Piatok, 22. Januára 2016, 20:56
Ziadne superby, ziadne passaty. Moj zivot nie je pasova robota za 7 kil v hrubom a vsetko co mi zostane po odvodoch nahukat do auta.
Myslim to seriozne, chcem vediet co kupit, spotreba okolo 10 litrov je fajn, do 12 este rozdycham (hlavne priatelka), ale zas nevidim vyznam pre seba kupovat 750Li aby som s tym tocil 17 litrov ked NEMUSIM.
Hladam nejaky rozumny kompromis medzi E60 a E65, podnikam - auto musi byt reprezentativne (chapte pekne) a zaroven nechcem aby to bolo na urovni vykonovo mojej E46ky (318d), pretoze s tym budem robit vselijak dlhe trasy a chcem jedno auto vykonnejsie a komfortnejsie a druhe na bezne znicenie.
E46 mi stacila, kym som nezacal tocit 2x mesacne Brno-Trnava, tam mi ten komfort a vykon zacal trosku chybat.
Nie som zgrlavy blbec co ma bavorak na frajerinu, chcel som sa poradit seriozne, ktore z tych aut bude lepsi vyber. Samozrejme ze budu peniaze bokom, samozrejme, ze viem co stoji repas automatu a pocitam ze sa mi to stat moze, otazne ale je ci ma E65 nezozerie proti E60 - darmo dam do auta 1000€ rocne navyse, proste su to premrhane peniaze ktore viem vyuzit lepsie. Ak by to bolo servisovo na priblizne podobnej urovni (a podla 40 stran ceskeho bmwklubu co mi poslal tuto klubak link) aj naozaj je, tak nevaham a beriem E65.