... všetko o BMW ...
voMacK napísal:nie su, sak aj ja ich musim rucne. na simikovej sedmicke su :)Odkedy su na g30 elektricke roletky prosim ta
Trollujes, ci co?
TheCarista napísal:Xener pocuj odkial si? Pridem ti pohonkat osobne
Skor mi "vadi" ze som zas vychytal iba dvojzonovu klimu, takto si psy vzadu nebudu vediet nastavit teplotu
TheCarista napísal:Noo aspoň sa ti vzadu nemajú s čím baviť, mne sa skoro každý vzadu hra so sedačkami a roletkami a to mám 20ročné auto 😅😅mohli by sme Simika poprosit, ci by nam to nevedel retrofitnut..rucne si raz zacvaknut roletky a uz sa nikdy v zivote toho nedotknut, neviem neviem ci mi to neni moc namahave
TT-SIMIK napísal:Simik nema ani roletky,ani night vision ani determalne skla a plno inych picovin ktore to auto nemalo…ale to co potrebujem a preferujem tam ma….
Za mna velke velke velke minus pri G radach je prehrievanie interieru od slnka koli sklam a od motora, prevodovky,xdrive do interieru neznesitelne…neviem ako pri F radach(tie som preskocil vlastnicky) ale toto sa mi na E66 nikdy nestavalo….Tam som pustal klimu od 27st tu od 20st ked stojim na mieste napr…no hnus….toto ma zere neskutocne….