... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
salat napísal:na bocnej ceste zabudli hodit znacku "pozor olej".....zo 110 to kleslo tak na 80 a potom s hypnotizovanim krajnice a prednymi kolesami v smyku som to len tak tak udrzal na ceste.
salat napísal:kedze to bolo v AT, bola tam povolena 100km/h10km/h je +/- tolerancia tachometra
DD
msakac33 napísal:napriek tomu, statisticky vzate, aj 10 km/h plus môze byt rozdiel medzi zivotom a smrtou
tomikadze napísal:mam odohratych dost pocitacovych hier co sa tyka rallye a podobne.... sice to nie je realita ale tie auta v hre su programovane aspon akotak z fyziky![]()
tomikadze napísal:bawo radost z jazdy a hej bacha a venuj sa mi lebo ta vykotim ked sa o mna nezaujimas.
alfi666 napísal:1, BMW (aj ostatne zadokolky) je auto pre ludi co VEDIA jazdit... opakujem.. nie premiestnovat sa z bodu A do bodu B, ale pre takych co VEDIA jazdit
ROKI49 napísal:
![]()
![]()
Inak neviem co mas s DSC, ale v zime na sneho so zapnutym DSC sa mi to nepodarilo urvat ani za nic. A to, ze to trochu hodi....vsak musi to koleso preklznut, aby ten system zareagoval, tiez nevie vestit. Ja to kvitujem, ze to nie je uplne priposrate a cloveku to daco dovoli. Pokial ide clovek zakrutu s konstantnym plynom a jemne piskajucimi gumami tak DSC neblikne, skor reaguje, ked v zakrute clovek stupi poriadne na plyn. Keby mi to brblalo do kazdej rychlejsie prejdenej zakruty tak ma to asi stve. Napr. taky Golf 6 to ma citlivejsie, tam to blika furt, aj ked clovek parkuje pomaly.![]()
jkk napísal:tak si skontroluj pneu lebo hoci mam aj samosvor tak s ASC on to neviem urvat, proste ked mi zacne brat zadok hned ho sekne a idem rovno...to ze by som to na mokrom vedel otocit o 360 je jasne ale ta rychlost by musela byt odost vacsia ako clovek jazdi aj ked sa ponahla...