... všetko o BMW ...
TT-SIMIK napísal:Problem je ze take auto ako ty tu nema nikto. no mozno niekto ma adaptivny podvozok a integralne riadenie, ale komplet to co je v tvojom nikto :)Ja jazdim na G11 zo znizenim 3cm pernamentne v sport mode a musim povedat ze si kazdu jednu jazdu uzivam…za jazdy tvrdsie ale komfortne,ked idem mestom a cez letardery v meste tie dlhe asfaltove ,krasne to pohupuje pri najazde aj z jazde(dnes som to zase nejak dost vnimal jake to je paradne,mal som cas,nikam sa neponahlal)……ked mam chut prepnem comfort a to je jak na oblaku. Ziadna vlna na ceste nerovnost neprejde do auta…Tymze su adaptivne v oboch smeroch tlmice je to proste bomba….lepsi podvozok som nejazdil zatial……Mam aj integralne riadenie aj executive pro….
kkt1 napísal:Pribeh s 328i si pamatam. Za mna si bol frajer. Aj potom si mal dobre auta
TheCarista napísal:Hahaha diki, da sa to zhodnotit ako "frajer"... da sa to zhodnotit aj ako mlady sprosty teenager, ktory vsetko co zarobil dal do auta a este si to aj uzival..ale ajtak ma to naplnalo a vdaka e36ke som spoznal tolko ludi, z ktorych sa stali celozivotny vyborny kamosi, ze celu tu srandu nelutujem a asi by som nic nezmenil :)..teda zmenil, skor by som repasoval kulisu radenia, inac by sa nestalo co sa stalo
Co sa tyka G31 vs F10, rozdiel bude asi v tom, ze G31 adaptivny podvozok nema a F10 ho mala
VIN G31
WBAJM11070B206902
VIN F10
WBAFW71010DJ98089
voMacK napísal:Potom ked budes riesit hluk, zvaz este ci nemas na tej g31 stare pneu 😀
TheCarista napísal:kupil som socku, nemam ani adaptivny podvozok ani nightvision![]()
TheCarista napísal:a tak F10 mala pri 160 uz tretie ramena, tuna na tej G31 je pocitovo vsetko ako ma byt - jazdil som na G30 s 20tkm a na G31 s 31tkm, pocitovo to bolo rovnake..treba sa podakovat rakuskym dialniciam, tie narozdiel od tych slovenskych roz*ebane nie su..uz vidim ako s tym budem chodit do MT na dom, ze sa to auto do par mesiacoch vylagruje![]()
Ale rozdiel v komforte v podvozku sme tym padom vyriesilisom zvedavy ked sadnem do mojej byvalej F10, ci to ozaj bude tichsie od dveri ako G30/31..
voMacK napísal:nema tam ani polku toho co simik. aj tie zadne roletky musi hore dole tahat rukouAle no. Nahodou to je velmi slusne vybavene auto. :)