Nazdar Klubaci,
je to nejaky ten piatok, co som pisal nieco na toto forum a uz uplne davno co som pisal nejaky pribeh..niekto si ma mozno bude este pametat z cias Kebabu mit Scharf ( ktory inac stale existuje, jazdi bokem v NR, paradoxne kusok od domu kde sa to cele srobovalo a bastlilo

)
Podme kratko ku mojej BMW historii :=
prvy bol teda Kebab,
-328i e36
potom..
- 320cd e46 ( 150kw s hyb. turbom )
- 330cd e46 (odbrzdene vyse 860nm)
- 535d F10 (380koni+780nm)
a teda teraz terajsia najnovsia kupa → G31 540i Xdrive 2017 (od vyroby bez opf filtra !!) s bajecnym B58 pod kapotou :)
320cd sluzila po predaji e36 neskutocne dobre. Najazdila kopu kilometrov po dialniciach a bola extremne spolahliva, robustna a nic nezrala, proste strasne vdacne auto. Potom som vsak tuzil po vykone, zohnal som si auto od Mata Grena z DDC Power Up, bolo vyladene, bolo bestialne a zabavne..ale po vyse 2 rokoch, hlavne statia v garazi a nevyuzitia, islo prec, paradoxne sp5 k Matovi :)
Po e46 330cd som si zadovazil F10 535d v Carbonschwarz Farbe s uzasnou vybavou ( cena v 2011 96k€) a v este uzasnejsom stave - bolo po prvom majitelovi, starsom panovi, svajciarskemu lekarovi.. Tato F10 bola v stave rocneho auta. Pri kupe v roku 01/2022 malo tusim 105tkm. Auto bolo uzasne, vozba neskutocna, komfort, vykon, spotreba, absolutna parada. No po necelom roku a pol a vyse 50tkm naviac som sa rozhodol, auticko predat. Dovod bol jediny: Strach z N57. Ten moj konkretny mi nikdy ziadne sediny na tvary nesposobil, ale strach z otocenych lozisiek so mnou vzdy cestoval a tym padom aj dost kazil radost z auta...Auto sa predalo v 06/2024, sluzi do dnes a jazdi bez jedneho ofrflania..
No a od 06/2024 sa aktivne hladala G30/31 s 40i motorom,
Podmienky boli nasledovne:
- povodny lak, VSADE
- absolutne zanovny top stav
-B58, idealne bez OPF
-Cierne vetrane komforty
-modra/carbonschwarz farba
-paket
-acc/lane assist - nech to proste vie same jazdit
-adaptivne led
-vyhrev volantu
-360st kamery
-soft close
-roletky
- harmonicky kardan

-...malo to byt proste nabombene, vybava nemohla byt o nic horsia ako v predoslej F10..inac by to bolo vnimane ako downgrade :)
No a tu je teda ten vystavny kusok, myslim ze sa podarilo :) je to po prvom majitelovi, tento krat starsi rakusky pan. Ma to 145tkm a videlo to asi len dialnice, comu svedci ulozena premierna rychlost a kamienky na predku auta.
Ak mi niekto vie vytiahnut presny vypis vybavy, potesim sa. Vinko poslem, ked dostanem papiere, momentalne sa auto prihlasuje na sk spz ( budu BT spz, ziadne AA (!!!!!

) tie stale psychicky nezvladam..)
To je asi takto narychlo vsetko, zdravim vas a tesim sa na vase komenty a spomienkove prihody a zajeby
Zdravicko vsetkym novym klubakom a legendam (y) 
Vas TheCarista/Kebabista/Adam