pocuj odkial si? Pridem ti pohonkat osobne
Skor mi "vadi" ze som zas vychytal iba dvojzonovu klimu, takto si psy vzadu nebudu vediet nastavit teplotu

TheCarista napísal:Noo aspoň sa ti vzadu nemajú s čím baviť, mne sa skoro každý vzadu hra so sedačkami a roletkami a to mám 20ročné auto 😅😅mohli by sme Simika poprosit, ci by nam to nevedel retrofitnut..rucne si raz zacvaknut roletky a uz sa nikdy v zivote toho nedotknut, neviem neviem ci mi to neni moc namahave

TT-SIMIK napísal:Simik nema ani roletky,ani night vision ani determalne skla a plno inych picovin ktore to auto nemalo…ale to co potrebujem a preferujem tam ma….
Za mna velke velke velke minus pri G radach je prehrievanie interieru od slnka koli sklam a od motora, prevodovky,xdrive do interieru neznesitelne…neviem ako pri F radach(tie som preskocil vlastnicky) ale toto sa mi na E66 nikdy nestavalo….Tam som pustal klimu od 27st tu od 20st ked stojim na mieste napr…no hnus….toto ma zere neskutocne….
 pekny voz si si kupil, moze byt, B58 je kral
 pekny voz si si kupil, moze byt, B58 je kral 

a keby si ju chcel vycukrikovat do uplneho top stavu tak napis :-)
 a keby si ju chcel vycukrikovat do uplneho top stavu tak napis :-) 

Vidko na yt: https://www.youtube.com/shorts/R9E74X6hcek
 Vidko na yt: https://www.youtube.com/shorts/R9E74X6hcek
 Rozmyslam este ako to spravim, nechce sa mi mat kufor obaleny v pradle na postel a v dalsich uterakoch, ale takisto nechcem mat dve klietky v kufri. Nieco vymyslim..
 Rozmyslam este ako to spravim, nechce sa mi mat kufor obaleny v pradle na postel a v dalsich uterakoch, ale takisto nechcem mat dve klietky v kufri. Nieco vymyslim..