... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
TomNR napísal:ja som to sledoval už X-krát a nevšimol som si fakt ničze otvori termostat spozorujem, ze o milimetrik (malicko) klesne rucicka...
edit
Max-max: na aute, co ma aj budiky teploty oleja, som si vsimol, ze pri zahriatom motore (otvori termostat, stred pola) je olej v motore zahriaty... auto je A**i S2
ce3peo napísal:takze robim chybu ked nastartujem necham auto vrcat kym sa nezohreje interier a az potom pozvem zenu a dieta do auta![]()
BAVORAK009 napísal:M 5 e39 po nastartovani sa okamzite snazim auto uviest do chodu aby neodysli lambdy.Preradujem okolo 2000az 2300otacok az kym mi auto neukaze ze mu mozem nakladat.Co trva v zime cca 20min a v lete cca 10min jazdy.Po uplnom zohriati tomu nakladam podla nalady ci je leto a ci zima.Odporucam vsetkym co vlastnia benzinove motory aby auto po nastartovani uviedli cim skor do chodu bo pre lambdy je to velka zataz a zvyknu sa odpalit ak motor ide na volnobech.
alfi666 napísal:Lambda sa moze "odpalit" ked sa auto prechlastava benzinom(bohata zmes)... ale myslim, ze ked autu nic neni, tak sa nic take nedeje.. aj ked ide na volnobehu a zohrieva sa pomaly
alfi666 napísal:Lambda sa moze "odpalit" ked sa auto prechlastava benzinom(bohata zmes)... ale myslim, ze ked autu nic neni, tak sa nic take nedeje.. aj ked ide na volnobehu a zohrieva sa pomaly
heroe napísal:He he, kopec srandy v tejto teme, chcel by som vidiet ktory bezinak lubi tocit pod 1500??? Lebo taky nepoznam! Potom by som chcel este vidiet ako to radite pri tych 1800 - 2000 otacok (vtedy by ste mali skor podradovat!). Mali by ste si uvedomit ze vytacanie motora je velmi relativna vec. Ved BMW ma po vacsine max vykon az niekde v nebi pri 5000 otackach a ked tocis do 2500 tak ho ani zdaleka nevytacas. Jasne zasa nemozem nastudeno ist do 4000 alebo viac bez nasledkov. Ale ani pod 2000, ved ked to ide na 1500 tak to vlasten ani nejde azaciname sa bat ci to nezdochne! A to nehovorim o tom ze taka jazda musi byt pozitok!!!![]()
![]()