... všetko o BMW ...
compact napísal:máš tam odpočet DPH ak máš s.r.o. alebo nie si platca DPH
upir156 napísal:
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/520-d-at-id4796253.html
Keby si nebol z druhej strany, tak ti tú kefu aj prinesiem.
runder napísal:Navyše, ak má tvoje podnikatenie potenciál rásť, prečo neinvestuješ radšej tam keď nechceš utápať peniaze zbytočne do auta? Ľudia ti sem dobre radia a v najlepšom prípade to pochopíš skôr než ako budeš plakať v servise, lebo niekedy sú to dobré pálky. Neuraz sa, ale spoľahlivé autá sa pohybujú v iných cenách a dnes už aj na novšom ti bude treba budget a ak chceš komfort z jazdy tak ver mi že veľké auto ti stačíť nebude a budeš chcieť aj nejakú výbavu
Každopádne, v tvojom prípade by som nad sedmou ani neuvažoval a pri tvojom výbere by som siahol po e60
pistacik11 napísal:saru, ja som nepovedal, ze si cigan, ale ako namna posobi e65 (nielen ta, ale aj starsie S-kove mercedesy, audiny atd.), myslim, ze rad tu mas dost, ale nechces pocuvat, a k e36, momentalne trh unas taku na predaj neponuka, a v nemecku by ti momentalne na nu nestacil ani strop tvojho rozpoctu, co si ochotny dat do auta (nehovorim, ze na to nemas) a to je aj jeden z dovodov jej kupy, nepotrebujem aby za mna hovorilo auto.